Skocz do zawartości
AsTeX

Podatek nawet od kur...dzi....KOBIET !!!

Rekomendowane odpowiedzi

ty mlody jesteś na prawdę bardzo jeszcze młody.Mało jeszcze widziałeś, wiec sobie poszukaj innego działu forum.I wez tą fotkę zmień, bo na niej jesteś chyba jeszcze młodszy,

co do topicu - dobry to jest pomysł i każdemu oprócz tych dresiarskich mafii wyjdzie to na dobre.Na zachodzi wszędzie tak jest i wszyscy są zadowoleni.Co do płacenia podatków - jak wy sobie wyobrażacie cokolwiek w państwie, jakby nikt nie płacił podatków?Trochę realizmu.

Stary wyga sie znalazl... na studia chodzisz... ja do liceum i co... Az tak rozni sie twoj i moj swiatopoglad...

zreszta...

Sorry ale opinie moga nawet wyrazac 2 latki... Ja ma troche wiecej... Jezeli mam do tego takie podejscie, to jest to zle?

Za niedlugo jak tak dalej pojdzie to beda kurka w TV lecialy reklamy burdelow 24h / dobe.. bo im beda za to placic... a panstwo wyjdzie z dlugow...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry ale opinie moga nawet wyrazac 2 latki... Ja ma troche wiecej... Jezeli mam do tego takie podejscie, to jest to zle?  

Za niedlugo jak tak dalej pojdzie to beda kurka w TV lecialy reklamy burdelow 24h / dobe.. bo im beda za to placic... a panstwo wyjdzie z dlugow...

Dwu latki ?? hehe dobre. Zobaczysz jak skonczysz liceum i pojdziesz na studia to twoj swiatopoglad zmieni sie, stanie sie bardzije dojrzalszy i wyjdziesz z "kolorowego" swiata a wejdziesz w realny...

A reklamy w TV nie beda puszczane 24/h dobe bo obecne prawo tego zabrania...tresci erotyczne nie moga byc pokazywane nie wczesniej niz po 22 godzinie....btw. spojrzczie na reklamy browaro..jakos z ranca ich nie widac, czemu ? bo takie sa rozporzadzenia!! aby zadne dziecko nie nabralo ochoty....i nie zeszlo na zla droge...to czemu widze na ulicy 10latkow pijacych browce albo wachajacych rozpuchola ? hehe ta dzisiejsza mlodziez..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDITED by Sheep

Widze ze wyrazanie opini na oslej laczce jest przez wielu niemile widziane...

:evil: :x

Skoro nie potraficie prowadzic dyskusji... Wasz wybor...

Ale zreszta.. pewnie znacie cala prawde o swiecie i nikt nie moze podwazyc waszego autorytetu... :? Co ja taki gowniarz moge wiedziec... Przeciez ile to Wy przezyliscie...

8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sheep, prosze nie wypowiadaj sie z taka butnoscia, bo nie znasz calej prawdy.

PRIMO: Prostytucja jest od zawsze. Ty myslisz, ze nagle zniknie?

SECUNDO: Legalizacja ukroci udzial mafii w tym biznesie

TERCERO: Po legalizacji beda osobne prawa odnosnie warunkow, w jakich mialyby kobiety pracowac. Tzn. wizyty u lekarza, normowany czas pracy itd. itp.

CUATRO: Podatek zasili budzet panstwa. Skoro i tak to juz jest, czemu tego nie opodatkowa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak czegos nie mozna zlikwidowac to lepiej to kontrolowac niz pozwolic temu dzialac w podziemiu

Latwo powiedziec.. ale ja cos czuje... ze to bedzie na zasadzie...

"Dac kurze grzende, a ona "ja se wyzej siende"...

