bruce Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 qrcze sorx, ze na tyym forum, ale o ile pamietam bloqff tych bylo 5 wiec mam racej male szanse, na qpno tego przez gielde. to jak ma ktos do sprzedania??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 qrcze sorx, ze na tyym forum, ale o ile pamietam bloqff tych bylo 5 wiec mam racej male szanse, na qpno tego przez gielde. to jak ma ktos do sprzedania??????? Co to za blok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 qrcze sorx, ze na tyym forum, ale o ile pamietam bloqff tych bylo 5 wiec mam racej male szanse, na qpno tego przez gielde. to jak ma ktos do sprzedania??????? Co to za blok ? czlowieku jak mozesz tego nie wiedziec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Było ich 6. Ja mam szóstego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 heh ja tez nie wiem co to za blok a chetnie bym sie dowiedzial :) jakies linki? zdjecia? opisy? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 heh ja tez nie wiem co to za blok a chetnie bym sie dowiedzial :) jakies linki? zdjecia? opisy? :D www.val.pl i tam sklep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 czy nikt mi go nie kce sprzedac? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 czy nikt mi go nie kce sprzedac? :( Napisz na priv do Mate on w końcu robi te bloki, może wykona jeszce jeden blok... Dlaczego tak mało ich jest na rynku (6??)?? (ciężko je wykonać??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 heh ja tez nie wiem co to za blok a chetnie bym sie dowiedzial :) jakies linki? zdjecia? opisy? :D To ten bloczek : Wymiary: 50x60x18mm 34 kanały o średnicy 3,2m Kanał wlotowy i wylotowy o średnicy 16,8mm Wyprowadzenia podłączeniowe o średnicy wewnętrznej 15mm Powierzchnia oddawania ciepła ok.15512mm^2 Możliwość podłożenia pod Blok modułu Peltiera o grubości do 4mm Możliwość podłożenia pod Blok płytki miedzianej -copper plate Specjalne zagłębienie na wierzchu zabzpieczające przed osunięciem Niestety "nakład" wyczerpany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Było ich 6. Ja mam szóstego:) Mam nr. 003, ale w zyciu go nie sprzedam, zbyt wydajny jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 czy nikt mi go nie kce sprzedac? :( Napisz na priv do Mate on w końcu robi te bloki, może wykona jeszce jeden blok... Dlaczego tak mało ich jest na rynku (6??)?? (ciężko je wykonać??) jush ich nie wykonooje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...