mj12 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Witam. Czy ktoś zna natężenie prądu ( odpowiednio dla +3,3V, +5V i +12V ) pobierane przez kartę FIC Radeon 9500 Pro? Karta nie jest podkręcana. Jesli można to jakiś link. Ale raczej nie http://forum.purepc.pl/search.php bo tu już szukałem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal_9k Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Jeśli masz tą kartę to 5 i 12 to nie problem zmierzyć, ale te 3,3.. to jest z płyty brane i niezabardzo jest jak to sprawdzić od kopa. Po za tym nie mogę ci pomóc, a ta odpowiedź jest na zasadzie podpowiedzi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Znasz moc pobieraną przez kartę :?: Jeśli tak to: P=U*J ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj12 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Właśnie z 12 i 5 to nie problem. Ale najbardziej interesuje mnie właśnie te +3,3 V. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...