Gość lukk Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Heh. Super. Tez mam zamiar zabrać sie za pierwszą przeróbkę mojego komputerka... Zaczne chyba od porządku w środku... I tu mam pytanie. Skad <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> takie rury na kable ja na zdjeciach w "części zielonej"? Jak włożyć w taka rurke, załóżmy 10mm, kabelki z wtyczkami o większej średnicy? Aha.... Gdzie najlepiej (najtaniej) kupować kable HDD/FDD, swiecidelka itd.? Podziwiam nowe oblicze Twójego kompa... it's amazing... rurki to sa rurki sanitarne czy jak tam sie one zwa...dostaniesz je w kazdym OBI, Nomi, Sromi :lol: potem je rozcinasz wzdluz, no i pakujesz do nich kable(a wiec nie rozbierasz wtyczek!)...rozciecia praktycznie nie widac, jak dobrze obrocisz oslonke... co do swiecidelek, kabli to poszukaj...zalezy...w 4max sa np. tanie katody(czerwona zamowilem wlasnie tam) , a np. w Angela.pl wiatraki i oslonki na nie.. thx za uznanie dla mojej skromnej osobki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Smoki, taaa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 skad wziales takie czarne "ponczochy" na kable od ide (te z dodatkowego kontrolera) taka mala odskocznia: - jak sie obsluguje taka dodatkowa karte rozszerzen ide? masz tam funkcje raid? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 skad wziales takie czarne "ponczochy" na kable od ide (te z dodatkowego kontrolera) taka mala odskocznia: - jak sie obsluguje taka dodatkowa karte rozszerzen ide? masz tam funkcje raid? takie kable "z tymi ponczochami :lol: (he he he niezle okreslenie :wink: )" po prostu kupilem oryginalnie w sklepie...1 tasma chyba kosztowala 15-20 zeta(cos kolo tego) CO DO KARTY to: nie ma raida, jest to ATA 66, maks 4 urzadzenia mozna podlaczyc...wkladasz ja po prostu w PCI i juz...przy starcie pojawia ci sie dodatkowe okno w ktorym wykrywane sa urzadzenia i jesli masz tam podpiety HDD, to mozesz zmienic tryb pracy...w windowsie instalujesz sterowniki i to wsio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 dzieki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Buda zajefana :),bardzo fajny kontrast czerwono-czarny.Jestem na tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 jak na początkującego moddera to całkiem nieźle ale jedna podstawowa sprawa !!!! Porządek w kablach please bo przez te szybki to widać only kable kabeliki przewody itp :PTy wiesz, ze odnioslem podbne wrazenie. popatrz popatrz :D ;) lukk uporzadkuj te kable, nie wiem, moze zamiast tych rurak je po prostu pochowaj, bedzie ladniej wygladac na pewno :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Wg mnie spoko,jak dla mnie razi czerwony kolor..Mysle ze czarny lepiej by sie komponowal z szarym.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...