przeciwnik Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=20904766 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 niezła ta myszka ale czy mysz jest az tak ważnym elementem że gotowy jesteś dać za nią 200zł ( cena wyjściowa ) parametry ma niezłe ale to dla maniaków gier. Myśle ze na zwykłym logitech optycznym tez można spoko pracować POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 nie podoba mi sie :> kup lepiej jakiegos logitecha mx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Kiedys Razery sie czesto psuly ale moze cos sie zmienilo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 I co z tego ze ma rozdzialke 2100 jak przyda sie to tylko do FPP?? Optyczna ma wiekszy komfort pracy bo jest lzejsza (mozna ja jeszcze odchudzic wyjmujac ciezarek ;) ) i niema kulki dzieki czemu stawia jeszcze mniejsz opory. Co do myszek bezprzewodowych to dla mnie jest to nieporozumienie. Co z tego ze niema kabelka jak wazy ona tyle ze ciezko ja przesuwac i na dodatek do gierek sie nie nadaje bo ma za duza bezwladnosc. Rozumiem natomiast za 200zl cos takiego: http://www.razerzone.com/viper.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 NIE OPŁACA SIE - co z tego że myszka ma 2100dpi??? IE3.0a ma bodajrze 600 i jest najlepsza myszka do grania(jeśli o to Ci chodzi - a mysle ze tak bo byś na razera nie patrzyl) IMO za ta kase to lepiej ie3.0a albo 4.0 kupic- bedziesz bardziej zadowolony i bedzie tansza( no i optyczna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Zalezy do czego bedziesz uzywal tej myszki: - jesli do FPP - to bierz! Tej myszki uzywaly wszystkie slawy Q3 - jak np. Fatal1ty - jesli do normalnego uzytkowania - to wydaje mi sie ze lepszy bedzie jakis optyk Logitecha, choc pewny nie jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Sponsor daje myche i płaci za granie nią, to sława używa, nic dziwnego.Od ładnych paru lat wszyscy fpp pro-playerzy jadą na optykach, w tej chwili nie ma już chyba nikogo z czołówki światowej fpp, kto by na kulce grał. Co do kupna - jesli chcesz zaszpanowaći być oryginalny - to bierz Jeśli chcesz ergonomii i komfortu - bierz Explorera 3, albo 4 , albo loga mx 500.Tylko jest tandetnie troche wykonany - bo farba sie ściera z czasem.Jest to z deka porażka przy tej klasie myszy, dual nie miał tej przypadłośći - także polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...