Skocz do zawartości
AsTeX

Podatek nawet od kur...dzi....KOBIET !!!

Rekomendowane odpowiedzi

SHEEP , ty po prostu idiota jesteś , z pogladami 8 latka.

pozdrawiam cię "moralisto ".

Bez takich proszę... idiotą jest człowiek, który potrafi tylko bluzgać, nie podając argumentów merytorycznych. Czyli wychodziłoby, że raczej ty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sheep(...)"moralisto"

Bez takich proszę... idiotą jest człowiek, który potrafi tylko bluzgać, nie podając argumentów merytorycznych. Czyli wychodziłoby, że raczej ty.

Dijkstra, masz racje.

Sheep :> czy ty naprawde nie zauwazasz roznicy miedzy morderstwem a prostytucja? Morderstwo to smierc innego czlowieka imho najgorsza zbrodnia. Za to powinni dawac czape. A ty walisz teksty niczym z drugiej czesci Hitmana :> , czlowieku :> kiedy ostatnio widziales gdzies zabojstwo za pieniadze w naszym pieknym kraju? Co ty w ogole mowisz? Ponadto piszesz, ze kobiety beda same pracowac w agencjach po skonczeniu szkoly sredniej albo podstawowki. Ehh powiem Ci tyle, ze mowisz bzdurki :> Jak panna chce zostac prostytutka to zrobi tez to teraz bez mniejszego problemu. Nie czujesz tego? Myslisz, ze to takie trudne zostac panienka z agencji?

Musisz rozrozniac inne przestepstwa od prostytucji. Morderstwa, handel twardymi narkotykami to sa bardzo beeee przestepstwa. Prostytucja nie jest az taka zla rozumiesz? Poza tym nie wiem czy wiesz, ale w Polsce prostytucja nie jest przestepstwem :] jedynie przestepstwem jest czerpanie zysku z tego procederu. Tak wiec widzisz, prostytucja juz zostala dawno, dawno, dawno, dawno temu zalegalizowana. A teraz tylko panstwo bedzie moglo od tego czerpac podatki. Zrozumiales? Mysle ze wypisalem wszystko dostatecznie jasno.

Aha... jeszcze jedno :> nie pisz, ze sie z nami klocisz, bo to nie jest klotnia tylko qlturalna wymiana zdan.

Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sheep :> czy ty naprawde nie zauwazasz roznicy miedzy morderstwem a prostytucja? Morderstwo to smierc innego czlowieka imho najgorsza zbrodnia. Za to powinni dawac czape. A ty walisz teksty niczym z drugiej czesci Hitmana :> , czlowieku :> kiedy ostatnio widziales gdzies zabojstwo za pieniadze w naszym pieknym kraju?

Nie.... ja to rozrozniam. Chcialem tylko powiedziec ze ... jakbedziemy legalizowac wszystko co bylo jest i ... prawdopodobnie bedzie... to w koncu nie wyjdzie to na robre. To moze byc potem taki lancuszek. "Zalegalizowalismy to... to czemu tamtego nie zalegalizujemy".

Co ty w ogole mowisz? Ponadto piszesz, ze kobiety beda same pracowac w agencjach po skonczeniu szkoly sredniej albo podstawowki. Ehh powiem Ci tyle, ze mowisz bzdurki :> Jak panna chce zostac prostytutka to zrobi tez to teraz bez mniejszego problemu. Nie czujesz tego? Myslisz, ze to takie trudne zostac panienka z agencji?

Wlasnie o to mi chodzi.. Ze to nie jest trudne... i dojdzie do tego ze iles tam procent lasek w Polsce po prostu stwierdzi ze po co sie uczyc... "przeciez jak skoncze 18 to.... "

Musisz rozrozniac inne przestepstwa od prostytucji. Morderstwa, handel twardymi narkotykami to sa bardzo beeee przestepstwa. Prostytucja nie jest az taka zla rozumiesz? Poza tym nie wiem czy wiesz, ale w Polsce prostytucja nie jest przestepstwem :] jedynie przestepstwem jest czerpanie zysku z tego procederu. Tak wiec widzisz, prostytucja juz zostala dawno, dawno, dawno, dawno temu zalegalizowana. A teraz tylko panstwo bedzie moglo od tego czerpac podatki. Zrozumiales? Mysle ze wypisalem wszystko dostatecznie jasno.

O tym ze to jest legalne to nie wiedzialem... Tak jak pisalem wczesniej. Przekonaliscie mnie... Macie duzo racji... ale... ( zawsze musze dac ale ;) ) tak jak wyzej napisalem... Z doswiadczenia wiem... ile jest w moim wieku "slodkich idiotek"... ktore chetnie pojda na jakis "numerek".

Co prawda mnie to wsio ryba... ale jak bedzie wygladac w tym wypadku Polska za kilka/nascie lat...?

Jeszcze dojdzie do tego ze zamiast chlebem i sola... bedziemy paniami "goscic" .

Aha... jeszcze jedno :> nie pisz, ze sie z nami klocisz, bo to nie jest klotnia tylko qlturalna wymiana zdan.

Pozdr

Ja wiem o tym :)... po prostu czasami uzywam zlych slow...

