Skocz do zawartości
Galago De Codi

GDC Mod "Versus" Wersja last beta

Rekomendowane odpowiedzi

Ello

Zapraszam na moją stronkę... juz przestarzała ale czekam za fotkami...

www.razor.konin.lm.pl

VERSUS

Proszę o opinie.

W międzyczasie opowiem co zmieniłem.

A więc mysz creative 3000 optic cable, z własnej roboty podkładką ze szlifowanej blachy aluminiowej. Wentylator led 80x80 na grafice obrucony na bok karty. - by przygotować miejsce na klartę telewizji sat.

Zamiana dysków na 1 Maxtor 8MB 120GB. Dodane wyłaczanie oswietlenia na kluczyk (szkoda swietlówki).

Troszke domalowane, uszczelnienie silikonem. Dodany CM areo4. ale na radiatrze procka wylądował cm led blue a oryginalny bębenkowy wentyl poszedł na tył obudowy.

Zamiana głośników z 2.1 samsung na creative sw 250 (mod na blue led i posświetlane wyjścia basów) [o dziwo lepiej graja te maluchy niż 2.1 samsunga]

JAk to się robiło.. A więc uszczelka od forda :) Siateczka z kosza naśmieci podróbka - ikea.. (najtaniej w samochodowym manie chciali skasować 40zł a kosz 19zł)...

Plastikowe czarne śruby trzymajace niby pleksę (ona jest tak naprawdę dolepiona glutem do uszczelki by obudowa nie straciła swoich właściwości aero...

Zostawiłem małą przerwę w pleksie... by było wejście zimnego tlenu z boku :)

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest takie nietypowe. bo chodziło mi o chłodzenie twardych dysków a nie chiałem by był za pleksą bezsensowny pion cdromów i kieszeni widoczny.. bo po co.. :)

Prawda jest tez taka ze ciąłem to zwykłymi norzycami do balchy i nie ufałem swoim zdolnościom artystycznym :)

A okrągłe pleksowe kółeczko.. bo mod "Pralka" to moje ulubione mody...

A pozatym jak się katode odpali to nawet tej siatki nie widac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha ja wczoraj chodzilem po ikei z tym koszem ( fcorz nie byl on z moich zalozen przeznaczony na smieci , tylko na front panel :) ) ale jak zobaczylem te kolejki przy kasie to go porostu zostawilem , a teraz sie rozmyslilem :-) i juz go nie chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha ja wczoraj chodzilem po ikei z tym koszem  ( fcorz  nie byl on z moich zalozen przeznaczony na smieci , tylko na front panel :) ) ale jak zobaczylem te kolejki przy kasie to go  porostu zostawilem , a teraz sie rozmyslilem  :-) i juz go nie chce

hehe czy ja wiem ja taki kosz widziałęm za 9.99 :) w ikea czy obi jakos tak :) i kolejki nie były taki duze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi