Milo Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 To nie pomyłka dzisiaj ma ujżeć światło dzienne 3 poziomowe demko swietnie zapowiadającego się FPP robionego przez naszych rodaków. Wiecej info i nowe screeny http://www.gamespot.com/pc/action/painkill...ws_6089285.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 painkiller ma Havoka2.0? 8O myślałem ze 1.0. O kurde to niezły wypas bedzie, żeby tylko dało sie wbijać kołek w kołek bo w alphie tego nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Ciekawe czym demo będzie się różniło od PREALPHY pomijając kołek który wbije się w drugi kołek :wink: . Demo pewnie wyjdzie po 22 tak jak to było z UT2004.Giera na pewno będzie wypas :P , oby tylko nie skończyło tak jak Chrom :x . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 ooo nie, tak jak z Chrome napewno nie bedzie. Już ta b.wczesna prealpha była bardzo grywalna i miodna, do tej pory co dzień strzelam sobie w truposzczaki z kołkownicy, bawie otoczeniem, zachwycam sie reakcją przedmiotów na strzały z broni. Jeśli tego nie zawalą (nie sądze zeby coś popsuli) to zwiastuje grze kariere. Tylko nie widziałem coś innych broni niz tej prealphie, mi to absolutnie nie przeszkadza, ale pewnie sie ktoś doczepi ze mało broni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Demko z tego co wiem to bedzie o 23:00 naszego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 MOj Gf-2 pociagnie to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Przykro mi ale chyba nie za bardzo minimalne wymagania GF3 or better. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Ponoc gierka ma tez obslogiwac Geforce2 i MX-y wiec mozesz sprobowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Można spróbować, ale nie radzę ;) Jak tak dalej pójdzie, to bedę musiał przyśpieszyć kupno nowej grafy:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Chyba u mnie pójdzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Chyba u mnie pójdzie :wink:Miejmy taką nadzieje... ale czy bedzie chodziła bardzo płynnie to chyba nie :cry: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 http://dlx.gamespot.com ->wlasnie sie pojawilo Trzeba tylko zaistalowac "GameSpot DLXSecure Delivery" i sciagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 no to ciąniemy :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 LOL na.http://www.painkillergame.com/ Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Ja czekam az sie ukaze na www.gamershell.com bo niechcem sobie zasmiecac dysku jakimis programami z gamespot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 nie takie toto złe, działa jak torrent, wyszukuje źródełka i od nich ciągnie, narazie idzie 300kB/s ale moze sie rozpędzi, chociaż wolałbym jednak jakiś link coby fleshgetem zassać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 LoL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 hyhyhyhy jest na 3dgamers.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Torrent http://www.aixgaming.com/filerush/download..._Demo_Setup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 LoL? Tematy sie pomylily? :? Coz tu takiego "lolowatego" w tym topicu :?: A wracajac do samej gry to faktycznie zapowiada sie porzadny FPS banglajacy na niezlym engine, a do tego wystukany przez naszych rodakow. Jak tylko pojawi sie u 3dgamers to zaraz sciagam [update- juz tam jest] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 1 Link http://www.3dgamers.com/dl/games/painkille..._setup.exe.html 2 Link http://www.gamershell.com/download_5125.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Heh teraz dopchac sie do serverow to tragedia :D Ale zostaje jeszcze torrent i ladnie leci 30kilo za godzinke bedzie :D UPDATE: Wlasnie spojrzalem na wymagania :( Minimum: OS: Windows 98SE/ME/2000/XP CPU: 1.5 GHz Pentium III or AMD Athlon processor RAM: 384 MB CD-ROM/DVD-ROM: 8X speed Hard Drive Space: 1.2 GB available Video: 64 MB DirectX 8.1 card with hardware Transform & Lighting support (NVIDIA GeForce2 GTS or better) Sound: DirectX 8.1b or better compatible Input: Keyboard and mouse Recommended: OS: Windows XP CPU: 2.4 GHz Pentium 4 or AMD Athlon processor RAM: 512 MB CD-ROM/DVD-ROM: 8X speed Hard Drive Space: 1.2 GB available Video: 128 MB DirectX 9 card, NVIDIA GeForce FX 5800 or better Sound: DirectX 8.1b or better compatible Input: Keyboard and mouse No to chyba basia sie zagotuje od mielenia swapem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 jeees jeeees grałem, giera full wypas, pierwsza plansza taka sama jak druga z prealphy dalej jeszcze nie wiem, wymagania gierka swoje ma, aczkolwiek znacznie poprawiona jest. Ta gra jak grafa nie wydala to nie tnie tylko sie poprostu tempa akcjii zwalnia. Fizyka poprawiona, otoczenie bardziej interaktywne, teraz jak gdzieś na górze jest zombia i z granatnika przyłądujemy to całe rusztowanie spada z łoskotem, można kupować karty ale jeszcze tego nie sprawdzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 A czy tez macie przy instalacji rozpakowywanie jakis plikow mopp??? U mnie to juz trwa i trwa... a katalog z demkiem urosl juz do ponad 20GB!!!! :o Nie nadazam kasowac :D update: konkretnie to jeden plik... D:gamespkdemoDataMapsMOPPCode2x05_Town.mpkpolysurfaceshape123153004.mopp ma juz... uwaga... trzymac sie krzesel... 26.5GB!!!! to chyba nie jest ok? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 no jest taki plik, ale mi on zajmuje 16.2 kilo moze ci sie zwalona instalka ściągneła, demko po instalacji 301.6 mega powinno zajmować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 wlasnie tak... nie zgadzal sie rozmiar, ale o dziwo sie instalowalo... sciagnalem z innego.. polecam http://www.giga.de/gigadownload/index_games.html mi pocinalo ponad 1.5MB/s :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 hmmmm dawno już takich jazd nie widziałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 mam już demko :] przelazłem pierwshą mape [ta sama co w alphie], następna plansha jest spoko ... dzisiaj już nie gram, jutro dokończe a słysheliście że painkiller w polsce ma być za 19.90 zeta !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 mam już demko :] przelazłem pierwshą mape [ta sama co w alphie], następna plansha jest spoko ... dzisiaj już nie gram, jutro dokończe a słysheliście że painkiller w polsce ma być za 19.90 zeta !!! ja slyszalem a tutaj wieksze info na ten temat :) http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...owinki,10,11400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 A tutaj jeszcze większe; http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=48285 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...