Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 niech ci ktos z polska przysle - masz tu pewnie rodzine czy znajomych - z oplata za wysylke chyba problemow miec nie bedziesz [patrze na radka 9800 za 2000 zeta...]Hehe ;) Tyle, ze ja naprawde nie chce wersji PL. Co do Radka to kosztowal mnie $210 ;) To czego Ty chcesz ? Albo PL za 20 pln albo USA za 40 baksow. Mamy cos wymyslic czy tylko tak se gadasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Mamy cos wymyslic czy tylko tak se gadasz ?Sorry, ze zasmiecilem forum niepotrzebnym postem ;) Faktycznie nic do dyskusji nie wnioslem szukajac taniej wersji EN. Next time bede siedzial cicho :) Peace :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 W katakumbach jest most pod którym jest sekret, gdy wskakuje po niego to później nie moge stamtąd wyjść. Czy są możliwe wyższe skoki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 W katakumbach jest most pod którym jest sekret, gdy wskakuje po niego to później nie moge stamtąd wyjść. Czy są możliwe wyższe skoki ??? przy definiowaniu klawiszy jest coś takiego jak rocket jump, ale nie wiem z czym to jeść :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 rjump nie dziala w singlu - amen tez nie wiem jak wyjsc z tej dziury przy moscie - choc kiedy tam bylem to bylem i troche napity i jeszcze nie pojalem [chorej] logiki tworcow gry jesli chodzi o secrety [ich nielogicznosc wg. mnie psuje zabawe z gry... ale to tylko ja...] ps. zabilem wszystkich w bazie wojskowej - tych 20 brakujacych kolesi jest w takiej malej enklawie z mnostwem rur i materialow wybuchowych kiedy juz oczyscisz wieze kontrolna i wyjdziesz na plyte lotniska - tam gdzie stoja samoloty - to po zabiciu wszystkich czolgow i innych pajacow wspomniana wyzej enklawe znajdziesz w w krotszym boku tego lotniska [po prawej patrzac od wejscia ktorym przyszedles] wyjsc z tej enklawy da sie tylko przeskakujac przez mur - radze potrenowac no i najwazniejsze- trzeba tam wejsc PRZED zakonczeniem poziomu - bowiem pozniej nie pojawiaja sie juz potworki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Mam pytanko, w wersji Alpha byl chyby bullet time ( czy jakos tak ) spowolnienie akcji ala Max Payne itd :) Czy to jest dalej w final? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Mam pytanko jak długo trzeba tego pana Złego w piekle strzelać co by go rozwalić, bo już widziałem go 5 razy, a on wciąż minę ma taką samą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Pinki: tak, jest i to w 3 wersjach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 To nie wiecie jak wyjść z tej dziury, a jak zrobić tego bullet time ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 To nie wiecie jak wyjść z tej dziury, a jak zrobić tego bullet time ??? z tej dziury sie wyskakuje. normalnie sie da, bez rocket jumpow, tylko trzeba znalezc odpowiednie miejsce i dluuuugo skakac. tak stamtad wylazlem. co do bullet time'a - kart czarnego tarota to zalatwiaja. te zlote. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 gram na traumie - oj chlopaki.. .hardcore jak sie patrzy nie ma dusz - polowa tak pieczolowicie zbieranych kart jest o kant [gluteus maximus] a i leczyc sie nie ma jak przeciwnicy jakby twardsi nie ma quicksave na szczescie tu juz tylko chodzi o zabijanie - wiec nic nie rozprasza - gra sie zajefajnie - ale cos czuje ze to jest jednorazowka - jak zbieralem brakujace karty to z pewnym zdziwieniem zauwazylem ze mnie te same mapy nudza... nie spodziewalem sie dlatego wazne jest pierwsze wrazenie - grajcie od razu ma maksa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Mam pytanko jak długo trzeba tego pana Złego w piekle strzelać co by go rozwalić, bo już widziałem go 5 razy, a on wciąż minę ma taką samą.Właśnie też bym chciał wiedzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 pisalem wyzej na okolo glowy tego pana - a chwile pozniej twojej - lataja meteoryty - po prostu sobie spadaja - musisz tak 'strzelac' z wykop-powera w te kamienie zeby trafialy w lucka - trzeba sie ustawic w jednej lini meteorem i luckiem i jak bedzie na wysokosci mniejwiecej glowy to strzelic - na ogol starcza jeden taki pocisk druga metoda - koles lubi sobie rzucic mieczem - jak miecz jest na wysokosci glowy [twojej] strzelasz - nigdy wczesniej zaden demon nie skonczyl w tak ponizajacy sposob - przebity na wylot wlasnym mieczem przez przeciwnika ktory mu do piet [doslownie[ nie dorastal jak juz koles lezy to tak jak zwykle - naparzasz ile wlezie piwo lubie schlodzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 W katakumbach jest most pod którym jest sekret, gdy wskakuje po niego to później nie moge stamtąd wyjść. Czy są możliwe wyższe skoki ??? Heh, wylezc z tego dziurska to jedno, a ja nie moge sobie poradzic z tym przyjemniaczkiem z KATAKUMB, wywaliłem w niego wszystko co miołem i