Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak jush napisalem w podpisie zamierzam kupic nowego kompa myle ze bedzie to athlon xp1800+ ale nie wiem na jaka jaka plyte sie zdecydowac myslalem o epoxie tylko nie wiem czy na kt266A czy 333 bo czytalem ze te na kt333 maja strasznie niska wydajnosc. moze ktos mi doradzi jaka plyte wybrac i co to za problemy z kt333??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Jak jush napisalem w podpisie zamierzam kupic nowego kompa myle ze bedzie to athlon xp1800+ ale nie wiem na jaka jaka plyte sie zdecydowac myslalem o epoxie tylko nie wiem czy na kt266A czy 333 bo czytalem ze te na kt333 maja strasznie niska wydajnosc. moze ktos mi doradzi jaka plyte wybrac i co to za problemy z kt333??

Nie maja strasznie malej wydajnosci tylko poprostu jest to narazie 333 (a nie 333A) i nie rozwinela jeszcze skrzydel. Jest tak samo szybka jak 266A tylko, ze drozsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Skorzystaj z wyszukiwania postow , to cale kompendium wiedzy !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spokojnie, poczekaj az wyjdzie kt333A.

w tej chwili kt266A jest kuszaca propozycja ale.. ten chip juz troche zyje i wkrotce umrze. :wink:

na wakacje wysypie sie chipsetow az milo bedzie wybierac :D

a prockow tez nie bedzie brakowac (nowe AMD'ki, moze jakis intelek wyjdzie bardziej lepszejszy) 8)

sam czekam do wakacji ze zmiana sprzetu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo nie czekaj i kup P4 1.6A+ASUS na SIS645. A KT333 to nic specjalnego - coś takiego jak GF2 (VIA266A) i GF2 Titanium. Jak chcesz AMD'eka to poczekaj na coś w stylu GF3 (KT333A) (porównuje tu rewolucje w postaci pixelshadera do nowatorstwa w KT333A :-)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

spokojnie, poczekaj az wyjdzie kt333A.

w tej chwili kt266A jest kuszaca propozycja ale.. ten chip juz troche zyje i wkrotce umrze.  :wink: 

na wakacje wysypie sie chipsetow az milo bedzie wybierac  :D 

a prockow tez nie bedzie brakowac (nowe AMD'ki, moze jakis intelek wyjdzie bardziej lepszejszy)  8)

sam czekam do wakacji ze zmiana sprzetu :)

Tak dla formalności, to nie będzie KT333A, bedzie KT400 :wink:

Będą sie róznić nawym mostkiem południowym, kyóry ubsłuży

Vlink 533kb/s i AGP x8. Tylko podstawowe pytanie... KIEDY?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

dzieki ale raczej nie kupie se intela wole chiba jednak amd, a tak w ogole to jaki cooler wybrac do xp1800+?? volcano7+ czy morze sk6 czy jednak probowac z wc???

kupuj co chcesz.. ale i tak Bierz WC... to jest moc.. ;)

Swoja droga co robisz ze starym kompem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

dzieki ale raczej nie kupie se intela wole chiba jednak amd, a tak w ogole to jaki cooler wybrac do xp1800+?? volcano7+ czy morze sk6 czy jednak probowac z wc???

kupuj co chcesz.. ale i tak Bierz WC... to jest moc.. ;)

Swoja droga co robisz ze starym kompem?

starego kompa pewnie bede uzywal do internetu dla siostry :D jak najlepiej zrobic chlodnie do wc???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...