Galago De Codi Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Ello Zapraszam na moją stronkę... juz przestarzała ale czekam za fotkami... www.razor.konin.lm.pl VERSUS Proszę o opinie. W międzyczasie opowiem co zmieniłem. A więc mysz creative 3000 optic cable, z własnej roboty podkładką ze szlifowanej blachy aluminiowej. Wentylator led 80x80 na grafice obrucony na bok karty. - by przygotować miejsce na klartę telewizji sat. Zamiana dysków na 1 Maxtor 8MB 120GB. Dodane wyłaczanie oswietlenia na kluczyk (szkoda swietlówki). Troszke domalowane, uszczelnienie silikonem. Dodany CM areo4. ale na radiatrze procka wylądował cm led blue a oryginalny bębenkowy wentyl poszedł na tył obudowy. Zamiana głośników z 2.1 samsung na creative sw 250 (mod na blue led i posświetlane wyjścia basów) [o dziwo lepiej graja te maluchy niż 2.1 samsunga] JAk to się robiło.. A więc uszczelka od forda :) Siateczka z kosza naśmieci podróbka - ikea.. (najtaniej w samochodowym manie chciali skasować 40zł a kosz 19zł)... Plastikowe czarne śruby trzymajace niby pleksę (ona jest tak naprawdę dolepiona glutem do uszczelki by obudowa nie straciła swoich właściwości aero... Zostawiłem małą przerwę w pleksie... by było wejście zimnego tlenu z boku :) Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Spoko , tylko co cie pchnelo do zrobienia takiego ksztaltu okna ? i daj wiecej zdjec w dzien bo cos slabo widzac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Jest takie nietypowe. bo chodziło mi o chłodzenie twardych dysków a nie chiałem by był za pleksą bezsensowny pion cdromów i kieszeni widoczny.. bo po co.. :) Prawda jest tez taka ze ciąłem to zwykłymi norzycami do balchy i nie ufałem swoim zdolnościom artystycznym :) A okrągłe pleksowe kółeczko.. bo mod "Pralka" to moje ulubione mody... A pozatym jak się katode odpali to nawet tej siatki nie widac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 strona nic a nic nie chce sie ladowac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 taka sobie ta buda :D :P Ujdzie w tlumie... :D SOrry, ale ja juz trzy mam za soba i jestem strasznie krytyczny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Ja też będę krytyczny. Przesadziłeś z tym oknem :? i jeszcze ta dziura :(. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 ile dales za siatke i skad ja masz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Siatka to kosz na śmieci z ikea.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 haha ja wczoraj chodzilem po ikei z tym koszem ( fcorz nie byl on z moich zalozen przeznaczony na smieci , tylko na front panel :) ) ale jak zobaczylem te kolejki przy kasie to go porostu zostawilem , a teraz sie rozmyslilem :-) i juz go nie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 haha ja wczoraj chodzilem po ikei z tym koszem ( fcorz nie byl on z moich zalozen przeznaczony na smieci , tylko na front panel :) ) ale jak zobaczylem te kolejki przy kasie to go porostu zostawilem , a teraz sie rozmyslilem :-) i juz go nie chcehehe czy ja wiem ja taki kosz widziałęm za 9.99 :) w ikea czy obi jakos tak :) i kolejki nie były taki duze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 no to lol u mnie w wawie był za 29,99 zl :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 no to lol u mnie w wawie był za 29,99 zl :/hehe :) to była jakas promocja kosz aluminiowy ale moze umnie był inny niz tez co ty widziałes :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 mnie kosztował 19.99... tylk jak bedziecie prostowac, to uwazajcie, najlepiej przez deskę.. bo moga być slady po mlotku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 srebrny po angielsku to silVer a pasywny to passiVe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 ups.... :oops: to znaczy wiem... ale tak bardziej kozacko jest :) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...