ld Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Jak jush napisalem w podpisie zamierzam kupic nowego kompa myle ze bedzie to athlon xp1800+ ale nie wiem na jaka jaka plyte sie zdecydowac myslalem o epoxie tylko nie wiem czy na kt266A czy 333 bo czytalem ze te na kt333 maja strasznie niska wydajnosc. moze ktos mi doradzi jaka plyte wybrac i co to za problemy z kt333?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Cytat Jak jush napisalem w podpisie zamierzam kupic nowego kompa myle ze bedzie to athlon xp1800+ ale nie wiem na jaka jaka plyte sie zdecydowac myslalem o epoxie tylko nie wiem czy na kt266A czy 333 bo czytalem ze te na kt333 maja strasznie niska wydajnosc. moze ktos mi doradzi jaka plyte wybrac i co to za problemy z kt333??Nie maja strasznie malej wydajnosci tylko poprostu jest to narazie 333 (a nie 333A) i nie rozwinela jeszcze skrzydel. Jest tak samo szybka jak 266A tylko, ze drozsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 czyli mowiac poprostu.. poczekaj z wyborem do wakacii wtedy bedziesz myslal.. :) moze intel nas czyms zaskoczy.. :) albo jakas inna firma //mazenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Cytat Jak jush napisalem w podpisie zamierzam kupic nowego kompa myle ze bedzie to athlon xp1800+ ale nie wiem na jaka jaka plyte sie zdecydowac myslalem o epoxie tylko nie wiem czy na kt266A czy 333 bo czytalem ze te na kt333 maja strasznie niska wydajnosc. moze ktos mi doradzi jaka plyte wybrac i co to za problemy z kt333?? Skorzystaj z wyszukiwania postow , to cale kompendium wiedzy !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 spokojnie, poczekaj az wyjdzie kt333A. w tej chwili kt266A jest kuszaca propozycja ale.. ten chip juz troche zyje i wkrotce umrze. :wink: na wakacje wysypie sie chipsetow az milo bedzie wybierac :D a prockow tez nie bedzie brakowac (nowe AMD'ki, moze jakis intelek wyjdzie bardziej lepszejszy) 8) sam czekam do wakacji ze zmiana sprzetu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 dzieki za rady napewno sie przydadza poczekam na kt333A albo kt400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Albo nie czekaj i kup P4 1.6A+ASUS na SIS645. A KT333 to nic specjalnego - coś takiego jak GF2 (VIA266A) i GF2 Titanium. Jak chcesz AMD'eka to poczekaj na coś w stylu GF3 (KT333A) (porównuje tu rewolucje w postaci pixelshadera do nowatorstwa w KT333A :-))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Cytat spokojnie, poczekaj az wyjdzie kt333A. w tej chwili kt266A jest kuszaca propozycja ale.. ten chip juz troche zyje i wkrotce umrze. :wink: na wakacje wysypie sie chipsetow az milo bedzie wybierac :D a prockow tez nie bedzie brakowac (nowe AMD'ki, moze jakis intelek wyjdzie bardziej lepszejszy) 8) sam czekam do wakacji ze zmiana sprzetu :) Tak dla formalności, to nie będzie KT333A, bedzie KT400 :wink: Będą sie róznić nawym mostkiem południowym, kyóry ubsłuży Vlink 533kb/s i AGP x8. Tylko podstawowe pytanie... KIEDY? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 dzieki ale raczej nie kupie se intela wole chiba jednak amd, a tak w ogole to jaki cooler wybrac do xp1800+?? volcano7+ czy morze sk6 czy jednak probowac z wc??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Najwydajniejsze z tego wszystkiego jest WC. Jak zawsze wszystko zależy od kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Cytat dzieki ale raczej nie kupie se intela wole chiba jednak amd, a tak w ogole to jaki cooler wybrac do xp1800+?? volcano7+ czy morze sk6 czy jednak probowac z wc??? kupuj co chcesz.. ale i tak Bierz WC... to jest moc.. ;) Swoja droga co robisz ze starym kompem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Cytat Cytat dzieki ale raczej nie kupie se intela wole chiba jednak amd, a tak w ogole to jaki cooler wybrac do xp1800+?? volcano7+ czy morze sk6 czy jednak probowac z wc??? kupuj co chcesz.. ale i tak Bierz WC... to jest moc.. ;) Swoja droga co robisz ze starym kompem? starego kompa pewnie bede uzywal do internetu dla siostry :D jak najlepiej zrobic chlodnie do wc??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiator Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 a czym sie ma roznic KT333A od KT333 :?: Tez chce kupic sobie plytke do AMD, ale nie moge czekac do lata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasiu Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Cytat a czym sie ma roznic KT333A od KT333 :?: Tez chce kupic sobie plytke do AMD, ale nie moge czekac do lata. Tego to nikt nie wie :D Najprawdopodobniej nie będzie KT333A tylko od razu KT400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 A jak przerobic KT266A na KT400 zeby sobie Omana cyz Radeona10k wsadzic ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Cytat A jak przerobic KT266A na KT400 zeby sobie Omana cyz Radeona10k wsadzic ? :)Banalne. Poczekac, sprzedac 266 i kupic 400 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...