Tobiasz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 da sie tak ustawic zeby automatycznie windows laczyl sie z internetem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 nie rozumie pytania :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrona Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 chodzi ci o poloczenie przez stale lacze czy modem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 mam neostrade, i chodzi mi oto zeby nie klikac w polacz itp, tylko zeby w momencie wlaczenia windowsa sam sie laczyl. nie korzystam z tych progzow do neo, tylko z zwyklego polaczenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Jest taki program autoconnect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Można chyba wrzucić skrót połączenia do AUTOSTARTU i po problemie! (przynajmniej mnie się tak wydaje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 C:windowssystem32rasdial3.exe >nazwapolaczenia> <login> <haslo> Zrob z tego skrot i do autostartu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 moglbys dokladniej powiedziec jak to zrobic z tym rasdial3.exe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 C:\WINDOWS\system32\rasdial.exe >Internet ADSL> <xxxxxx@neostrada.pl> <xxxxx> tak to ma wygladac bo cos nie dzila (mam sp2 rasdila3.exe nie ma)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 ja polecam program autoConnect - sam korzystam i nie nazekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 jak uzywasz i nie nazekasz to po co ten topic?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 ten topic jest z zeszłęgo roku v1ru5..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...