Pozdrawiam Sheep :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhh nie chce mi sie z toba gadac, bo jestes niereformowalny. Jaki lancuszek legalizacji? Co ty mowisz :/ Jakimi paniami bedziemy witac? Czy ty bedziesz hiperbolizowac wszystko, czy tylko niektore rzeczy?? :> A te slodkie idiotki to Ci sie wydaje tylko,ze maja ochote sie pieprzyc. Uwierz mi. Mam w klasie jedna taka, myslalem,ze glupia sie puszcza, ale naprawde jest to fajna dziewczyna... do tego... jeszcze nigdy sie nie kochala. Uwierz mi, ze nie bedzie tak, ze panny beda sie pchac do burdeli. Z reszta :> jak sie rynek nasyci :> to juz nie beda takie kokosy :> :> :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ty w ogole mowisz? Ponadto piszesz, ze kobiety beda same pracowac w agencjach po skonczeniu szkoly sredniej albo podstawowki. Ehh powiem Ci tyle, ze mowisz bzdurki :> Jak panna chce zostac prostytutka to zrobi tez to teraz bez mniejszego problemu. Nie czujesz tego? Myslisz, ze to takie trudne zostac panienka z agencji?

Wlasnie o to mi chodzi.. Ze to nie jest trudne... i dojdzie do tego ze iles tam procent lasek w Polsce po prostu stwierdzi ze po co sie uczyc... "przeciez jak skoncze 18 to.... "
ROTFL, Sheep: lolek z Ciebie nieziemski :lol: Przeciez MeHow Ci mowi, ze jak chce to i tak jej sie to uda, nie wazne czy legalne czy nie...

Tu nasuwa mi sie na mysl legalizacja aborcji, mianowicie: czemu nie? Przeciez teraz jak ktos chce to i tak zrobi, a po drugie jak ktos nie chce to nie zrobi, w koncu to, ze mozna nie znaczy, ze trzeba! Jak komus np. religia nie pozwala to niech poprostu nie podda sie temu zabiegowi i kropka.

"Zalegalizowalismy to... to czemu tamtego nie zalegalizujemy".

IMHO trawe tez powinni zalegalizowac :> argumenty podobne jak przy burdelach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ROTFL, Sheep: lolek z Ciebie nieziemski  :lol: Przeciez MeHow Ci mowi, ze jak chce to i tak jej sie to uda, nie wazne czy legalne czy nie...

Tu nasuwa mi sie na mysl legalizacja aborcji, mianowicie: czemu nie? Przeciez teraz jak ktos chce to i tak zrobi, a po drugie jak ktos nie chce to nie zrobi, w koncu to, ze mozna nie znaczy, ze trzeba! Jak komus np. religia nie pozwala to niech poprostu nie podda sie temu zabiegowi i kropka.

"Zalegalizowalismy to... to czemu tamtego nie zalegalizujemy".

IMHO trawe tez powinni zalegalizowac :> argumenty podobne jak przy burdelach.
Tak... ale nielegal a legal to dwie rozne rzeczy. Na legalu tak jak mowiliscie ma opieke itd itp. Na nielegalu nie. wiec skoro takie warunki pracy... i takie wynagrodzenie.... Takim tokiem myslowym moze isc duuuuzo panienek....

Co do aborcji... Wiesz... niektore kobiety nie maja pojecia... co robia. Co sie dzieje z tym dzieckiem.. i jak ono cierpi. Ono jest bezbronne. Ostatnio ogladalem film o aborcji. Bylo pokazane doslownie WSZYSTKO. Takie dziecko najpierw jest miazdzone, potem jest rozdrabniane na kawalki i wyciagane wrecz na chama.

Radze ci.. idz do jakiegos znajomego... ktory ma noworodka... popatrz na nie przez chwile.... zobaczymy jak wtedy do tego podejdziesz.

I jestem przeciw legalizacji aborcji... bo co legalne ... to latwiejsze do zrobienia. Takie kobiety po prostu sa glupie ( lekkie slowo ).

Gdzies pol roku temu... siedzialem (w busie ) z dziewczyna ( 18-20 lat ), ktora opowiadala swojej przyjaciolce ze jest w ciazy... i chyba dojdzie do aborcji... bo jej chlopak na razie nie ma pracy... i w ogole jest nudny... A wychowywanie dziecka to zbyt duzy obowiazek... zreszta po co wysylac do domu dziecka... bedzie mu sie zle zylo itd itp. Myslalem ze babke w leb <span style="color:red;">[ciach!]</span>lne... To jest dopiero gowniane podejscie do sprawy i zycia.

Pomysl nad tym.

Co do trawki... ;) nie mam nic przeciwko.. nigdy nie palilem trawy... ale... nigdy nie mow nigdy... ( wczoraj zapalilem swojego pierwszego w zyciu papierosa... a twierdzilem ze do 18 nie zapale ( mam 17 ).... ) ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla kobiety samo sprzedawanie sie jest wystarczajacym ponizeniem, nie robi rachunku zyskow i strat - a tu wiecej zarobie, a tu bede miec lepsza opieke - wystarczajaco ponizajacy dla niej jest sam fakt puszczania sie.