Moze za niedlugo zalegalizujemy handel narkotykami? Przeciez tez jest w podziemiu... I jakie zystki by panstwo mialo :idea: ... o i jeszcze wprowadzmy na legala zawod platnego mordercy...

wy mowicie ze lepiej zeby kontrolowac... Popatrzcie na ta kontrole naszego panstwa... prowadzona od ho ho...

Mnie sie jakos to w rozowych kolorach nie widzi...

:roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra , niech odprowadzają od tego podatek , ale niech każde KOBIETY przechodzą co 2-3 tygodnie BADANIA czy czasem nie są zarażone jakimś wirusem albo coś ... bo kase brać to łatwo , ale zrobić coś dla tego zawodu to już będzie gorzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AsTeX byles ostatnio u lekarza :lol: kolejki, strajki ogolny brak kasy, ludzie umieraja czekajac na zabiegi a ty chcesz by co 2-3 tygodnie przychodzily do lekarza takie panie ?? :lol:

moze w normalnym kraju z normalna slozba zdrowia i normalnym rzadem ale u nas to nie przejdzie :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak czegos nie mozna zlikwidowac to lepiej to kontrolowac niz pozwolic temu dzialac w podziemiu

Latwo powiedziec.. ale ja cos czuje... ze to bedzie na zasadzie...

"Dac kurze grzende, a ona "ja se wyzej siende"...

Moze za niedlugo zalegalizujemy handel narkotykami? Przeciez tez jest w podziemiu... I jakie zystki by panstwo mialo :idea: ... o i jeszcze wprowadzmy na legala zawod platnego mordercy...

wy mowicie ze lepiej zeby kontrolowac... Popatrzcie na ta kontrole naszego panstwa... prowadzona od ho ho...

Mnie sie jakos to w rozowych kolorach nie widzi...

:roll:

Zalegalizowac handel narkotykami - why not - narkobiznes to jedno z glownych zrodel utrzymania przestepczosci zorganizowanej i odebranie jej go byloby duzym ciosem. Wiesz kiedy amerykanskie spoleczenstwo sie rozpilo i kiedy powstala mafia? W trakcie prohibicji alkoholowej. Wiec nie gadaj "daj kurze grzede niech se wysiedzie - juz wole dac jej grzede, jej pilnowac i utrzymywac niz ma mi latac po podworko, robic co chce, srac gdzie chce i dziobac co chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalegalizowac handel narkotykami - why not - narkobiznes to jedno z glownych zrodel utrzymania przestepczosci zorganizowanej i odebranie jej go byloby duzym ciosem. Wiesz kiedy amerykanskie spoleczenstwo sie rozpilo i kiedy powstala mafia? W trakcie prohibicji alkoholowej. Wiec nie gadaj "daj kurze grzede niech se wysiedzie - juz wole dac jej grzede, jej pilnowac i utrzymywac niz ma mi latac po podworko, robic co chce, srac gdzie chce i dziobac co chce

Powiedz mi tylko jedno... Czy wierzysz ze te plany w Polsce wypala? ,,, ze skutki tego wszystkiego wyjda w Polsce na dobre ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MeHow a jak będzie po PIĄTE ??? :P

a tak pozatym .... popieram SHEEPA , czemu każdy sie czepia ze wyrazil swoja opinie na ten temat :> kazdy przeciez ma swoje zdanie

quinto :> jesli dobrze pamietam z lekcji hiszpanskiego :>

Powiedz mi tylko jedno... Czy wierzysz ze te plany w Polsce wypala? ,,, ze skutki tego wszystkiego wyjda w Polsce na dobre ?

