umberto Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 witam, pytanie banalne, ale dla mnie problem:( Płyta Asus A7V333-X, proc Athlon 2400+, pamięć 256/266 pamięć chcę wymienić: kupiłem już pamięć 512/333 . Czego mogę się spodziewać? Czy ewentualnie zmienić coś (co?), by było synchronicznie? Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 na 99% mozesz sie spodziewac, ze proc sie spali bo nie bedzie nadazal za pamieciami i sie zameczy biedak na smierc. a tak serio to bedzie chodzic ok. co do pracy synchronicznej to w biosie powinna byc odpowiednia opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 musisz se dorobic korbke i bedziesz krecił to procek moze ci na 400 pujdzie a tak na serio to pamieci mogłeś kupić juz jakieś szybsze np 400 jak chcesz synchronicznie to ustaw ratio na 1/1 bedziesz miec syncho pamieci z takim taktowaniem moga osiagnąc lepsze timingi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umberto Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 dzięki... a czy tę kostkę moge dołożyć do pamięci 256/266 (firmy MDT czy jakoś tak)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 bez problemu. a przynajmniej nie powinno ich byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Ile takich tematów już było umberto uzyj opcij szukaj!! Pamiatki będą chodzić na 100% stabilnie, ja bym na twoim miejscu zmósił procek żeby chodził na magistrali 166MHz a nie marnować te 33MHz na pamiatkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...