Aborcja to co innego. Sam jestem przeciw, gdyz, moim zdaniem, jest to przestepstwo przeciwko zyciu (ale to temat na osobna dyskusje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla kobiety samo sprzedawanie sie jest wystarczajacym ponizeniem, nie robi rachunku zyskow i strat - a tu wiecej zarobie, a tu bede miec lepsza opieke - wystarczajaco ponizajacy dla niej jest sam fakt puszczania sie.

Aborcja to co innego. Sam jestem przeciw, gdyz, moim zdaniem, jest to przestepstwo przeciwko zyciu (ale to temat na osobna dyskusje)

To zalozysz temat? Chetnie bym po polemizowal :> ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:> wiem co to za film :> widziales go na religii ma racje? :> :> :> nam tez go puszczal ksiadz hahahaha :] zabrechtalem tam troche, bo od filmu bije naturalizm i nasycenie "ich" pogladami.

poza tym: syneczku aborcja to nie tylko wyjmowanie dziecka po kawalku. Wiesz co to langenort? Wiesz co to RU486 ? :] www.google.pl i szukaj szukaj szukaj. Tam nie ma wyciagania i miazdzenia dziecka. :> pozdrawiam. Poza tym jak juz napisalem mozg nie zaczyna funkcjonowac od poczatku, a dla mnie zycie zaczyna sie w momencie rozpoczecia pracy mozgu. Tak wiec...

No ale niewazne :> mozna polemizowac. Wszystko zalezy od podejscia do zycia.

Co? Za duza odpowiedzialnosc samemu zalozyc?

Wiesz co? Przypomnial mi sie kawal:

Jasio podchodzi do mamusi i mowi:

-Mamo moge ciasteczko?

Na to mama odpowiada

-Najpierw idz umyj raczki

-Mamusiu,ale ja nie mam raczek

-Nie ma raczek? Nie ma ciasteczka!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:> wiem co to za film :> widziales go na religii ma racje? :> :> :> nam tez go puszczal ksiadz hahahaha :] zabrechtalem tam troche, bo od filmu bije naturalizm i nasycenie "ich" pogladami.

Dobra.. po prostu nei spodobalo mi sie zbytnio to co robili tej babce...

poza tym: syneczku aborcja to nie tylko wyjmowanie dziecka po kawalku. Wiesz co to langenort? Wiesz co to RU486 ? :] www.google.pl i szukaj szukaj szukaj. Tam nie ma wyciagania i miazdzenia dziecka. :> pozdrawiam. Poza tym jak juz napisalem mozg nie zaczyna funkcjonowac od poczatku, a dla mnie zycie zaczyna sie w momencie rozpoczecia pracy mozgu. Tak wiec...

Zapraszam: http://www.wandea.org.pl/aborcja/ru486.htm ... Dalej jestes za ?

No ale niewazne :> mozna polemizowac. Wszystko zalezy od podejscia do zycia.

Co? Za duza odpowiedzialnosc samemu zalozyc?

Tak... zbyt duze ryzyko....

Wiesz co? Przypomnial mi sie kawal:

Jasio podchodzi do mamusi i mowi:

-Mamo moge ciasteczko?

Na to mama odpowiada

-Najpierw idz umyj raczki

-Mamusiu,ale ja nie mam raczek

-Nie ma raczek? Nie ma ciasteczka!!!!

A ci sie na zarty zebralo przy zajefajnym temacie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja sie zgadzam w calej rozciaglosci z kolega MeHow'em :]

Co do aborcji... Wiesz... niektore kobiety nie maja pojecia... co robia. Co sie dzieje z tym dzieckiem.. i jak ono cierpi. Ono jest bezbronne. Ostatnio ogladalem film o aborcji. Bylo pokazane doslownie WSZYSTKO. Takie dziecko najpierw jest miazdzone, potem jest rozdrabniane na kawalki i wyciagane wrecz na chama.  

Radze ci.. idz do jakiegos znajomego... ktory ma noworodka... popatrz na nie przez chwile.... zobaczymy jak wtedy do tego podejdziesz.

Ehh... No tak... A czy ktos powiedzial, ze jak jestem za aborcja to sie bede bzykal z kazda panienka a jak bedzie w ciazy pare miechow to wtedy do ginekologa dziecka sie pozbyc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sheep ale lol z Ciebie :lol:

Widac synku dalej nie wiesz co to RU486 :[ poczytaj, a potem gadaj. I jeszcze jedno pytanie... nie zorientowales sie, ze to jest fake? :> :> :> i ze to w ogole nie dotyczy ru486 ? :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widac synku dalej nie wiesz co to RU486 :[ poczytaj, a potem gadaj. I jeszcze jedno pytanie... nie zorientowales sie, ze to jest fake? :> :> :> i ze to w ogole nie dotyczy ru486 ? :/

Widocznie co do linka nie zrozumiales mojego przeslania. Co do RU486... wiem co to jest... poszukalem... nie martw sie o mnie... Pomartw sie raczej o siebie... bo masz takie podejscie do niektorych rzeczy ze mozg staje.

Jak na razie to dajesz mi typowo teoretyczne przyklady. A spotkales sie kiedys z osoba ktora zaszla w nieplanowana ciaze?

