faan Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Witam ,posiadam wyżej wymienionom kartę i tu zaczyna się problem. Kupiłem kartę przychodzę do domu montuje, ustawiam Bios(AGPx8),instaluje nowe Omegi itp. Odpalam 3dMarka i zwis to se myślę zainstaluje orginalne stery Ati i co znowu zwis przy 3dMarku no to co...? może za mocno przetakowany procek i szyna wiec wrociłem do ustawień wyjsciowych i co ?znowu [gluteus maximus].Wiec od początku ...Omegi ,przetakowany procek ,szyna ,pamięci ,AGPx4 i działa bez problemu i karta spoko sie kręci. I tu nasuwa się moje pytanie dlaczego tak jest że przy AGPx8 jest zwis całkowity karty i jakie ma to znaczenie przy wydajności ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 w wydajnosci nie duze znaczenie moze jakiś nowy biosik do mobo zapodaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faan Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Mam najnowszy dostępny Bios i wszystkie sterowniki do płyty oraz próbowałem różne wersje sterów do karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Spróbuj Omeg 3.7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 tez mialem cos takiego... pomogl reinstal windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faan Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Spróbuj Omeg 3.7Mogę sprubować może da radę ale chyba to nie wina sterów .Co do windy to jest w miarę nowa ale dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Spróbuj Omeg 3.7Mogę sprubować może da radę ale chyba to nie wina sterów .Co do windy to jest w miarę nowa ale dzięki :) Najpierw wywal stery z dodaj/usuń potem Driver Cleaner i spróbuj 3.7 -> chyba najmniej konfliktowe stery. Aktualnie używam 4.1 i są ok, bo domyslam się że skoro zainstalowałes najnowsze to 4.2. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Ja mialem cos podobnego ale przy 9600xt 128ram, tyle ze u mnie nfs chodzil zbyt szybko bo nie bylo widac wysokich detali, tylko same prostokaty. ; ) Po wielu prubach wylaczylem fast writes resetnalem i wlaczylem ponownie fast writes i dziala wszystko. : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...