mysle, ze tak... bo wiesz co? twoim tokiem rozumowania najlepiej zlikwidowac sadownictwo (bo zle dziala), sluzbe zdrowia (bo zle dziala), urzed (bo zle dzialaja), a teraz z prozaicznych stacje benzynowe (bo za drogo) itd. itp. w ten sposob... niedlugo Afganistan :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MeHow a jak będzie po PIĄTE ??? :P

a tak pozatym .... popieram SHEEPA , czemu każdy sie czepia ze wyrazil swoja opinie na ten temat :> kazdy przeciez ma swoje zdanie

quinto :> jesli dobrze pamietam z lekcji hiszpanskiego :>

mysle, ze tak... bo wiesz co? twoim tokiem rozumowania najlepiej zlikwidowac sadownictwo (bo zle dziala), sluzbe zdrowia (bo zle dziala), urzed (bo zle dzialaja), a teraz z prozaicznych stacje benzynowe (bo za drogo) itd. itp. w ten sposob... niedlugo Afganistan :>

No baaaa... a najlepiej to walnac bombe atomowa na caly swiat... i zaczac wszystko od nowa...

Reposta napisze jutro... dzisiaj juz nie mam sil na klootnie :P...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaj mi jeden powod dla ktorego mialoby nie wyjsc. Myslisz, ze w Holandii czy w USA nie ma w ogole jelopow i glupkow?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaj mi jeden powod dla ktorego mialoby nie wyjsc. Myslisz, ze w Holandii czy w USA nie ma w ogole jelopow i glupkow?

Na pewno sa... i to niemalo... Tylko ze popatrz na budzet Holandii i USA... oni moga sobie pozwolic na "cienkie" wladze...

A u nas?

Jak to dalej pojdzie ... to zaniedlugo zalegalizuja jeszcze handel kobiet... nazywajac to transferami pomiedzy "firmami" itd itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj sheep, naprawde malo widziales albo malo chcesz zauwazyc. Jestem tylko troche starszy od Ciebie, a swiatopoglad (sorry za okreslenie) mam chyba dojrzalszy. Uwierz mi, ze nie masz racji. W Czechach to wyszlo, a maja mniejszy budzet niz my (nie wazne PKB na jednego mieszkanca :P ) :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj sheep, naprawde malo widziales albo malo chcesz zauwazyc. Jestem tylko troche starszy od Ciebie, a swiatopoglad (sorry za okreslenie) mam chyba dojrzalszy. Uwierz mi, ze nie masz racji. W Czechach to wyszlo, a maja mniejszy budzet niz my (nie wazne PKB na jednego mieszkanca :P ) :>

Ja ci powiem tak... Ja na to patrze nie ze wzgledow politycznych... tylko predzej etycznych ... czy jak to sie tam mowi... Dla mnie cos takiego to jest przegiecie. A mowie ze to nie wyjdzie na dobre poniewaz jestem pesymista w wiekszosci spraw... ( przy sprawdzeniu zalozen bol jest o wiele mniejszy niz w przypadku optymistow... )

Co to tego ze malo widzialem... :> to juz zachowam dla siebie... co Ja widzialem.... Powiem tak... ty widziales jedno... ja widzialem drugie... :wink:

Reasumujac, wyrazilem tylko swoja opinie/zdanie o tej sprawie... Tyle.

Peace :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym z miłą chęcią wprowadził podatek od debilnych pomysłów, ustaw i bubli jakich dopuszczają się nasi pOSŁOWIE i pOSŁANKI stanowiąc niejednokrotnie popier@@@@ne prawo. Niech płacą za [ciach!]iane ustawy, buble, złe zażądzanie itp 30% strat jakich byli udziałem z własnej kieszeni. To może wtedy pomyślą dwa razy zanim jakąś głópotę spłodzą. Biorą duże wynagrodzenie to i niech kara będzie. :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno sa... i to niemalo... Tylko ze popatrz na budzet Holandii i USA... oni moga sobie pozwolic na "cienkie" wladze...

A u nas?

Jak to dalej pojdzie ... to zaniedlugo zalegalizuja jeszcze handel kobiet... nazywajac to transferami pomiedzy "firmami" itd itp.

