feluś Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 wcinam się w dyskusje i muszę powiedzieć z patriotycznego obowiązku a równięz z całego serca że klimat jest zapupisty i gierka wymiata ze strachu w nocy mozna popuścić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Jak zabić Lucyfera ?? to jest ostatnia plansza i sam koniec gry. Najpierw uderz w spadajacy meteor tak aby trafil w Lucka, a gdy ten sie przewroci wtedy mozesz strzelac w niego ile wlezie (po takim czyms powiniein zginac) A tak btw to nie jest do konca koniec gry: na najwyzszym poziomie masz inne zakonczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 lucka mozna zabic w 5 sec :D jak rzuca w ciebie mieczem, strzel w miecz tak zeby sie odbil i trafil w lucka, to wszystko :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 dla mnie najlepsze ftp od dawien dawna dla mnie lepszy od far cry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 dla mnie najlepsze ftp od dawien dawna dla mnie lepszy od far cry A mozesz podac adres tego FTP'a :] PS Pisze sie FPP(First Person Perspective) a FTP(File Transport Protocol) to protokol do przesylania danych/plikow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Eeeee tam ja uwielbiam http'owe gry :lol: buhahaha :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 dla mnie najlepsze ftp od dawien dawna dla mnie lepszy od far cry na singla jest calkiem mila, ale multiplayer ma powazne bledy w kodzie sieciowym, co sprawia ze jest praktycznie niegrywalna :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 A pacze nic nie poprawily ten nieszczesny kod sieciowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Painkiller jest zły na multi??? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Ja tam grałem i było lepiej niż CS lub tego 'kwaka 3'. Błędy??? 8O 8O 8O 8O 8O 8O Jakie? Podaj konkrety -mess- :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 dla mnie najlepsze ftp od dawien dawna dla mnie lepszy od far cry A mozesz podac adres tego FTP'a :] PS Pisze sie FPP(First Person Perspective) a FTP(File Transport Protocol) to protokol do przesylania danych/plikow :P ech sucker.... myślisz ze celowo napisałem? uczestniczę w tworzeniu sie historii gier od 18 lat ..... ale dałeś :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeCet99 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 nie zna ktoś moze jakiegoś cheata na odblokowanie poziomu Trauma bo na necie nie znalazłem a to nie na moje siły żeby zebrać 23 karty :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 nie zna ktoś moze jakiegoś cheata na odblokowanie poziomu Trauma bo na necie nie znalazłem a to nie na moje siły żeby zebrać 23 karty :oops: Jedeny kody kotre widze to: SHOWFPS 1 Display frames per second PKAMMO full ammo PKPOWER full ammo/health PKWEAPONS gives all weapons PKGOLD lots of gold PKKEEPBODIES toggle 'bodies will never disappear' on/off PKKEEPDECALS toggle 'decals will never disappear' on/off PKDEMON toggle 'demon morph' on/off PKWEAKENEMIES toggle 'enemies get 1 hp' on/off PKALWAYSGIB toggle 'excessive gibbage' on/off PKGOD toggle 'god mode' on/off PKHASTE toggle 'haste' on/off PKWEAPONMODIFIER toggle 'weapon modifier mode' on/off WEAPONSPECULAR 1/0 toggles 'weapon specular' on/off Ale z tymi koami powinienes juz bezproblemowo sobie karty pozbierac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 kupilem gre wczoraj odrazu juz z łatka 1.15 ... odrazu sciagnolem patch 1.3 i do poziomu katakumby bylo ok zadnych przyciec gra wciagala jak glupia ... przez nia nawet na spotkanie z laska sie spoznilem <wstyd > az tu nagle strasznie sie zaczela walic ...stawala i konic tylko resert , po kilku prubach wyczailem ze to chyba sie grafa przegrzewa bo artefakty itp a wiatraczek na niej nie jest za dobry chyba przytarty i sie wolno kreci heh , po zmniejszeniu detali z max na prawie minmum da sie dalej grac .. ale i tak mam problem z jakims kolesiem strzelam w niego i strzelam a on w kolko zyje .. jest to koles ten w takiej malej komnacie z dziura w ktorej jest ogien nie wiem jak go opisac i tez nie wiem jak dziada zabic .. widac ze nie gram w takie gry .. ale ten klimat mnie rozwala , gesia skorka itp ta muza boska gra jeszcze jakby nie te bledy albo ten moj niejszczesny r9100 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 kupilem gre wczoraj odrazu juz z łatka 1.15 ... odrazu sciagnolem patch 1.3 i do poziomu katakumby bylo ok zadnych przyciec gra wciagala jak glupia ... przez nia nawet na spotkanie z laska sie spoznilem <wstyd > az tu nagle strasznie sie zaczela walic ...stawala i konic tylko resert , po kilku prubach wyczailem ze to chyba sie grafa przegrzewa bo artefakty itp a wiatraczek na niej nie jest za dobry chyba przytarty i sie wolno kreci heh , po zmniejszeniu detali z max na prawie minmum da sie dalej grac .. ale i tak mam problem z jakims kolesiem strzelam w niego i strzelam a on w kolko zyje .. jest to koles ten w takiej malej komnacie z dziura w ktorej jest ogien nie wiem jak go opisac i tez nie wiem jak dziada zabic .. widac ze nie gram w takie gry .. ale ten klimat mnie rozwala , gesia skorka itp ta muza boska gra jeszcze jakby nie te bledy albo ten moj niejszczesny r9100 :| było setki razy światło go może tylko zabić naprowadz drania na wiązkę światła padajaca przez dziurę w suficie i gość sie rozsypie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Painkiller jest zły na multi??? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Ja tam grałem i było lepiej niż CS lub tego 'kwaka 3'. Błędy??? 8O 8O 8O 8O 8O 8O Jakie? Podaj konkrety -mess- :!: :!: :!: porownywanie go do q3 lub cs'a to jak porownywanie malucha do mercedesa... sprobuj pograc w pk z pingiem wiekszym niz 60 to zobaczysz o czym mowie, do tego na neo na polskich servach nawet mam laga po respawnie 3-4sec(przy czym nie moge sie ruszac), wczesniej takie zjawisko wystepowalo dopiero na pingu 80+ btw jedzie ktos na turniej painkillera na lan 4 fun w warszawie ktory odbedzie sie jutro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 wyskakuje mi blad podczas wczytywanie zapisanej gry.. za kazdym razem jak chce wczysta czy to auto zapis czy moj quik save wysakuje taki komunikatr Script Error [string"../Data/Lscript/Templatos/GamePlay/Slab.CItem"]:207:ottempt to index field '_RespownPos'(a nilvalue) Press "retry to debag. wie ktos o co chodzi ? gre mam z patchem 1.3 a i ododam ze jak wczytam caly poziom od nowa to sie wczyta i jest ok ale przeciez nie bede przechodzil calego poziomu na raz bo nie zawsze sie tak uda i nie zawsze mi na to ktos pozwoil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Zainstaluj 1.31 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 a jest taki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 przeciez nie kazal by ci instalowac czagos czego nie ma :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 cholera ,dostałem orginalna grę zainstalowałem odpaliłem i monitor zgasł ale dzwięk jest pamietam że podobnie miałem w Vice city,wtedy chodziło o rozdzileczość ,gra domyślnie ustawiała sobie ogromną rozdzielczość i dlatego monitor gasł,poradzili mi abym usunął plik .set i poszło co moze być teraz przyczyną ?to samo? pomóżcie proszę...stery 56.56 grafika GF4 Ti4200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Ale numer! Na VIVIE właśnie zobaczyłem Videoclip zespołu Mech ( 1 raz w życiu widzę i słyszę) o tytule...PAINKILLER!!! :) Nawet taki spokojny, wpadający w ucho kawałek pokroju Kata ( w podobnym takze wieku ;)), co rusz ze scenami z gry. Mi się podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 cholera ,dostałem orginalna grę zainstalowałem odpaliłem i monitor zgasł ale dzwięk jest pamietam że podobnie miałem w Vice city,wtedy chodziło o rozdzileczość ,gra domyślnie ustawiała sobie ogromną rozdzielczość i dlatego monitor gasł,poradzili mi abym usunął plik .set i poszło co moze być teraz przyczyną ?to samo? pomóżcie proszę...stery 56.56 grafika GF4 Ti4200 Uzywasz jakiegos programu typu power strip ? Jezeli tak to wywal to g**** Przeinstaluj stery na jakies starsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 juz po turnieju :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIONUCH PL Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 siemano.panowie mam radeona 8500 i przy paintkillerze gra chodzi przez kilka sekund potem pada i komunikat:vdm zrestartował akcelerator graf.Próbowałem już różnych ster.4.4,4.5,4.1,teraz mam nowe omega 4.7 i dalej to samo.może wie ktoś oco z tym chodzi.dzęki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 bylo kilka stron wczesniej .. poinstaluj patche 1.3 i 1.3.1 bo pewnie bedziesz mial problem z sevami a dalej powinno biegac .. a i ustraw deta;le na wysokie a architekture na sredni. w zaawansowanych nie zaznaczaj odbic na broni ani cieni postac oraz aureoli i cos tam ze swatlami dynamicznych chyba i powinno biegac. ja tak mam i smiga w 1024@32bit ale to tylko jak mam 512 ramu na 256 sa juz zaciecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIONUCH PL Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 dzięki szpak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Witam. Mam maly problem w C02E04 Ośnieżony most, zalatwilem wszystkich na tym podwieszanym linami moscie i klops nie wiem co dalej zaden portal mi sie nie otworzyl a z mostu nijak zejsc nie moge :? Pomozcie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 A już zeszłeś na dół tego mostu ? Jeśli nie to zejdź a raczej zleć po linach. Potem rozwall all gości i szukaj wejścia które będzie po stronie prawej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Wlasnie tak zrobilem zszedlem po linach rozwalilem wszystkich gosci tylko zadnego wejscia nie mam otwartego, a most kilka razy obszedlem dokladnie, nie wiem kurde co robic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 a szczałka )ten kompas na górze ) co ci pokazuje ??... moze zaszles na dlo zanim rozwialees wszystkich z góry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...