yahoo84 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Witam! Niedługo mam 18 kolegi i nie wiem co mu mam qpić, na prezent chce przeznaczyć ok. 70zł, za wszelkie propozycje z góry dzienx! PS. Ma komputer niższej klasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Witam! Niedługo mam 18 kolegi i nie wiem co mu mam qpić, na prezent chce przeznaczyć ok. 70zł, za wszelkie propozycje z góry dzienx! PS. Ma komputer niższej klasy. Qp mu cooler :) albo proca (zalezy co juz ma :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 moze gumowa....eeeeeeeeeee..... zabawke ? tylko sie upewnij, czy ktos inny tego nie kupuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Może myszke do komputera? albo do klatki? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 kup mu cegle napewno sie ucieszy tylko dolacz do niej instrukcje obslugi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 moze gumowa....eeeeeeeeeee..... zabawke ? tylko sie upewnij, czy ktos inny tego nie kupuje :) Popieram :mrgreen: Zrób z kimś zrzute i kupcie gumową la.... khem "zabawke"! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo84 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 moze gumowa....eeeeeeeeeee..... zabawke ? tylko sie upewnij, czy ktos inny tego nie kupuje :) Popieram :mrgreen: Zrób z kimś zrzute i kupcie gumową la.... khem "zabawke"! Tesh o tym myślałem, ale nie mam dojścia do takowej "znajomej", a chodzi tu o czas, żeby w szybkim czasie zdobyć prezent, a co do cegły..hm...myślałem o pustaq :D Myszka....tesh mi przeszło przez myśl, ale ma jush fajną, więc ta propozycja odpada, może jeszcze macie jakieś pomysływ stylu np: opony do malucha, siekierke itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 moze gumowa....eeeeeeeeeee..... zabawke ? tylko sie upewnij, czy ktos inny tego nie kupuje :) Popieram :mrgreen: Zrób z kimś zrzute i kupcie gumową la.... khem "zabawke"! Tesh o tym myślałem, ale nie mam dojścia do takowej "znajomej", a chodzi tu o czas, żeby w szybkim czasie zdobyć prezent, a co do cegły..hm...myślałem o pustaq :D Myszka....tesh mi przeszło przez myśl, ale ma jush fajną, więc ta propozycja odpada, może jeszcze macie jakieś pomysływ stylu np: opony do malucha, siekierke itp yahoo , mowisz ze nie masz dojscia do takiej "znajomej" ? :P TUTAJ masz dojscie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 haha, ale on kosztuje 1500zl :o najtansza za 150, ale jakas taka smetna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 ostatecznie razem z yahoo qpiliśmy butelkę dla niemowląt i dysk 20mb :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 ostatecznie razem z yahoo qpiliśmy butelkę dla niemowląt i dysk 20mb :lol: Eeeee, z "Laleczki" na pewno bardziej by sie cieszyl :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Ja bym kupil butelke Tequili + owocek i sol/cynamon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...