pionaj Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 na płycie jak w tytule wyłaczyłem w biosie Lan on board bo korzystałem z karty w slocie teraz gdy potrzebuję tego lanu zintegrowanego po włączeniu w biosie nie wykrywa mi adresu fizycznego mam 6razyFF czy możliwe jest aby bios to zgubił i jak to odtworzyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 odczytaj fabryczne ustawinia biosu i zapisz je Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 jak i gdzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 weidz do biosu i zaznacz 'load setup defaults' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...