grass Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 z tego co bylo w demie czy becie juz nie pamietam kilka leveli w ostatnim takie latajace cos ( demon ) , grafika srednia rozgrywka ala serious sam tylko w klimatach satan i ekipa , gdyby chociaz grafa byla wypas to zagralo by sie chociaz z ciekawosci , a tak brak fabuly srednia grafa i nudna rozgrywka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Tak dla przypomnienia: Wczoraj mialo sie pojawic nowe demo jednak udostepnienie zostalo przelozone na dzis: "The demo will be available tomorrow, probably somewhere around 9:00 or 10:00 a.m. PDT. " "The second Painkiller demo that was due to be released today has been delayed until tomorrow; April 7th. Just incase you don't know, the second demo is the demo that some of you may have played, if you read PCZone. It featured on one of their demo discs a few weeks back (but with old code), the demo that's getting released tomorrow has been brushed up and is being premiered on Nvidia's NZONE. " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 mam kilka prosb.. 1) jak wyjdzie nowe demo prosze o linka ;) 2) kiedy DOKLADNIE jest premiera PK? bo mialbyc w kwietniu a kwiecien wlasnie jest i kurde nie wiem czy jakiegos opoznienia nie bedzie ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Premiera jest u nas 20 kwietnia. http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=12837 Link do dema: http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_demos.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 ja ściągam stąd : http://download.nvidia.com/downloads/nZone...Demo2_Setup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 hydro2 zalozyl watek o full wersji oficjalnie sie przyznajac, ze bedzie sciagal ta gre, ktora w oryginale kosztuje 20 zeta. hydro2, szty LOLU jeden - buahahaha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Właśnie instaluje demo 2 Painkiller. Co jest nowego? A co do hydro2 - weź stary, nie rób village :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 no tak, tylko gdzie dostac ta gre? Mieszkam w 50tys. miescie... i jak jej tutaj nie bedzie, to chyba uzyje metod niepochwalanych. Gdzie mozna dostac painkillera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 no tak, tylko gdzie dostac ta gre? Mieszkam w 50tys. miescie... i jak jej tutaj nie bedzie, to chyba uzyje metod niepochwalanych. Gdzie mozna dostac painkillera? a nie masz w poblizu zadbych metropolii?? jak np. Katowice czy cos podobnego??? przeciez mozesz sie tam kopsnac i zakupic non nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
New York Islanders Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 A zauważyliście piękny szyld na rogu jednej z uliczek? Wisi i dynda na wietrze a napis stanowi: Wino Piwo Alpaga Miły akcent. Na zachodzie troche poznaja polskie realia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 no tak, tylko gdzie dostac ta gre? Mieszkam w 50tys. miescie... i jak jej tutaj nie bedzie, to chyba uzyje metod niepochwalanych. Gdzie mozna dostac painkillera? Kiosku Ruchu nawet nie masz? Wez nie piernicz i juz z gory sie nie usprawiedliwiaj :evil: :evil: :evil: tylko kup oryginal za 19.99. Zbiedniejesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ja tam wole isc qpic ja do kiosku czu do empiku niz siedziec przed kompem i czekac az sie sciagnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Właśnie skończyłem demo2. Już nie mogę się doczekać pełnej wersji. Jak coś MeHow to mogę kupić w Łodzi i ci później pocztą wysłać :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 A widziałeś już gdzieś w Łodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 no tak, tylko gdzie dostac ta gre? Mieszkam w 50tys. miescie... i jak jej tutaj nie bedzie, to chyba uzyje metod niepochwalanych. Gdzie mozna dostac painkillera? Prosze bardzo, cos dla ciebie: http://www.ultima.pl/index.php?m=kat&m2=ka..._prod&p_id=1775 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 MeHow, w Rybolu masz empik, w Gliwicach. Sklepy z grami w Wodzichu rowniez sa. Poza tym sklepy wysylkowe (link DRSour). Bez sciemniania mi tu prosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 PAINKILLER TO BĘDZIE NAJLEPSZY "ŚRODEK PRZECIWBÓLOWY" NA ŚWIECIE ;) Buhahaha swietnie ktos to napisal :D Swoja droga to cza to kupic i nie mowie tu o tanim sklepie wysylkowym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 no tak, tylko gdzie dostac ta gre? Mieszkam w 50tys. miescie... i jak jej tutaj nie bedzie, to chyba uzyje metod niepochwalanych. Gdzie mozna dostac painkillera? To chyba maja normalnie w kiosku sprzedawac, jak jak skoki narcierski e(bo to chyba wyjdzie w podobnej serji), tak gdziresz czytalem, ale pewien nie jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meciuk Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Dobrze czytales PK wyjdzie w Dobrej grze za 19.90 i bedzie go mozna w kiosku kupic juz 20 kwietnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 A widziałeś już gdzieś w Łodzi? Nie, a ty 8) Powiedziałem to w takim sensie, że jak będzie dostępny do kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 To chyba będzie pierwsza gra która nie pokaże się na STADIONIE w Warszawie hehe. Mam nadzieje, że dużo ludzi ją kupi i w końcu nasi ukochanu dystrybutorzy zobaczą, że "lepiej wiecej za mniej" Czego sobie i wam życzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 to premiera jest 12 czy 20 kwietnia ? ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 20kwietnia ma byc dostepny....w sklepach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Panowie!! Jesli jest w kiosku ruchu i jesli bedzie w rybolu to kupuje oczywiscie!! !! !! Kiedy to cudo sie ukaze w koncu?? Jestescie pewni co do tych kioskow ruchu. I prosze mi tu nie ponizac mnie :> przeciez naszych wespre! Tym bardziej, ze za takie pieniadze. Moze multik bedzie fajny :> Pozdrawiam PS:. Kaeres zapomnialem, ze w rybcu jest empik sorry ... killme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 na zachodzie ;) gra juz jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ja wole poczekac na polska wersje i legalna :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 no w polsce miala kosztowac 19.90 ale chyba nic z tego bo extra gra sie nie dogadala z dreamcatcher (DC sie nie zgodzili na tak niska cene) wiec nie wiadomo co bedzie cenega wyda w cenie 149 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Skad masz takie info bat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Skad masz takie info bat ? pisali jakis tydzien temu na gry.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Skad masz takie info bat ? pisali jakis tydzien temu na gry.wp.pl To byl Prima Aprilis... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...