To wymien chociaz czesc tych powodow? I co rozumiesz przez "cienkie" wladze? Nawet jak sa "cienkie" (jak to okreslasz) to chyba lepsze takie wladze niz totalny brak kontroli i pozostawienie tych rzeczy swiatu przestepczemu. A problemu sila czy przy uzyciu policji czy jakkolwiek nie zlikwidujesz. Ludzie zawsze beda pic, palic, cpac, chodzic na panienki itd - zadnymi zakazami i zadnym egzekwowaniem tych zakazow wymienionych praktyk nie wytepisz. Wiec chyba lepiej przejac nad nimi kontrole (przynajmniej czesciowa)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wymien chociaz czesc tych powodow? I co rozumiesz przez "cienkie" wladze? Nawet jak sa "cienkie" (jak to okreslasz) to chyba lepsze takie wladze niz totalny brak kontroli i pozostawienie tych rzeczy swiatu przestepczemu. A problemu sila czy przy uzyciu policji czy jakkolwiek nie zlikwidujesz. Ludzie zawsze beda pic, palic, cpac, chodzic na panienki itd - zadnymi zakazami i zadnym egzekwowaniem tych zakazow wymienionych praktyk nie wytepisz. Wiec chyba lepiej przejac nad nimi kontrole (przynajmniej czesciowa)

Napisalem "na pewno nie malo ... "glupkow i jelopow" o to mi chodzilo..

Tak jak mowie... Po prostu mnie sie to nie podoba. Moglbym sie kloocic z toba przez wieki... Tak jak ty np napisales

"twoim tokiem rozumowania najlepiej zlikwidowac sadownictwo (bo zle dziala), sluzbe zdrowia (bo zle dziala), urzed (bo zle dzialaja), a teraz z prozaicznych stacje benzynowe (bo za drogo) itd. itp. w ten sposob... niedlugo Afganistan :>" ...

tak samo ja teraz moge napisac ze twoim tokiem rozumowania to przydaloby sie zalegalizowac handel kobietami, handel organami, aborcje, morderstwa, i w ogole wszystko co jest najgorsze u czlowieka ... bo zawsze bylo ... jest ... i wedlug ciebie i tak bedzie...

Ma sens taka rozmowa? Ja mam swoja racje ty masz swoja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardzie ta rozmowa ma dalej sens. Sheep jeżeli wspołczujesz tym "Panią", to dlaczeogo stanowczo protestujesz przeciewko czemuj co mogło by poprawić ich los? Jak już pisałem prostytutki musiały by sie podswać regularnie badanią, to poprawia bezpieczeństwo ich klientów. Co do pieniędzy jeżeli zaczeły by płacić podatki od ich niemałych przecież dochodów to pokryło by to zapewne kosztu wizyt u lekarza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I pomogło by posadzić do pierdla całe stada z dresiarskich mafii, które żyją z panienek, bo jedyne, co może ich na dobrą sprawę obciążyć, to zeznania dziewczyn - a te zeznawać nie będą, bo policji się boją tak samo, ponieważ pracują nielegalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardzie ta rozmowa ma dalej sens.  Sheep jeżeli wspołczujesz tym "Panią", to dlaczeogo stanowczo protestujesz przeciewko czemuj co mogło by poprawić ich los? Jak już pisałem prostytutki musiały by sie podswać regularnie badanią, to poprawia bezpieczeństwo ich klientów. Co do pieniędzy jeżeli zaczeły by płacić podatki od ich niemałych przecież dochodów to pokryło by to zapewne kosztu wizyt u lekarza.

Bo ja wierze ze to wyszlo by w normalnym kraju... Ale wedlug mnie to wyjdzie przeciwko nam i tym paniom ( w naszym kraju ).

Dobra... dajcie mi sie przespac z tym problemem... nie atakujcie mnie tak :lol:

I pomogło by posadzić do pierdla całe stada z dresiarskich mafii, które żyją z panienek, bo jedyne, co może ich na dobrą sprawę obciążyć, to zeznania dziewczyn - a te zeznawać nie będą, bo policji się boją tak samo, ponieważ pracują nielegalnie.