wielka kupa mosci panowie- co robic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 [...] ja nie moge sobie poradzic z tym przyjemniaczkiem z KATAKUMB, wywaliłem w niego wszystko co miołem i wielka kupa mosci panowie- co robic :?: co robic ? przeczytac dokladnie ten watek. kilka razy pisali juz jak go sciachac. dodatkowo byl podany link do filmow z sposobem zabicia goscia... jednakze zgodnie z regulaminem forum musze ci cos konkretnego napisac. a wiec - uzyj swiatla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 co robic ? przeczytac dokladnie ten watek. kilka razy pisali juz jak go sciachac. dodatkowo byl podany link do filmow z sposobem zabicia goscia... jednakze zgodnie z regulaminem forum musze ci cos konkretnego napisac. a wiec - uzyj swiatla. swiatla? właczylem wszystkie w calym mieszkaniu i nic :) ok, przeczytalem i juz sobie poradzilem wczesniej, dzieki linkowi zamieszconemu przez tweak-usera, wasz szorstkosc mimo to thx za wysilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 no wiec wykrakalem - jestem juz pod koniec 3 episodu na traumie - granie bez szukania sekretow, zbierania kasy i skakania po jakies zlote sztucce to jedna wielka masakra tylko ze nudna masakra - przyznaje ze gram tylko po to zeby zobaczyc e4m4 - poziom dostepny tylko na traumie dodam ze nie zginalem ani razu - a brak dusz jest mala strata w porownaniu z olbrzymim zyskiem w postaci banalnego celu - zabic wszystkich, nic innego sie nie liczy nie sadze zeby mi sie chcialo grac po ukonczeniu e4m4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Z tego co wyczytalem to na Traumie jest inne zakonczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Polski akcent hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 to akurat niestrajkowali?!? :o ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 hehe :) poziom jest kozacki, a teren przypomina port w szczecinie - choc to tylko takie male skojazenie ps. ktos zebral wszystkie zlote sztucce z tej mapy? sa tak kozacko porozmieszczane ze az sie usmialem - na szczytach tych dzwigow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Chyba najlepszy level jaki widziałem. To już ostatni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Rozdzial 5 jest super :D Zajebiscie sie gra :) Jeszcze jakies 1000 potworkow i przejde gre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Ładny widoczek :) Gra tak się kończy, że chyba będzie druga część. Mnustwo ludzi pracowało nad grą i to za jedyne 19,90zł od sztuki :wink: Wielkie ukłony w stronę autorów. Widział ktoś wersję 3CD? Powinny być na niej filmiki w lepszej jakości w stosunki do wersji 2CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 chodzi mi oto jakie stery dobrac do tej gry bo mi caly czas sie wiesza ma ktos podobny problem ?? athlon 1800+ radek 9100 64mb asus a7v8x-x 256mb kingston modecom 300gt (300W) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Gra tak się kończy, że chyba będzie druga część. Mnustwo ludzi pracowało nad grą i to za jedyne 19,90zł od sztuki :wink: Wielkie ukłony w stronę autorów. nie jest tajemnica ze w polsce na grach zarobic sie nie da. oni te gre pisali przede wszystkim w celu sprzedawania na zachodzie (200zl za sztuke). co do sprzedazy w polsce to bardziej akcja charytatywna. watpie zeby wplywy z sprzedazy w polsce byly jakies zanczace. poza tym to dosc ciekawy eksperyment. w polsce pk za 200 zl sprzedalby sie w 100 ? 1000 sztukach ? za 19.90 byc moze sprzeda sie 5000 kopii ?? to raczej wybadanie rynku, a na chleb to programisci beda mili kase z zachodu. chodzi mi oto jakie stery dobrac do tej gry bo mi caly czas sie wiesza ma ktos podobny problem ?? athlon 1800+ radek 9100 64mb asus a7v8x-x 256mb kingston modecom 300gt (300W) ustaw sobie szczegolowsc tekstur architektury na srednia. reszta mzoe byc na maks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 chodzi mi oto jakie stery dobrac do tej gry bo mi caly czas sie wiesza ma ktos podobny problem ?? athlon 1800+ radek 9100 64mb asus a7v8x-x 256mb kingston modecom 300gt (300W) ustaw sobie szczegolowsc tekstur architektury na srednia. reszta mzoe byc na maks.I do tego najlepiej Omegi 4.4.Mój brat ma tak samo i dopiero z Omegami 4.4 działa normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 A wlasnie. Zna ktos szacunkowa liczbe sprzedanych sztuk PAINKILLERA w naszym kraju? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 A wlasnie. Zna ktos szacunkowa liczbe sprzedanych sztuk PAINKILLERA w naszym kraju? heh, tez chetnie bym sie dowiedzial. jesli tych kopii nazbieraloby sie sporo, to moze wydawcy byliby sklonni obnizyc cene nawet zachodnich tytulow, w koncu taniej a wiecej to tez jakis sposob na zarobek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Wlasnie skonczylem FarCry i siadam do PK. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...