Skocz do zawartości
nethaker

PŁYTA POD P4 do 430zeta

Jaka plyte bys bral pod p4 do 430zeta  

1. 1. Jaka plyte bys bral pod p4 do 430zeta

• MSI 865PE Neo2-S
      1
    • Gigabyte IPE1000
      1
    • Abit IS7-E
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka plyta pod p4 do 430zeta najlepiej taniej...

Moi kandydaci:

1)MSI 865PE Neo2-S (bez LANU)

2)Gigabyte IPE1000 (bez LANU)

3)Abit IS7-E (czym sie rozni od IS7???)

Która najlepsza do P4 2.4GHz bez HT FSB533,DDR 256MB 266MHz no-name,Seagate 80GB ATA100,r9500 64MB built by ATI, DVD LG + CD-RW Lite-On,FDD standard,

Jaka buda do tego wszystkiego???

Myslalem o TRO-626 Libra Ivory (TRACER) z zasilka 350W.Ale nie wiem czy nie lepiej brac ModeComa z zasilka 300W (wszystkie maja 300W)

A moze brac cos innego? Tylko co bo mam 160zeta max i nie stac mnie na chiefteca :cry:

DAWAJCIE PROPOZYCJE! LICZY SIĘ KAŻDY POST!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam twoj komp jeszcze daje rade wiec sobie zostaw $ i kupisz jak bedziesz mial wiecej $ ;>

No wlasnie po co wydawac hajs skoro twoj komp jest calkiem wydajny,lepiej zostawic i poczekac az sie go bedzie mialo wiecej i kupic lepszy sprzecior :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam twoj komp jeszcze daje rade wiec sobie zostaw $ i kupisz jak bedziesz mial wiecej $ ;>

No wlasnie po co wydawac hajs skoro twoj komp jest calkiem wydajny,lepiej zostawic i poczekac az sie go bedzie mialo wiecej i kupic lepszy sprzecior :)

Z tego co widze to nie dla niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi