Holman Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 no tak minimalnie migocze ale moze to przez zasilacz (shido 300w :) ) wszytko jest mozliwe :(, ja teraz mam 3.04 na 3.3 v ;), ale do oswietlenia mam oddzielne psu i tobie to proponuje zrobic tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 jeszcze nam koleka z wrazenia zejdzie na tamten swiat ;) katoda pelna geba rulez a stary neon to parowka cale szczescie ze sie go pozbylem a katoda czeka na odbior u kuriera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 ok ok zyje zyje! :D a co do neona to fakt w stosunku do katody to grubas straszny (u mnie swietej pamieci, bo mial tragiczne zejscie pare miesiecy temu) i to dlatego niepokoi mnie to mruganie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...