nous Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Zakupiłem ten dysio Maxtor DiamondMax +9 80 GB (8MB) 6Y080M0 SATA i mam pytanko do uzytkownikow tego samego HDD jaką macie rzeczywistą pojemnośc tego HDD bo ja mam 76,3GB rozumiem 2 GB mniej ale czy to nie za duzo 3,7 ??? I ostatnie pytanko jak zainstalowac na nim XP slyszalem ze trzeba zorbic jakos FDD czy to prawda? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 eh - ale co Ci wykrywa tyle BIOS czy win ?? w winie mam 76 a w biosie cos kolo 78 wiec looz niw XP ?? - ja nic nie potrzebowalem oproocz steroow do sata( silicon) mozesz miec na dyskietce albo na cd juz twooj wyboor Pozdawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nous Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 a jak tam u Ciebie z głośnościa tego HDD bo mnie cos nie pasi przy kopiowaniu chyba za głośno rechocze! a jak u Ciebie? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 u mnie jest cicho- nic nie warczy nie piszczy nie skrzeczy (:D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nous Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 kopsnij no mi swoje GG chcialbym pogadac pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz81 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 tez mam tego maxa i powiem ze jest ok, przy kopiowaniu czasm chrobocze ale nie jest tragicznie. jedna wada jaka zauwazylem to, czasem zdarza sie ze gdy wylacze kompa, pozniej wlaczam- a ten jedzie scan disk dysku c: i zaczyna cos tam naprawiac, rozumie gdybym jakos brutalnie wylaczyl, ale normalnie go wylaczam a ten swiruje. sprawdzalem na 2 roznych kablach i czasem sie to dzieje a czasem jest ok. kiedys przetestuje u siostry, bo moze to wina mojego kontrolera. wyniki z hdtach: max 67mb/s sredi 49mb/s zuzycie procka 24% ogolnie jest wypas a w biosie wykrywa 82gb. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1988 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 tez mam tego maxa i powiem ze jest ok, przy kopiowaniu czasm chrobocze ale nie jest tragicznie. jedna wada jaka zauwazylem to, czasem zdarza sie ze gdy wylacze kompa, pozniej wlaczam- a ten jedzie scan disk dysku c: i zaczyna cos tam naprawiac, rozumie gdybym jakos brutalnie wylaczyl, ale normalnie go wylaczam a ten swiruje. sprawdzalem na 2 roznych kablach i czasem sie to dzieje a czasem jest ok. kiedys przetestuje u siostry, bo moze to wina mojego kontrolera. wyniki z hdtach: max 67mb/s sredi 49mb/s zuzycie procka 24% ogolnie jest wypas a w biosie wykrywa 82gb. pozdro Zainstaluj łatke z microsoftu bylo juz gdzies o tym na forum. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz81 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 przepraszam ze pytam, ale czy moglbys cos wiecej o tym napisac, bo szaukam ale jakos marnie mi idzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1988 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 chodzilo o to ze podczas zamykania widows za szybko sie wylaczal i dane z bufora nie zostaly zapisane na dysku, jak znajde tema to dam link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 1635922 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nous Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 mi coś nie pasuje jest szybki ok ale przy kopiowaniu z partycji na partycje pliku około 500Mb słysze cały czas t t t t t tt tt t t t tt t t t tt t tt t t t t tt tt (tykanie) moj stary HDD tak robił ale ten cholera go no!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...