halfman Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 cze tyrion :-) co do postu mess'a to ma racje ze MP ma sporo niedociagniec - pewnie dlatego ze autorzy starli sie na termin oddac dobry SP a MP byl nadal w fazach testu - ale jaki wiadomo patch 1.1 w drodze - bedzie 19 i sporo zmieni - dla mnie i tak narazie klimatem i szybkoscia MP ssie aaa i dobra wiadomosc - jutro (piatek) PK bedzie juz dostepny w sprzedarzy - oficialnie zostalo to potwierdzone !! KUPOWAC RAZ DWA :-) co do pinga i multi to jeszcze zacytuje: "Rozmowa głównie dotyczyła nadchodzącego patch’a. Adrian pisał, że netcode jest całkiem niezły na LAN'ie, jednak kiedy ping skacze powyżej 80.. płynna gra jest niemożliwa. Spowodowane jest to przez system Havok, który działa różnie na każdym komputerze. Aktualnie głównym celem jaki programiści z PCF sobie założyli jest udoskonalenie Havok'a i idąca z tym poprawa netcode'u. Pełną listę zmian, które wprowadzi patch możecie zobaczyć tutaj. Dodatkowo rozmawiałem wczoraj z [PCF]Lokim i dowiedziałem się, że dodatkowa mapka, którą zapowiadali twórcy w zasadzie jest już gotowa. Patch 1.1 ma ukazać się 19.04.2004." zrodlo: www dot painkiller dot pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 siemka tyrion :-) anyway, po calym dniu grania w pk na lanie znalazlem wiecej niedociagniec... smutne to troche, btw przy pingu 50 juz sie czuje lagi... =p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfman Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 no ja czuje tak przy 70 ale tak jak pisali autorzy zwiazane to z silnikiem havoka - mam nadzieje ze uda sie im to poprawic - btw jak ty osiagasz ping na lanie 50?? u nas max 30 a sieci jeszcze na BNC puszczona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 PAINKILLER w ten piątek :)))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Chyba sie wstrzymam z zakupem PK do czasu wydania patcha chyba ze Polska wersja bedzie juz spatchowana. leonbubu kolejny Ostrowiak. Normalnie inwazja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars666 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 dlaczego wersja pl jest na dwoch cd a wszystkie inne sa na trzech? czy czegos brakuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Ja mam pytanko do ludzi z konfigiem podobnym do mojego (CPU na 2.2GHz aktualnie) : Jak wam chodzi PK bo u mnie nawet w 800x600 i medium demko potrafi nieźle przymulić ( 8O masakra, żadna inna gra sie jeszcze tak nie zachowywała u mnie).Jak to wygląda u Was?Jade na dentkach 56.Może we znaku daje sie zasyfiony system :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Z tymi sterami to nawet się nie odzywaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Ja mam pytanko do ludzi z konfigiem podobnym do mojego (CPU na 2.2GHz aktualnie) : Jak wam chodzi PK bo u mnie nawet w 800x600 i medium demko potrafi nieźle przymulić ( 8O masakra, żadna inna gra sie jeszcze tak nie zachowywała u mnie).Jak to wygląda u Was?Jade na dentkach 56.Może we znaku daje sie zasyfiony system :?: can't be mój brat ma troszkę gorszy od Ciebie config i chodzi u Niego jak masło na lodowisku :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Mam GF1 i Athlona 2400XP i gra w 800x600 chodzi miodzio. Oczywiscie powylaczalem jakies niepotrzebne cienie i inne duperele tak zeby sie najprzyjemniej gralo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Z tymi sterami to nawet się nie odzywaj. Jakie w takim razie polecasz?Na innych z kolei BF Vietnam strasznie kaszani :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Noi d*** w Ostrowcu nie ma :( chyba bedzie we wtotek Global czyż bys nie lubiał Ostrowiaków :) z kąt ty jesteś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Z Ostrowca :) W naszym miescie nie ma PK, przynajmniej w 2 kioskach. Ktos gdzies pisal, ze PK bedzie dopiero 20 :/. Moglby ktos to potwierdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfman Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 pk mial byc 20 ale premiere przelozono na 16 sam sprawdzalem u siebie i narazie nigdzie nie ma ( z 5 kioskow, 2 sklepy, 1 oszolom :D ) poza osielde dopiero sie wybieram kolo 14 jak bede jechal do roboty to wstapie do empiku i zobacze... mam nadzieje ze bedzie :-) bo juz sie doczekac nie