Geralt18 Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 poszukuje jakiegos dobrego, duzego i zagranicznego serwisu elektronicznego na ktorym moze uda mi sie znalezc schemat do mojego magnetofonu czy moglibyscie podac mi jakiegos linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 1. Ale masz wymagania... spytam tylko: serwis zagraniczny =obcojęzyczny, leżący na serwerze poza granicami polski, czy może oba na raz? 2. Powiedziałbym www.elektroda.pl i tam się pytaj - ale to nie jest zagraniczny serwis ;] 3. Obawiam się, że tam też Ci mogą nie pomóc, jeżeli im również nie podasz nazwy tego magnetofonu ;]]] 4. Tytuł tematu powinien przekazywać skrótowo jego treść - czyli dokładnie coś odwrotnego, niż u Ciebie. Zmień proszę tytuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt18 Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 nie wazne jaki model tego magnetofonu jest poniewaz i juz na elektrodzie i na tweaku sie pytalem i nikt mi nie pomogl wiec szukam zagranica najlepiej anglojezyczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek149 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 http://felektr.katalogi.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 to chyba musi byc szpiegowski magnetofon skoro sie tak upiera i nie chce odpowiedziec na pytanie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Niee, podał w innym temacie... ale tytułu posta nie zmienił :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...