Skocz do zawartości
yahoo84

Osiemnastka...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Niedługo mam 18 kolegi i nie wiem co mu mam qpić, na prezent chce przeznaczyć ok. 70zł, za wszelkie propozycje z góry dzienx!

PS. Ma komputer niższej klasy.

Qp mu cooler :)

albo proca (zalezy co juz ma :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze gumowa....eeeeeeeeeee..... zabawke ? tylko sie upewnij, czy ktos inny tego nie kupuje :)

Popieram :mrgreen: Zrób z kimś zrzute i kupcie gumową la.... khem "zabawke"!

Tesh o tym myślałem, ale nie mam dojścia do takowej "znajomej", a chodzi tu o czas, żeby w szybkim czasie zdobyć prezent, a co do cegły..hm...myślałem o pustaq :D

Myszka....tesh mi przeszło przez myśl, ale ma jush fajną, więc ta propozycja odpada, może jeszcze macie jakieś pomysływ stylu np: opony do malucha, siekierke itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze gumowa....eeeeeeeeeee..... zabawke ? tylko sie upewnij, czy ktos inny tego nie kupuje :)

Popieram :mrgreen: Zrób z kimś zrzute i kupcie gumową la.... khem "zabawke"!

Tesh o tym myślałem, ale nie mam dojścia do takowej "znajomej", a chodzi tu o czas, żeby w szybkim czasie zdobyć prezent, a co do cegły..hm...myślałem o pustaq :D

Myszka....tesh mi przeszło przez myśl, ale ma jush fajną, więc ta propozycja odpada, może jeszcze macie jakieś pomysływ stylu np: opony do malucha, siekierke itp

yahoo , mowisz ze nie masz dojscia do takiej "znajomej" ? :P

Dołączona grafika

TUTAJ masz dojscie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi