siwmad Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Cos dziwnego dzieje mi sie z myszka objaw jest taki, ze jak nacisne lewy przycis myszki raz klikne i puszcze np w pulpit windowsa to tak sie zachowuje jak bym caly czas trzymal wcisniety przycisk czyli moge zaznaczac np ikonki a ja wcale nie trzmam lewego przycisku. Nie wiem jak to dokladnie opisac wcisniecie lewego klawisza powoduje jego zablokowanie w windowsie i dpiero 2 krotne klikniecie odblokowuje przytrzymanie. Myszka jest 100% sprawna czy to moze byc jakis wirus? W ustawieniach myszki jest wylaczona funkcja powodujaca ten efekt juz nie wiem co mam zrobic moj system to XP moze sa jakies ukryte opcje Wychodzi na to ze cos sie stalo z myszka ale to jest bardzo dziwne mayszka sama klika he he ?! Podlaczylem druga myszke i jest ok A ja nawet bym dal sobie reke odciac ze to jest problew softu a nie myszki pozatym to nowa myszka logitecha jakos nie moge w to uwierzyc juz nie wiem sam oco chodzi ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 może coś wpadło pod klawisze myszki (paproszki jakieś :wink:). Ja tak kiedyś miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Kazdy produkt moze miec wady, jezeli inna myszka tego nie ma to sprawdz na innym kompie tego logitecha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...