Czy uwazasz ze jak zalegalizuja to wszystko to te panie beda zeznawac?

Kto w tym wypadku by je chronil ?? A dla takiego goscia odstrzelic jedna czy kilka panienek to nie problem... Albo odstrzelic rodzine...

Ciekawe czy zaryzykowalyby...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sheep nikt Cie nie atakuje to tylko wymina poglądów. :)

Wracając do tematu to wydaje mi sie że jesteś moralistą i wychodzisz z bardzo wygodnego punktu widzenie że Ciebie to niedotyczy i że właściwie to lepiej nieruszać bo jescze nieśmierdzi. Łatwo wygłaszać wszystkim moralistycznie teoretyzujące kazania niż znaleść rozwiązanie, Chociąż dzisaj żaden znas niema nic do powiedzenia to jednak może w przeszłości ktoś znaszego grona będzie ustanawiał prawo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sheep nikt Cie nie atakuje to tylko wymina poglądów. :)

Wracając do tematu to wydaje mi sie że jesteś moralistą i wychodzisz z bardzo wygodnego punktu widzenie że Ciebie to niedotyczy i że właściwie to lepiej nieruszać bo jescze nieśmierdzi. Łatwo wygłaszać wszystkim moralistycznie teoretyzujące kazania niż znaleść rozwiązanie, Chociąż dzisaj żaden znas niema nic do powiedzenia to jednak może w przeszłości ktoś znaszego grona będzie ustanawiał prawo.

Wiecie... Powiem tak: Jestem za... chociaz i tak nie sadze ze wyjdzie to na dobre... Nie bede gdybac... Moze to przyniesie jakies korzysci ... moze nie...

W kazdym badz razie ja sadze ze w Polsce to sie nie uda... I na tym beda jeszcze wieksze przekrety robione...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SHEEP - Jeju, czlowieku prosze Cie przestan pisac ogolnikowo. Nic mnie tak nie wkurza jak ktos pisze:

-BEDZIE TAK

-DLACZEGO?

- BO TAK.

- A DLACZEGO NIE INACZEJ?

- BO NIE INACZEJ.

Powiedz mi, co to dla Ciebie znaczy: "nie wyjdzie na dobre", jakie masz przekrety na mysli? Ty naprawde nie rozumiesz tego, ze w ten sposob pieniadze straci mafia, a te kobiety beda musialy miec godne warunki? Zaden pier... alfons juz jej nie uderzy. Rozumiesz?

Co do handlu organami, kobietami i inne tam takie, to:

- czy ktos Cie zmusza do handlu organami?

- handel kobietami to najczesciej etap wstepny do prostytucji, wiec... ten problem tez by zostal zniesiony.

Piszesz tez :] (sprawdzilem sobie :P ), ze powinni zalegalizowac morderstwa, skoro zalegalizuja prostytucje. Jesli ty w jednym szeregu stawiasz prostytucje i mordowanie, to masz naprawde zle w glowie albo dajesz specjalnie takie glupie argumenty. Toz to debilne jest myslenie :]. Morderstwo to zupelnie cos innego niz prostytucja. Morderstwo odbiera zycie itd. itp., a prostytucja to po prostu usluga, ktora bedzie miala miejsce i ma miejsce. Musisz odgraniczac niektore rzeczy.

Co do aborcji to proponuje zalozyc nowy watek :> bo na pewno bylaby bardzo CIEKAWA dyskusja. Powiem tyle, ja jestem za, aczkolwiek do ktoregos tam miesiaca, w ktorym zaczyna pracowac mozg noworodka. Dla mnie zycie zaczyna sie w momencie, kiedy zaczyna dzialac mozg.

PaPa MICHAL :]

Ps:. Ojej :> jak ja sie nietypowo podpisalem :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SHEEP - Jeju, czlowieku prosze Cie przestan pisac ogolnikowo. Nic mnie tak nie wkurza jak ktos pisze: 

-BEDZIE TAK 

-DLACZEGO? 

