ModdingKing Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Co sądzicie o tej budzie ? Warta do zastanowienia się bo potrzebuje budy na high mod :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Bardzo piękna buda. Ale IMHO do modowania się zbytnio nie nadaje, bo sama z siebie jest już śliczna i nie można jej upiększyć- najwyżej pomalować i oświetlić. Onko ma, dodatkowe wentyle też, nietypowy kształt- no cudo... Ale to wszystko IMO (a nawet IMHO 8) )!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 oj zmodowac to można jeszcze bardzo dużo chyba się przekonacie bo coś mi się zdaje, że jednak tą budę będę miał na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 oczywiscie najbardziej widoczne sa mody "zwyklych" tanich obudow, ale to dlatego ze trudniej jest zmodowac bude np Anteca ktora sama w sobie jest juz bardzo fajna i niewiele jej trzeba do doskonalosci ;) tak czy inaczej polecam kupno budy, na pewno beda niezle efekty ;) ps. co mi sie nie podoba w antecach, chieftecach, thermaltakeach to OKNO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 przewiduje moda dosyć dużego tej budy ale to będzie już project który opiszę już niedługo :D czy ktoś już widział mody takich bud chodzi mi o budy firmy antec jak coś dajcie linki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 tylko jej czasem nie zepsuj :) bo to będzie karygodne ....... była ładna , miała być ładniejsza , a tu buuuu..............jakiś gracik ;) nie no tak serio , ale jak ją zmodujesz to odrazu foty prosimy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 tylko takie cos znalazlem : http://metku.net/modgallery/detail.php?id=1397 - zdjecia kiepskiej jakosci i mod takze watpliwy http://metku.net/modgallery/detail.php?id=1161 - to chyba szefik ale w koncu prawie to samo no i ogolnie to przejrzyj www.metku.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 to jest zaliczane do lekkich modyfikacji :) a on chce ją bardzo zmodyfikować czyli potrzeba czegoś lepszego jeszczxe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 foty będą na 100% a modzika nie spier..... za droga buda by ją skopać a przewidywania to dużo UV + niebieskości :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 a co ze starym modem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Thorn widze ze polujesz juz na nowa bude do moda a mnie zastanawia kiedy bedzie efekt koncowy ProjectX Blue Vision? A ten Antec to sam w sobie jest piekny... no ale jak dodasz do niego duzo UV to moze byc naprawde ciekawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Ja mam tą bude.. Jest piękna ,perfekcyjnie wykonana i ogolnie super! Jak ja zobaczylem to zapozyczylem od strarych 300 zeta i wlazlem na siriusa by dokonac zamowienia ! Polecam jeszcze raz i zastanawiam sie co mozna jeszcze w niej zmodowac? Ehh.. No zobaczymy.. Ja mam ja podswietlnona bialym mocnym swiatlem.. A raczej bardzo mocnym bo zrobionym z halogenowaej lampki :P Ja lubei prostote ,i jak ktos widzial moj desktop to juz o tym wie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 no desktop zapewne pod bude robiles ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Ja bym radzil najpierw skonczyc poprzedniego moda, a dopiero pozniej brac sie za nowa obudowe. Chyba, ze ten projekt blue cos tam nie wypalil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Ja bym radzil najpierw skonczyc poprzedniego moda, a dopiero pozniej brac sie za nowa obudowe. Chyba, ze ten projekt blue cos tam nie wypalil. Ej stary z takimi radami (7000) to idz na bazar.......... Wydaje mi sie ze Thorn jest normalny umysłowo ,a nie śakiś chory i chyba nie potrzebuje takich rad... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Thorn pewnie i jest. Co do ciebie to mam powazne watpliwosci. Jesli Thorn juz teraz mysli o tym antecu, a poprzedniego moda ukonczyl dopiero w 25% to istnieja dwie mozliwosci (obie rownie prawdopodobne wiec nie piernicz mi tu o "bazarowych" radach. Swoja droga... u was w milanowku to tak sie wlasnie nazywa nietrafione, czyims zdaniem, pomysly? lol): - ma zamiar odstawic moda budy z plexi czemu mowie kategoryczne NIE ;) gdyz praca jest warta kontynuacji - ma zamiar sie rozdrabniac nad dwoma modyfikacjami co nie wplynie pozytywnie na zadna z nich. A temu tez mowie NIE ;) Moze wiec checku sam bys sprawdzil czy nie ma cie na jakims bazarze...? rotfl & eod. Szybko i bezbolesnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Ja bym radzil najpierw skonczyc poprzedniego moda, a dopiero pozniej brac sie za nowa obudowe. Chyba, ze ten projekt blue cos tam nie wypalil. Ej stary z takimi radami (7000) to idz na bazar.......... Wydaje mi sie ze Thorn jest normalny umysłowo ,a nie śakiś chory i chyba nie potrzebuje takich rad... :lol:ej Ty jakis inny jestes czy co :?: on powiedzial swoje i ja takze tak uwazam :evil: a co Thorn zrobi to juz jego sprawa :!: a Ty sie tak od razu hamsko nie przyp**ieprzaj :!: no offence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Zostawmy checka na bazarze i nie robmy juz wiecej O/T. Choc i tak, imho, temat sie juz wyczerpal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Twoje zdanie "a bym radzil najpierw skonczyc poprzedniego moda, a dopiero pozniej brac sie za nowa obudowe." zabrzmialo negatywnie... Ja tak to odebralem.. Jak zle myslalem to sry.. ps. pisze się EOT a nie EOD ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Twoje zdanie "a bym radzil najpierw skonczyc poprzedniego moda, a dopiero pozniej brac sie za nowa obudowe." zabrzmialo negatywnie... Ja tak to odebralem.. Jak zle myslalem to sry.. ps. pisze się EOT a nie EOD ;p Ps2. Paprotek nie jestem inny ;p Tzn. Napewno inny niz Ty bo ludzi są inni ;pphmmm no tak :| mialo byc w "" :P EOT :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 pisze się EOT hmmm... a to ciekawe :lol: Czy u was na bazarze... eee, ok, koncze sie pastwic. Dla twojej informacji pisze sie i TAK. Jesli masz problemy z rozszyfrowaniem akronimu EOD to przykro mi ale to nie to forum. Naturalnie, no'ffence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Już za pewien czas zobaczycie o co mi chodzi wiec proszę nie kłućcie sie :P Napewno bedzie dobrze i bedzie całe bractwo modowe zadowolone z nowego nabytku w naszym świecie modowym :D Ci którzy będą na Zjeździe w Gdańsku będą mieli okazję ze mną pogadać na temat mojej noewj koncepcji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Ja bym wpadl ale jestem 15 km od Wawy wiec mam zdeka daleko ;p Przyblizysz nieco ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Posiadam takowa , buda super brakuje jej chyba tylko wyjmowanego panelu bocznego na mobo , 2 wentylki w wyposarzeniu , szybkosrubki generatlnie chieftec jezli chodzi o wyglad wewnetrzny , ma tylko super wygladajacy panel z usb i fire wire ( kabelek do fire wire i epox 8rda+ nie pasuja trzeba przerabiac ) , sa problem z uchwytami i swiecacymi wentylami 80 mm ( tak jak w chieftecu ) , jak wlorzysz 2 hdd do kieszeni i masz dlugie karty pci /agp , wyjmowana kieszen na hdd o kant potluc :) , normalnie dziala bez problemu , posiada bardzo przydatny filtr na przednim panelu ( nie wyglada , ale jest bardzo skuteczny ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Ja bym wpadl ale jestem 15 km od Wawy wiec mam zdeka daleko ;p Przyblizysz nieco ? LOL daleko !!! Ja mam ponad 650 km i jade a ludzie maja po 700 i jadą :D Pociągiem będę jechał bagatela 15 godzin ! (bo to Polska :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 nom LOL 4 check, 15km to przeca jak rzut beretem a pociagiem pare minut wiec I DUNNO o co chodzi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 nom LOL 4 check, 15km to przeca jak rzut beretem a pociagiem pare minut wiec I DUNNO o co chodzi :?:buahhahah :D :D :D przeczytaj raz jeszcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Napisalem ze od warszawy a nie od gdańska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ale z Wawy masz kupe pociągów bezpośrednich na Gdańsk wiec warto tam jechać ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Yo! Fajna ta buda - powiedz jeszcze tylko ile $$$ kosZtuje to powiem czy warto :) I gdzie bo sm musze kupic sobie bude :) A wyglada ladnie, jak dasz katodke na dole i od gory, moze ze 4 ledy w wettyl boczny i moze wytniesz "komin" to bedzie fajosko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...