ModdingKing Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 z tego topiku robi sie telenowela :lol: SAMO PIER***ENIE :!: cichosza, a Thorn moduje :) hehe :D wiesz Radek_BVB tylko to modowanie troche potrwa a tak długo sie niada być cicho :Phehe, to modowanie jeszcze sie NIE ZACZELO ;) ciiiii..... jeszcze nie :D ale oni już mówią żebym nie modował a przecież to moja buda którą mogępociąć za żyletki :D. Mod tej budy jest przemyślany i nie da się go zepsuć tylko trzeba powolutku robić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 No to napisz frosiu jakie masz przemyślenia! Moze i ja mojego Antec'a zmoduje? :P (Chyba dam śakieś katody niebieskie ;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 No to napisz frosiu jakie masz przemyślenia! Moze i ja mojego Antec'a zmoduje? :P (Chyba dam śakieś katody niebieskie ;p) "frosiu"? chyba se coś pomyliłeś A przemyślenia to inna historia wiec będą ukazane jak nadejdzie pora :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 YO! Coz - ja uwazam ze jest naprawde ladna BEZ niczego - dasz podswietlenie Katodkami i wsio, ja bym sie nie bawil, bo jeszze cos spier****sz i co wtedy :)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 YO! Coz - ja uwazam ze jest naprawde ladna BEZ niczego - dasz podswietlenie Katodkami i wsio, ja bym sie nie bawil, bo jeszze cos spier****sz i co wtedy :)?? thorn by cos spier**** :/ nie wiesz co mowisz :!: wypluj to ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 TFU TFU :) Dobra, wyplulem, juz nic takiego wiecej nie powiem :) Zycze powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Powiem wa tak po wygranej w konkursie na Zlocie będę miał najpiękniejszą budę jaką może sobie życzyć moder !!!!! ale o tym nie bawem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...