moge - jak bedzie w empiku to kupie i najwyzej bede miec 2 kopie :D kumplowi sprzedam :D co do tego rwania na 2,2 no to kolego poprobuj z driverami - jak wiadomo NV sucx na calej lini w stosunku do sterownikow i nich mi nikt nie wciska kitu ze tak nie jest - sam mialem NV teraz mam ATI i poprostu jak wychodza nowe to instaluje - zadnego problemu na konfiguracji jaka napisales powinno ci smigac - znajomy gra na Celku 1,7 ; 512 (266) i gf4200 i gra chodzi luzno - na high w 800x600 spoko do sie grac - przy wiekszym mlynie zwalnia ale jest luz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trochim Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Jak ktoś juz kupi to niech się pochwali, jak narazie w moim pieknym mieście nie znalazłam ale jestem w pracy to za dużo ruchu nie mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Qrde u mnie też jeszcze nie ma, ale byłbym wdzięczny gdyby ktoś z Katowic napisał czy już(jeszcze??) jest w empiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 PK wyjechal dopiero dzis rano z magazynow :/ Ma byc jeszcze dzis w niektorych kioskach a jutro we wszystkich na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 No szkoda że dzisiaj nie ma bo byłem już w 6 kioskach w 2 miastach :).Ale jeden dzień,do jutra mogę poczekać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 W Warszawie w Empikach uzyskałem dwie rozbieżne informacje. Empik - Wawa Nowy Świat 6251795 w.160 " premiera 30.04, wiem to od dystrybutora" - zatkało mnie . Mówie ,że w sieci są informacje o premierze dziś , na co pracownik ze w Internecie różne głupoty wypisują :) Empik - Wawa DT Centrum 5514486 "od jutra, jako dodatek do gazety Super GRA" (czy jakoś tak) Więc jak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 czesc. Dziś w Krakowie obleciałem parę kiosków i niestety zostałem zawiedziony, gry nie ma:( Jutro wybieram sie do M1 i będę polował. A myślełem że sobie pogram wieczorkiem:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 u mnie na "wsi" też nie było, mam nadzieje, że jutro się pojawi :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 No shit. Lodz bez odbioru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 u mnie na "wsi" też nie było, mam nadzieje, że jutro się pojawi :-]Ja terz szukałem i nie było.Mam nadzieje ze jutro będzie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 w Empiku u mnie w miescie tez nie bylo dzisiaj...a gdy zapytalem sie kiedy bedzie uslyszalem "nie wiem"...zapytalem czy jutro bedzie "nie wiem"....dziwne...obyscie mieli racje i jutro juz bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 wawa - mediamarkty [ten na gorczeswkiej i na pradze] nie ma, nie wiemy, dystrybutorzy zwnou sobie w kulki leca - nie zamawialismy bo nikt nie wie jak z tym bedzie ps. obaj panowie z ktorymi rozmawialem zeszli na temat ut2k4 i zabawnej sytuacji dystrybucyjnej tego tytulu :) ps2. jest demo2 [poziom w wenecji] jesli juz bylo to wybaczcie, ale nie idzie czytac tego tasiemca :) - silnik gry jest juz w ostatecznej postaci i musze przyznac ze dziala calkiem ladnie [za wyjakiem tego ze VPUrecover wali sie nadal] i zdecydowanie szybciej niz poprzednie demo - niestey czas ladowanie poziomow na 256mb ramu to porazka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Warszawa Empik DT Centrum bylem o 13:30 powiedziano mi, ze bedzie po 16 bo wlasnie rozladowuja. Przyjechalem po 18 i powiedzieli ze jutro bedzie. ; ) Wlasnie to ma wyjsc osobno czy jako dodatek bo cala ta premiera ma byc w dziale "prasa" a nie w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 W Plocku w Empiku tez nie bylo i klika kioskow zaliczylem tez nic, nie ma PK, mam nadzieje ze juz dzis bedzie, tzn w sobote:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trochim Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 hee ja już mam :] pudełko będzie trzeba sobie dokupić - płytki są w kartoniku. zabieram się za testowaneie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 W Jeleniej tez nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokay Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 W kiosku była AŻ jedna sztuka 8O ale mam :) Szkoda że mi coś komp szwankuje i sobie za dużo nie pogram :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...