O wszystkim mowisz tak , jakbys przezyl kilka zyc "sheep... naprawde malo przezyles w zyciu i malo wiesz." i byl zajebiscie doswiadczony... Zdziwilbys sie co ja przezylem, i co przezywam.

Nie wiem czy nie chesz, czy po prostu robisz to na chama... ale masz podejscie typowo "TWARDEGO" goscia. Mnie cos takiego nie imponuje.

...

Za to ty, bedziesz mial taki moment w zyciu, kiedy nagle zrozumiesz jak to malo jeszcze widziales... i ze teorie to sobie w dupe mozna wsadzic.

Latwo jest tak jak ty mowic "jestem za! to bezpieczne, bezbolesne, nikt na tym nie cierpi"... potem gorzej jak juz jest po fakcje...

A! Moja rada... nastepnym razem jak bedziesz pisal swoje kolejne "naj"swiatopoglady... to pomysl... co ty bys naprawde zrobil w takiej sytuacji.

Ja po prostu powiedzialem ze jestem przeciw! Widocznie inne swiatopoglady od twojego i innych osob sa lepsze skoro mnie tak "lol'ujecie"... Ja mam swoj. Nie moge?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widocznie co do linka nie zrozumiales mojego przeslania. Co do RU486... wiem co to jest... poszukalem... nie martw sie o mnie... Pomartw sie raczej o siebie... bo masz takie podejscie do niektorych rzeczy ze mozg staje.

Jak na razie to dajesz mi typowo teoretyczne przyklady. A spotkales sie kiedys z osoba ktora zaszla w nieplanowana ciaze?

Nie raz i nie dwa :> :> :> zadna z tych osob nie usunela ciazy jezeli o to Ci chodzi. :] Gdyz te osoby nie chcialy, byly przeciwne. (tutaj EDIT) zazwyczaj nie zna sie kobiet, ktore usunely, gdyz sie tym nie chwala :> a to, ze zaszly i nie usunely wiadomo z oczywistych powodow (koniec EDITu)

O wszystkim mowisz tak , jakbys przezyl kilka zyc "sheep... naprawde malo przezyles w zyciu i malo wiesz." i byl zajebiscie doswiadczony... Zdziwilbys sie co ja przezylem, i co przezywam.

Hmmm nigdy nie twierdzilem, ze przezylem kila zyc :> stwierdzam tylko, ze moj swiatopoglad jest bardziej dojzaly od twojego, gdyz dostrzegam wiecej odcieni szarosci. Dla twojego umyslu wszystko jest albo biale, albo czarne.

Nie wiem czy nie chesz, czy po prostu robisz to na chama... ale masz podejscie typowo "TWARDEGO" goscia. Mnie cos takiego nie imponuje. ..

SLOWNIKOWA DEFINICJA WYRAZU CHAM: (Władysław Kopaliński - Podręczny słownik wyrazów obcych - oficyna wydawnicza rytm WARSZAWA)

cham - cham (naz. Cham, imię biblijne, syn Noego przeklęty przez niego za niewłaściwe zachowanie wobec ojca) przen. ktoś postępujący całkowicie wbrew przyjętym obyczajom. Niegrzeczny, wulgarny, wyobcowany, niekulturalny.

Teraz pytanie :> czy musisz uzywac wyrazow, ktorych znaczenia nie rozumiesz? ;]]]

Za to ty, bedziesz mial taki moment w zyciu, kiedy nagle zrozumiesz jak to malo jeszcze widziales... i ze teorie to sobie w [gluteus maximus] mozna wsadzic.

Taki, to znaczy jaki? Ja w pelni rozumiem, ze malo jeszcze widzialem i jestem przygotowany na kuksanca ze strony zycia.

Latwo jest tak jak ty mowic "jestem za! to bezpieczne, bezbolesne, nikt na tym nie cierpi"...  potem gorzej jak juz jest po fakcje...  

W ktorym miejscu napisalem, ze to jest bezpieczne, bezbolesne i nikt na tym nie cierpi? Wrecz przeciwnie :>

A! Moja rada... nastepnym razem jak bedziesz pisal swoje kolejne "naj"swiatopoglady... to pomysl... co ty bys naprawde zrobil w takiej sytuacji.

W takiej to znaczy w jakiej? W sytuacji burdelow czy aborcji, bo juz nie wiem :] co do sprawy aborcji wiele razy na ten temat rozmawialismy z moja dziewczyna i jestesmy jak najbardziej za. Jednakze zebys mnie zle nie zrozumial: IN CILEST I TRUST... tylko, czy ty wiesz co to Cilest :> :> :> jesli nie, odsylam do google'a :>. Nie mozesz wiec powiedziec, ze jestesmy nieodpowiedzialni i aborcje traktujemy w sposob podmiotowy i profilaktyczny.

Ja po prostu powiedzialem ze jestem przeciw! Widocznie inne swiatopoglady od twojego i innych osob sa lepsze skoro mnie tak "lol'ujecie"... Ja mam swoj. Nie moge?

No i dobrze, mozesz byc przeciw :] tylko podawaj argumenty, a nie strony wyssssssane z palca :> :> :> bo to co pokazales przyczynilo sie tylko do mojej wiekszej buahaki, ze mogles sie na cos takiego nabrac.

Pozdrawiam

MeHow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie raz i nie dwa :> :> :> zadna z tych osob nie usunela ciazy jezeli o to Ci chodzi. :] Gdyz te osoby nie chcialy, byly przeciwne. (tutaj EDIT) zazwyczaj nie zna sie kobiet, ktore usunely, gdyz sie tym nie chwala :> a to, ze zaszly i nie usunely wiadomo z oczywistych powodow (koniec EDITu)

Zazwyczaj...

Hmmm nigdy nie twierdzilem, ze przezylem kila zyc :> stwierdzam tylko, ze moj swiatopoglad jest bardziej dojzaly od twojego, gdyz dostrzegam wiecej odcieni szarosci. Dla twojego umyslu wszystko jest albo biale, albo czarne.

Hmmm... nigdy nie zrozumiesz mojej palety kolorow.

Jak dla mnie ... to twoj swiatopoglad jest typowo teoretyczny. Latwo sie mowi. To ty malo przezyles...

Nie wiem czy nie chesz, czy po prostu robisz to na chama... ale masz podejscie typowo "TWARDEGO" goscia. Mnie cos takiego nie imponuje. ..

SLOWNIKOWA DEFINICJA WYRAZU CHAM: (Władysław Kopaliński - Podręczny słownik wyrazów obcych - oficyna wydawnicza rytm WARSZAWA)

cham - cham (naz. Cham, imię biblijne, syn Noego przeklęty przez niego za niewłaściwe zachowanie wobec ojca) przen. ktoś postępujący całkowicie wbrew przyjętym obyczajom. Niegrzeczny, wulgarny, wyobcowany, niekulturalny.

Teraz pytanie :> czy musisz uzywac wyrazow, ktorych znaczenia nie rozumiesz? ;]]]

Boziu! Toz to geniusz... Myslisz ze jak walniesz def ze slownika to jestes guru? Dobrze! Zmien: czy po prostu robisz to na chama... ale masz podejscie typowo "TWARDEGO" goscia." na "czy po prostu robisz to wbrew sobie... ale masz podejscie typowo "TWARDEGO" goscia."

O to mi chodzilo...

Taki, to znaczy jaki? Ja w pelni rozumiem, ze malo jeszcze widzialem i jestem przygotowany na kuksanca ze strony zycia.

W tym momencie to ja z ciebie pieje... Przygotowany... Buahahahahahaha... Pomysl najpierw niz napiszesz nastepny "TWARDY" post...

W ktorym miejscu napisalem, ze to jest bezpieczne, bezbolesne i nikt na tym nie cierpi? Wrecz przeciwnie :>

Dziwi mnie ze tak do tego latwo podchodzisz... Jakbys mowil "czemu nie" z usmiechem na twarzy.

W takiej to znaczy w jakiej? W sytuacji burdelow czy aborcji, bo juz nie wiem :] co do sprawy aborcji wiele razy na ten temat rozmawialismy z moja dziewczyna i jestesmy jak najbardziej za. Jednakze zebys mnie zle nie zrozumial: IN CILEST I TRUST... tylko, czy ty wiesz co to Cilest :> :> :> jesli nie, odsylam do google'a :>. Nie mozesz wiec powiedziec, ze jestesmy nieodpowiedzialni i aborcje traktujemy w sposob podmiotowy i profilaktyczny.]

<ściana>

Odpowiedzialnosc nie polega na tym zeby stosowac srodki antykoncepcyjne... Odpowiedzialnym trzeba byc po tym... jak sie juz cos skombinuje...

Twoje traktowanie aborcji odbieram tak: "zabezpieczam sie... ale jakbym wpadl to zawsze moge usunac." To po co sie zabezpieczasz??

No i dobrze, mozesz byc przeciw :] tylko podawaj argumenty, a nie strony wyssssssane z palca :> :> :> bo to co pokazales przyczynilo sie tylko do mojej wiekszej buahaki, ze mogles sie na cos takiego nabrac.

Dla ciebie wszystko co niezgodne z twoimi argumentami jest LOL'em.

to tez? :

Edited ...

Moge tego dac duuuzo wiecej.

Moj argument? Wspomne sie dwoma textami:

1. Nienarodzone dziecko jest rowniez czlowiekiem

2. Nie zabijaj!

:evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oh sheep :> sorry, ale znowu mnie zle odczytujesz :> jesli dal Ciebie bycie guru to odczytanie czegos ze slownika, to musisz naprawde prezentowac wysoki poziom :lol: (sorry nie moglem sie oprzecz :> :> :> taki po prostu niemily jestem).

W tym momencie to ja z ciebie pieje... Przygotowany... Buahahahahahaha... Pomysl najpierw niz napiszesz nastepny "TWARDY" post...

tzn. jestem urodzonym pesymista, wiec :> dlatego jestem przygotowany. Rozumiesz o co chodzi?

