tutoriale.net Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Witam! Proszę o ocene stylu do forum: www.forum.tutoriale.net Mile widziane uwagi, bluzgi.. :D Co porawić itd. Z góry thx za ocene. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 calosc przesunieta w lewo i scisnieta pod mozilla :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutoriale.net Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 O w morde :| Sie poprawi.. :P A pod IE albo Operą nie mogłeś zobaczyć? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Pod Opera OK... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Bardzo ladny skin... podoba mi sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 fajny ale jak juz bylo wspomniane nie na mozilli (uzywam firebirda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 fajny ale jak juz bylo wspomniane nie na mozilli (uzywam firebirda)ja uzywam mozilli 1.5 i tylko forum jest zwezone.... Pracowac da sie... ale nie jest to zbyt wygodne... ( ale mnie to i tak zbytnio nie przeszkadza... wlasciwie to nawet tego nie zauwazylem... myslalem ze to bylo celowe :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 O w morde :| Sie poprawi.. :P A pod IE albo Operą nie mogłeś zobaczyć? ;-)nie posiadam takowych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutoriale.net Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 moze ci pożyczyć? :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 a na czym odpale ie ? windy tez brak :> a opery nie potrzebuje bo potrafi to samo co mozilla a platna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutoriale.net Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 a to zwracam honor i prosze o wiecej ocenek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Bardzo miły skin, tylko mógłby dopasowywać się do szerokości ekranu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 dla mnie prawie wsio ok ;] opera 7.23 prawie bo ciut za jasne ja bym troszeczke bardziej kontrastowe kolory dal (ale tylko troszeczke tak tyci tyci ;p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...