- BO TAK. 

- A DLACZEGO NIE INACZEJ?

- BO NIE INACZEJ.

Powiedz mi... Czytales kiedys komiks "Wilq" :?: :twisted:

Powiedz mi, co to dla Ciebie znaczy: "nie wyjdzie na dobre", jakie masz przekrety na mysli? Ty naprawde nie rozumiesz tego, ze w ten sposob pieniadze straci mafia, a te kobiety beda musialy miec godne warunki? Zaden pier... alfons juz jej nie uderzy. Rozumiesz?

Dobra... skoro juz sie bawimy ... to bawmy sie na maxa :twisted:

To teraz pomysl np. za 10 lat po zalegalizowaniu.... JA to widze tak. Jakas laska nie skonczyla sredniej, wyzszych... No to idzie do firmy i zatrudnia sie jako.... pani lekkiego obyczaju. Hmmmm wlasciwie to by bylo dobre w naszym kraju. Przeciez ile teraz osob sie puszcza? ... jeszcze staniemy sie bogatsi od USA przez to....:wink:

Co do handlu organami, kobietami i inne tam takie, to:

- czy ktos Cie zmusza do handlu organami?

- handel kobietami to najczesciej etap wstepny do prostytucji, wiec... ten problem tez by zostal zniesiony.

... taaaak... teraz nazwie sie to wymiana pracownikow. Juz to widze jakie beda kwalifikacje tych pan... "szerokie usta, wielo zadaniowa, ciagnie krootko i zajebiscie... "

Jeszcze zrobmy kurka jakies magazyny o prostytucji... Bedzie mozna wykupywac akcje... Albo jeszcze lepiej! Sprzedaz tych pan tak jak w klubach pilkarskich...

Piszesz tez :] (sprawdzilem sobie :P ), ze powinni zalegalizowac morderstwa, skoro zalegalizuja prostytucje. Jesli ty w jednym szeregu stawiasz prostytucje i mordowanie, to masz naprawde zle w glowie albo dajesz specjalnie takie glupie argumenty. Toz to debilne jest myslenie :]. Morderstwo to zupelnie cos innego niz prostytucja. Morderstwo odbiera zycie itd. itp., a prostytucja to po prostu usluga, ktora bedzie miala miejsce i ma miejsce. Musisz odgraniczac niektore rzeczy.

Zle sprawdzasz ;]... Ktos mi napisal ze moim tokiem rozumowania powinno sie wywalic wszystko w panstwie bo zle dziala... Ja "zripostowalem" tym... ze on pisal , ze prostucja zawsze jest , byla i bedzie... to dlaczego jej nie opodatkowac? Odpisalem wiec... to moze opodatkujemy jeszcze morderstwa i takie tam inne.... Przeciez ceny za zabicie sa tez niezle... Panstwo niezle wyjdzie na tym... A morderstwa zawsze byly , sa i beda...

Co do aborcji to proponuje zalozyc nowy watek :> bo na pewno bylaby bardzo CIEKAWA dyskusja. Powiem tyle, ja jestem za, aczkolwiek do ktoregos tam miesiaca, w ktorym zaczyna pracowac mozg noworodka. Dla mnie zycie zaczyna sie w momencie, kiedy zaczyna dzialac mozg.

PaPa MICHAL :]

Ps:. Ojej :> jak ja sie nietypowo podpisalem :]

Jestem za.... zalozeniem tematu o aborcji... Chetnie sie z kims pokloooce...

W tym temacie wielkich argumentow na nie nie mam.... A odpisuje tylko z czystej upierdliwosci ( co do tego z mafiami, oraz lepszymi warunkami macie racje... )

Powtorze to po raz "n" . Ja wyrazilem swoja opinie... :P a teraz tylko bronie swojej prawdy :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi