Uneek Eth Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 spróbuj z DOSa lub dysketki startowej win /98/98/millenium. Jezeli masz kłpot z długimi nazwami folderów to skombinuj dosowego menadżera plików w stylu norton commander. Mam dyskietkę startową Win98se ale niestety nie widzi partycji C: gdyż jest w formacie NTSC. Uruchomiłem NC pod Windowsem, ON również sobie z tym nie poradził. Nie mogę nawet zmienić atrybutów tych plików - są tylko do odczytu. ... HELP please :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Podobno na sieci jest jakiś programik co takie rzeczy wymazuje bez względu na atrybuty itp... coś jak format, tyle że pod kontrolą... Ale nie znam nazwy... Niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 No nic. :( Na razie nikt o tym nie słyszał. Pozostaje mi tylko NIECHCIANY format C... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 No nic. :( Na razie nikt o tym nie słyszał. Pozostaje mi tylko NIECHCIANY format C... :cry: nieszczęsny FORMAT C: rozwiązał ten problem... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.9988 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Chciałbym dopisać sie do problemu i jednocześnie odświerzyć wątek który tym razem nie dotyczy partycji systemowej C: Na partycji nie formatowanej przez powiedzmy 6-8 miesiecy po usunieciu wszystkich plikow wg właściwości dysku zajente zostaje 12 GB a przed usunieciem zajmowane miesce wynosilo 20GB (na podstawie zazneczenia wszystkich plików i sprawdzenia właściwości) bo w właściwosciach dysku było 42GB Z czego wynika taki efekt? U mnie ten efekt wystąpił na wszystkich partycjach które nie były formatowane przez dłuższy czas. Edytowane 19 Czerwca 2008 przez Michal.9988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...