Dziwi mnie ze tak do tego latwo podchodzisz... Jakbys mowil "czemu nie" z usmiechem na twarzy.  

aaaaaaaaa........ wiesz co? nie przekrecaj moich slow? czy ja mowie z usmiechem na twarzy czemu nie? Czy ty mnie masz za jakiegos lekkomyslnego debila? :[ Synku, dokladnie wiem, czym jest aborcja, dokladnie rozumiem na czym to polega. Jesli odniosles takie wrazenie, ze z usmiechem na twarzy mowie "czemu nie" po odpowiedzi na twoj link, to bardzo mi przykro, ze zle pojmujesz cudze wypowiedzi. Absolutnie nie uwazam, ze jest to sytuacja prosta, usuniecie ciazy jest rodzajem zbrodni. Dla niektorych jednakze jest to mniejsze zlo. Moze wywolane egoizmem? Nie wiem do konca, ja jestem egoista, wiec moze dlatego glosze takie poglady. Ponadto jestem rodzajem czlowieka "oswieconego", ktory nie wierzy w hasla gloszone przez kosciol katolicki. Sorry, ale gdy widze ta "bande", w ktorej ukrywaja sie pedofile, geje, zboczency, to jednak wole reprezentowac swiatopoglad naukowy. Tak wiec wierze w to co zobacze. Nie dotyczy mnie w zaden sposob jedno z moich ulubionych hasel z Hamleta Szekspira "Widze... gdzie... oczami duszy mojej" (mozliwe, ze jest parafraza :> ). Sorry, ale reprezentuje Mickiewiczowskie "Szkiełko i oko" z "Romantyczności". Dlaczego wiec uwaza sie, ze czlowiek umarl, gdy przestanie pracowac mozg? A uwaza sie, ze zyje wtedy kiedy jeszcze mozg nie pracuje? Hmmm ciekawe co nie?

Odpowiedzialnosc nie polega na tym zeby stosowac srodki antykoncepcyjne... Odpowiedzialnym trzeba byc po tym... jak sie juz cos skombinuje...

Twoje traktowanie aborcji odbieram tak: "zabezpieczam sie... ale jakbym wpadl to zawsze moge usunac." To po co sie zabezpieczasz??

Tak, wlasnie na tym polega odpowiedzialnosc! Na tym, zeby stosowac dobre, sprawdzone, skuteczne srodki antykoncepcyjne. Ponadto odpowiedzialnosc to to, zeby moc przyjac odpowiedzialnosc za LOSY dziecka. Rozwine ta mysl, bo zapewne napiszesz zaraz cos niemadrego. TZN. Jesli jestes w stanie wychowac dziecko, zapewnic mu los i przyslowiowo "wpadles", to oczywiscie wtedy nie dokonalbym przerwania ciazy. JEdnakze gdybym mial dziecko w wieku 20 lat, to zmienia postac rzeczy. 0 zabezpieczenia finansowego, 0 mozliwosci, 0 kariery, natomiast podswiadomy wieczny zal, ze to wlasnie dziecko przeszkodzilo mi w realizacji planow. To bardzo egoistyczne, ja wiem. Nie mozna tez mowic, ze to dziecko przeszkodzilo w realizacji planow, a "seks" w tym przeszkodzil, gdyz jest to przyczyna zajscia kobiety w ciaze. Ja wychodze z prostego zalozenia, ze jezeli ktos jest gotowy na przerwanie ciazy to powinien moc to legalnie zrobic. Ci, ktorzy tego nie chca nie zrobia tego. Dlaczego wiec przeciwnicy maja zabraniac czegos innym? W ten sposob aborcja bedzie dokonywana w dobrych, sterylnych warunkach. Czasami jednakze zdaza sie, ze dokonuje sie tego w ciasnych, obskornych mieszkankach. hmmm, ciekawe wywody.

Aha... jeszcze na jedno chce zwrocic uwage :> napisales o splodzeniu dziecka "cos sie skombinuje". Ladnie :>

COS = Dziecko

SKOMBINOWAC = Dac komus zycie.

Dwulicowosc, czy po prostu nierozsadne pisanie?

Hmmm... nigdy nie zrozumiesz mojej palety kolorow.  

Jak dla mnie ... to twoj swiatopoglad jest typowo teoretyczny. Latwo sie mowi. To ty malo przezyles...

eee... wczesniej to ty pisales, ze malo masz doswiadczenia. Widze :> ze topic Ci go duzo dodal :> :> :>

Dla ciebie wszystko co niezgodne z twoimi argumentami jest LOL'em.  

to tez? :  

Edited ...  

Moge tego dac duuuzo wiecej.  

Moj argument? Wspomne sie dwoma textami:  

1. Nienarodzone dziecko jest rowniez czlowiekiem  

2. Nie zabijaj!

Dobry, trafny argument nie jest dla mnie lolem. Tak wiec to co pierwsze napisales tzn. nienardzone dziecko jest rowniez czlowiekiem. Hmmm masz w sumie racje. Aczkolwiek w ten sposob mozna mowic, ze kazda niezaplodniona komorka jajowa jest haploidalna, wiec jest polowa czlowieka. Az boje sie o tym pomyslec :] jesli chodzi o plemniki. Jednakze argument trafny.

Co do 2... to tak zalecialo kosciolem. Sorry, ale nie wywalaj mi tekstow prosto z ambony, bo jakies pol roku temu czytalem jak dwoch facetow w czarnych kieckach na stanowiskach nizszych od biskupa (nie wiem jak to sie nazywa), chyba jest cos miedzy proboszczem, a biskupem. Tak wiec dwoch takich delikwentow zrobilo sobie libacje. Potem pojechalo swoimi wielkimi mercami na dziwki. Przejezdzajac przez wies jeden potracil mloda dziewczynke (oczywiscie po pijaku) i uciekl z miejsca wypadku. Drugi byl tak nawalony, ze nie zauwazyl jej na drodze i przejechal po jej ciele.

