devdd Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 czyli nie jest tak zle... jako zamiennik d5tb lub innego coolera. Najwazniejsze, ze jest ciszej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 temat nie wiem kiedy sie skkonczyl ale chcialem sie spytac czy powiedzmy ten zestawik jest wstanie konkurowac z zalmanem jezeli chodzi o wydajnosc b jezeli o hals to napewno i cene tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 temat nie wiem kiedy sie skkonczyl ale chcialem sie spytac czy powiedzmy ten zestawik jest wstanie konkurowac z zalmanem jezeli chodzi o wydajnosc b jezeli o hals to napewno i cene tezPoprzednio miałem Zalmana 3100+ ALCU, a kumpel 6000 CU. Ten zestaw jest lepszy pod względem wydajności od każdego z nich 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 czyli mozna go smialo zastosowac zamist tardycyjnego wentylatora dla zwyklych smiertelnikow (nie podkrecajacych) czyli ni ejst to taka QUPA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...