elviss Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Witam problem w tym ze musze sie szybko zdecydowac na jakis ram poniewaz ten ktory mam obecnie jest juz teoretycznie sprzedany :lol: . moje zasoby to 500 zł i chcialbym jakas kosc 512 . mam plyte na nforce 2 jezeli jest to istotne. jak mozecie to piszcie, bede wdzieczny za podpowiedzi :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 O kurde stary, jak to jakiś moderator zobaczy to masz przechlapane. Już byś miał jak ja bym był moderem na tym forum :P Co do kości to najpierw http://forum.purepc.pl/search.php . Ja moge polecić to co mam w podpisie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviss Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 wiem ze temat byl poruszany miliiony razy ale jak ja to wszystko przeczytlalem to Ci powiem szczerze ze juz nic nie wiem :P , a potrzebuje natychmiastowej decyzji bo musze oddac kosc ktora juz nie jest moja. te hynixy naprawde sa takie dobre ?? moze cos z twinmosa twister 512 400mhz ?? chcoaciaz ostatnio slysalem ze twinmos zaczal lipe robic :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 TM zaczał lipę robić w serii value, Twistery sa dobre... Hynixy bierz, jeśli zależy ci na wysokim FSB, a nie na timingach... A moze OCZ 400Hz CL2? Za 500zł chbya znajdziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Dlaczego do nforce 2 chcesz kupić jedną kość, a nie dwie mniejsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Dlaczego do nforce 2 chcesz kupić jedną kość, a nie dwie mniejsze?Bo potem mu wygodniej dokupić drugą dużą -> ja tak zrobiłem i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...