Dziekuje... no comment :/ .

Co wiecej co do zabijania juz mowilem. Zycie konczy sie zaprzestaniem pracy mozgu, zaczyna sie rozpoczeciem pracy mozgu.

Pozdrawiam

MeHow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary, sorry, ale juz wiem co ty jestes za klient i z jakiej ekipy :o :o :o tak chcialem sprawdzic z jakiej strony masz ten link i poszukalem: zajrzyjcie na to http://www.wandea.org.pl/ a bedziecie miec przeglad........ o matko....... te hasła:

Warto wyłączyć na pół godziny komputer i zmówić z rodziną część Różańca Świętego, gdyż w Polsce jest teraz godzina 21:19.  

Rozaniec swiety: Tajna bron katolickiej ofensywy

Nie, no :> ty jestes qmpel ojca Rydzyka, czy co? Sorry, ale ladnym linkiem zapodales :> hehe :> a ja sie zastanawialem dlaczego taki brutalny fake tam jest.

ehhhh :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie mowie, ze wiem najlepiej tylko to b. niewiarygodne zrodlo. Czytales ta strone?? Czytales co tam jest napisane?? Baranek o sciane i wszystko jasne.

A to, ze nie chcesz rozmawiac tylko swiadczy o braku argumentow.

Nie denerwuj sie i prosze nie czuj do mnie zalu, ze tak obalilem niektore twoje poglady. I prosze nie smuc sie, ze sprawdzilem z jakiego portalu sa tak falszywe artykuly. Tylko wiesz co? Wypadaloby chociaz dopisac, ze jest to METAFORA (lagodnie mowiac), a nie rzeczywistosc... nooooo chyba,ze ty o tym nie wiedziales i wziales to, ze znalazles taka strone za dobra monete ;]. Nie zastanawiales sie nad tym, ze w 3-6 miesiacu plod nijak nie moze przezyc poza lonem matki? ;]

Przepraszam, wiecej nie bede ;] ;] ;] ide dalej cwiczyc :] mam nadzieje, ze jeszcze odpiszesz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no widze że tutaj dyskusja nieźle się rozkręciła

Ponadto jestem rodzajem czlowieka "oswieconego", ktory nie wierzy w hasla gloszone przez kosciol katolicki. Sorry, ale gdy widze ta "bande", w ktorej ukrywaja sie pedofile, geje, zboczency, to jednak wole reprezentowac swiatopoglad naukowy.

Popieram w 100%. Nigdy kościół katolicki nie wypowie sie bezstronnie. Zawsze wplatają w prawde swoje przesłania i przesycają swoją wypowiedz na dany temat swoimi poglądami. Nauka jednak przedstawia suche fakty. W przeciwieństwie do kościoła , nauka pozostawia odbiorcy wyciągnięcie wniosków. W żadnej książce nie jest napisane że coś jest złe albo dobre tylko przedstawione argumenty za lub przeciw.

Na temat Men & Black nawet się nie wypowiadam bo nie chce sobie podnosić ciśnienia

Warto wyłączyć na pół godziny komputer i zmówić z rodziną część Różańca Świętego, gdyż w Polsce jest teraz godzina 21:19.  

Rozaniec swiety: Tajna bron katolickiej ofensywy

Bez komentarza :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam zamiaru (jeszcze) zamykać - tylko nie chcę, żeby się to kłótnią i ogólnym, wzajemnym lolowaniem zakończyło.

Z uwagą sledze ten wątek.

Teraz chciałem coś od siebie dodać:

Mam 19 lat, jescze półroku temu miałem poglądy MeHowa, ale jedna noc, jedna długa rozmowa zmieniła w dużym stopniu mój światopogląd. Siedziałem sobie w knajpie niebyło zaduzo ludzi qmpele sie rozeszli, zagadałem do ładnej dziewczyny, (nie stosowałem metod z tematu "Jak podrywać laski") bardzo sie zdziwiłem że kiedy sie dowiedziałem że ma 25lat męża i 3 letniego synka (bardzo sie zdziwiłem bo wyglądałem na góra 19 lat). Wywiazała sie dłuzsza rozmowa, opowidała mi o sobie sporo, kiedy wspomniała o dziecku bez ogródek spłytałem dlaczego nieusunęła ciaży?. Ona mi uświadomiła że aborcja to zbrodnia, jednak niebęde przytaczał tutaj całej romowy.

