ScR Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Jako ze jestem noga z elektroniki to mam pytanie do szacownych forumowiczow. Aby nie bawic sie w robienie nowego kontrolera chcialbym zmodyfikowac FanMate Zalmana wymieniajac standardowy potencjometr na taki wiekszy z normalna galka. I tu pytanie: jakie powinien posiadac parametry taki potencjometr. I drugie pytanie: czy jesli podlacze dwa wentyle 120 rownolegle do takiego regulatora to moze cos sie sfajczyc czy powinno byc ok? Chodzi mi o to by moc regulowac dwa wentyle jednym pokretlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 co do rezystora to miernik w lape i jazda , (podopiem ci ze chodzi o ohmomierz) , a co do tych 120 to nie jestem pewny , najlepiej podlacz i sprawdz czy fan sie nie grzeje za bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 ad 1 - kurka ludzie ile razy mozna :? http://www.koreamod.com/tt/board/ttboard.c...h&page=2&idx=25 ad 2 - suma amperazy nie moze przekroczyc 0.5A a jezeli tylk znasz moc to nie moze byc wieksza od 6W :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScR Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Dzieki benek. O taka odpowiedz mi chodzilo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...