pain.exe Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 lol n/c Grałeś w to w ogóle ? W grze fabuła jest budowana przez filmiki odtwarzane po przejściu aktu. Może nie jest najwyższych lotów, ale moim zdaniem i tak lepsza niż atak demonów na bazę na marsie w Doomie 3. Poza tym, kiedyś PCF miało bardziej skomplikowany scenariusz, ale dreamcatcher postawił na swoim i go uprościli bo byłby zbyt trudny do odebrania dla przeciętnego amerykańskiego gracza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Aaaaaa... po prostu nie wiedziałem... tzn miałem kiedyś tą grę, lecz mi się zgubiła, więc większość rzeczy czytałem z gazet. Ok, ale mam nadzieję, by za tą produkcję nie wziął się Uwe Boll [chociaż i tak koleś nie ma szans, na szczęście] inaczej film byłby spaprany na całego ooo a taki Doom, Alone in the dark, Bloodrayne... to tylko lol & n\c. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...