Aborcja powina być legalna, jeżeli kobieta jest zdecydowana, na dokonanie zabieu to i tak to zrobi, a jeżeli roi to leganie to np. wzorem niemców spotkać sie kilka razy na jakiś warsztatach, może zrezygnije.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwila panowie przecież zaczęliśmy ten topić od opodatkowania domów publicznych . Zeszliśmy na temat , aborcji , antykoncepcji a w między czasie jeszcze przewinął się motyw koscioła. A przecież aborcja dotyczy kobiet i to one powinny się wypowiadać na ten temat , to one podejmują tak skrajną decyzje jakią jest usunięcie ciąży. Nie moge powiedzieć że to jest problem tylko i wyłącznie kobiet , bo to jest decyzja do podjęcie przez oboje partnerów , ale ostateczny głos w tej sprawie ma kobieta. A jakoś nie widziałem aby w tym topicu wypowiedziała sie jakaś kobieta co ona sądzie na ten temat . Więc według mnie przepychanki słowne między facetami który pogląd w sprawe jest słuszniejszy jest bezpodstawne .(chociaż niektóre wypowiedzi były naprawde odważne i ciekawe)

Proponuje zakończyć temat aborcji i jeżeli jest jeszcze sens skupić sie na celu tego topicu i dyskutować o opodatkowaniu domów publicznych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż za polemika...

Sheep posłuchaj... Zalegalizowanie prostytucji czy trawy, poprawi tylko kondycję państwa. Obecnie, jak ktoś chce palić marihuanę czy oddawać się za pieniądze, to i tak będzie to robił... Dlaczego więc my nie mielibyśmy mieć z tego korzyści? W ogóle, to marihuana jest znacznie mniej szkodliwa dla zdrowia niż papierosy, więc zalegalizowanie jej jest zupełnie na miejscu.

Co do aborcji, to równiez powinna być legalna, acz nie powszechnie dostępna. Nie można dopuścić do sytuacji, w której dziewczyny będą traktować usunięcie ciąży jak zwykły "zabieg". Jednak w przypadku gwałtu sprawa ma się inaczej... W takim przypadku jestem całkowicie ZA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 19 lat, jescze półroku temu miałem poglądy MeHowa, ale jedna noc, jedna długa rozmowa zmieniła w dużym stopniu mój światopogląd. Siedziałem sobie w knajpie niebyło zaduzo ludzi qmpele sie rozeszli, zagadałem do ładnej dziewczyny, (nie stosowałem metod z tematu "Jak podrywać laski") bardzo sie zdziwiłem że kiedy sie dowiedziałem że ma 25lat męża i 3 letniego synka (bardzo sie zdziwiłem bo wyglądałem na góra 19 lat). Wywiazała sie dłuzsza rozmowa, opowidała mi o sobie sporo, kiedy wspomniała o dziecku bez ogródek spłytałem dlaczego nieusunęła ciaży?. Ona mi uświadomiła że aborcja to zbrodnia, jednak niebęde przytaczał tutaj całej romowy. 

Aborcja powina być legalna, jeżeli kobieta jest zdecydowana, na dokonanie zabieu to i tak to zrobi, a jeżeli roi to leganie to np. wzorem niemców spotkać sie kilka razy na jakiś warsztatach, może zrezygnije.

Bardzo dobrze ujete. Wlasnie ja tak uwazam. Powinna byc legalna. Kto tego nie chce ten tego nie zrobi. Natomiast ty dodales bardzo dobry pomysl z tymi warsztatami. Gratuluje! Naprawde. Po starym topicu "jak podrywac laski" or sth like that myslalem, ze nie wniesiesz nic nowego, ale nauczylem sie nie wyrabiac sobie zdania o kims juz na poczatku. Naprawde bardzo dobry pomysl. Dzieki za uzupelnienie mojego stosunku do aborcji. Imho najlepsza metoda:

- Mozna usunac ciaze, ale jezeli tak, to najpierw trzeba pojsc na jakies warsztaty albo cos w tym stylu.

Pozdrawiam i szacuneczek :]

W ogóle, to marihuana jest znacznie mniej szkodliwa dla zdrowia niż papierosy

Niestety nie... :/ ostatnie badania ujawnily, ze: dym marihuany posiada wieksza liczbe szkodliwych toksyn, wiecej cial smolistych.

Czasami zdaza mi sie palic, co wiecej uwazam, ze spokojnie mozna to zalegalizowac, gdyz kiedy dowiedzialem sie ilu moich znajomych pali, to przeszly mnie ciarki. Do tego jak sie dowiedzialem, ze moj qmpel jest dilerem, to juz w ogole. Marijuana powinna byc legalna. Wtedy znowu stracilyby mafie. Podatek by z tego byl dosyc spory, ceny bylyby na pewno nizsze (prawa wolnego rynku). Ponadto w koncu wiedzialbys, ze nie masz w towarze dodatkow amfy albo czegos w tym stylu. Jak kiedys gadalem z qmplem to mnie powtory przeszly ciarki: "do workow czasami wala halucynogeny, amfe, tablety..." brrrr a "hodowla drzewka, to tylko i wylacznie podlewanie jej psychotropami"

Co do aborcji, to równiez powinna być legalna, acz nie powszechnie dostępna. Nie można dopuścić do sytuacji, w której dziewczyny będą traktować usunięcie ciąży jak zwykły "zabieg". Jednak w przypadku gwałtu sprawa ma się inaczej... W takim przypadku jestem całkowicie ZA.

baranek o sciane :> dla twojej informacji w Polsce mozna dokonac zabiegu usuniecia ciazy jesli zostalo sie zgwalconym ;]. Ja natomiast popieram w pelni pomysl Nicky'ego. Jest b. dobry IMO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi