Skocz do zawartości
Milo

Painkiller

Rekomendowane odpowiedzi

niech ci ktos z polska przysle - masz tu pewnie rodzine czy znajomych - z oplata za wysylke chyba problemow miec nie bedziesz [patrze na radka 9800 za 2000 zeta...]

Hehe ;) Tyle, ze ja naprawde nie chce wersji PL. Co do Radka to kosztowal mnie $210 ;)

To czego Ty chcesz ?

Albo PL za 20 pln albo USA za 40 baksow.

Mamy cos wymyslic czy tylko tak se gadasz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rjump nie dziala w singlu - amen

tez nie wiem jak wyjsc z tej dziury przy moscie - choc kiedy tam bylem to bylem i troche napity i jeszcze nie pojalem [chorej] logiki tworcow gry jesli chodzi o secrety [ich nielogicznosc wg. mnie psuje zabawe z gry... ale to tylko ja...]

ps. zabilem wszystkich w bazie wojskowej - tych 20 brakujacych kolesi jest w takiej malej enklawie z mnostwem rur i materialow wybuchowych

kiedy juz oczyscisz wieze kontrolna i wyjdziesz na plyte lotniska - tam gdzie stoja samoloty - to po zabiciu wszystkich czolgow i innych pajacow wspomniana wyzej enklawe znajdziesz w w krotszym boku tego lotniska [po prawej patrzac od wejscia ktorym przyszedles]

wyjsc z tej enklawy da sie tylko przeskakujac przez mur - radze potrenowac

no i najwazniejsze- trzeba tam wejsc PRZED zakonczeniem poziomu - bowiem pozniej nie pojawiaja sie juz potworki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie wiecie jak wyjść z tej dziury, a jak zrobić tego bullet time ???

z tej dziury sie wyskakuje. normalnie sie da, bez rocket jumpow, tylko trzeba znalezc odpowiednie miejsce i dluuuugo skakac. tak stamtad wylazlem.

co do bullet time'a - kart czarnego tarota to zalatwiaja. te zlote.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gram na traumie - oj chlopaki.. .hardcore jak sie patrzy

nie ma dusz - polowa tak pieczolowicie zbieranych kart jest o kant [gluteus maximus] a i leczyc sie nie ma jak

przeciwnicy jakby twardsi

nie ma quicksave

na szczescie tu juz tylko chodzi o zabijanie - wiec nic nie rozprasza - gra sie zajefajnie - ale cos czuje ze to jest jednorazowka - jak zbieralem brakujace karty to z pewnym zdziwieniem zauwazylem ze mnie te same mapy nudza... nie spodziewalem sie

dlatego wazne jest pierwsze wrazenie - grajcie od razu ma maksa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pisalem wyzej

na okolo glowy tego pana - a chwile pozniej twojej - lataja meteoryty - po prostu sobie spadaja - musisz tak 'strzelac' z wykop-powera w te kamienie zeby trafialy w lucka - trzeba sie ustawic w jednej lini meteorem i luckiem i jak bedzie na wysokosci mniejwiecej glowy to strzelic - na ogol starcza jeden taki pocisk

druga metoda - koles lubi sobie rzucic mieczem - jak miecz jest na wysokosci glowy [twojej] strzelasz - nigdy wczesniej zaden demon nie skonczyl w tak ponizajacy sposob - przebity na wylot wlasnym mieczem przez przeciwnika ktory mu do piet [doslownie[ nie dorastal

jak juz koles lezy to tak jak zwykle - naparzasz ile wlezie

piwo lubie schlodzone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W katakumbach jest most pod którym jest sekret, gdy wskakuje po niego to później nie moge stamtąd wyjść. Czy są możliwe wyższe skoki ???

Heh, wylezc z tego dziurska to jedno, a ja nie moge sobie poradzic z tym przyjemniaczkiem z KATAKUMB, wywaliłem w niego wszystko co miołem i wielka kupa mosci panowie- co robic :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...] ja nie moge sobie poradzic z tym przyjemniaczkiem z KATAKUMB, wywaliłem w niego wszystko co miołem i wielka kupa mosci panowie- co robic :?:

co robic ? przeczytac dokladnie ten watek.

kilka razy pisali juz jak go sciachac. dodatkowo byl podany link do filmow z sposobem zabicia goscia...

jednakze zgodnie z regulaminem forum musze ci cos konkretnego napisac. a wiec - uzyj swiatla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co robic ? przeczytac dokladnie ten watek.

kilka razy pisali juz jak go sciachac. dodatkowo byl podany link do filmow z sposobem zabicia goscia...

jednakze zgodnie z regulaminem forum musze ci cos konkretnego napisac. a wiec - uzyj swiatla.

swiatla? właczylem wszystkie w calym mieszkaniu i nic :)

ok, przeczytalem i juz sobie poradzilem wczesniej, dzieki linkowi zamieszconemu przez tweak-usera, wasz szorstkosc

mimo to thx za wysilek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiec wykrakalem - jestem juz pod koniec 3 episodu na traumie - granie bez szukania sekretow, zbierania kasy i skakania po jakies zlote sztucce to jedna wielka masakra

tylko ze nudna masakra - przyznaje ze gram tylko po to zeby zobaczyc e4m4 - poziom dostepny tylko na traumie

dodam ze nie zginalem ani razu - a brak dusz jest mala strata w porownaniu z olbrzymim zyskiem w postaci banalnego celu - zabic wszystkich, nic innego sie nie liczy

nie sadze zeby mi sie chcialo grac po ukonczeniu e4m4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Ładny widoczek :)

Gra tak się kończy, że chyba będzie druga część.

Mnustwo ludzi pracowało nad grą i to za jedyne 19,90zł od sztuki :wink:

Wielkie ukłony w stronę autorów.

Widział ktoś wersję 3CD?

Powinny być na niej filmiki w lepszej jakości w stosunki do wersji 2CD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra tak się kończy, że chyba będzie druga część.

Mnustwo ludzi pracowało nad grą i to za jedyne 19,90zł od sztuki  :wink:  

Wielkie ukłony w stronę autorów.

nie jest tajemnica ze w polsce na grach zarobic sie nie da. oni te gre pisali przede wszystkim w celu sprzedawania na zachodzie (200zl za sztuke). co do sprzedazy w polsce to bardziej akcja charytatywna. watpie zeby wplywy z sprzedazy w polsce byly jakies zanczace.

poza tym to dosc ciekawy eksperyment. w polsce pk za 200 zl sprzedalby sie w 100 ? 1000 sztukach ? za 19.90 byc moze sprzeda sie 5000 kopii ??

to raczej wybadanie rynku, a na chleb to programisci beda mili kase z zachodu.

chodzi mi oto jakie stery dobrac do tej gry bo mi caly czas sie wiesza ma ktos podobny problem ??  

athlon 1800+ radek 9100 64mb asus a7v8x-x 256mb kingston modecom 300gt (300W)

ustaw sobie szczegolowsc tekstur architektury na srednia. reszta mzoe byc na maks.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi mi oto jakie stery dobrac do tej gry bo mi caly czas sie wiesza ma ktos podobny problem ??  

athlon 1800+ radek 9100 64mb asus a7v8x-x 256mb kingston modecom 300gt (300W)

ustaw sobie szczegolowsc tekstur architektury na srednia. reszta mzoe byc na maks.
I do tego najlepiej Omegi 4.4.Mój brat ma tak samo i dopiero z Omegami 4.4 działa normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wlasnie.

Zna ktos szacunkowa liczbe sprzedanych sztuk PAINKILLERA w naszym kraju?

heh, tez chetnie bym sie dowiedzial. jesli tych kopii nazbieraloby sie sporo, to moze wydawcy byliby sklonni obnizyc cene nawet zachodnich tytulow, w koncu taniej a wiecej to tez jakis sposob na zarobek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi