Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Otoz mam tego offica i nie chce sie on zainstalowac na Win 98 SE :? . Probowalem wszystkiego oprocz reinstalacji, moze ktos ma jakis pomysl??? Podczas instalacji wyskakuje blad .cab cosik takiego. Plyta napewno nie jest uszkodzona bo sprawdzalem w dosie poleceniem e:dir /s i nie bylo zadnych bledow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 wydaje mi się ze jak sama nazwa wskazuje jest on tylko pod xp ale moze się mylę jak ktoś ma zainstalowanego offica xp pod 98 to mnie ewentualnie uświadomi ale jeszcze o takim przypadku nie słyszałem tak więc zostaje Ci instalka najnowszego pod 98 czyli offica2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 na 98se mam office 2000pro niewidze problemu zeby mial niechodzic , chyba ze sie myle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 wydaje mi się ze jak sama nazwa wskazuje jest on tylko pod xp ale moze się mylę nie wiem w czym problem, ale ofiice xp na pewno dziala od wina 98 wzwyz (na 95 juz nie) podobnie jak iexplorer 6... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 na 98se mam office 2000pro niewidze problemu zeby mial niechodzic , chyba ze sie myle na win98 se miec offica 2000 to chyba nic specjalnego-pewnie że chodzi bez problemu natomist kolega pyta o offica xp pod win 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Ja mam Offica Xp po Win 98 SE i działa poprawnie. Chociaż ten ma za dużo błędów np. niektóre słowa ze słownika polskiego podkreśla jako błędne albo słowo występuje 2 razy i już jest traktowane jako błąd. Bardziej podobał mi się 2000. A pozatym Xp zajmuje 3 płyty;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Office XP chodzi bez problemu na win98, ma niestety trochę błędów, które można częściowo wyeliminować offoce XP SP1, na ale on wymaga nowego kraka, którego jakoś nie mogę znaleźć :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Ja mam Offica Xp po Win 98 SE i działa poprawnie. Chociaż ten ma za dużo błędów np. niektóre słowa ze słownika polskiego podkreśla jako błędne albo słowo występuje 2 razy i już jest traktowane jako błąd. Bardziej podobał mi się 2000. A pozatym Xp zajmuje 3 płyty;) Hmmm........ Zaskoczyles mnie, mam Ofisa XP pro. na Winszicie '98SE i spoko chodzi, fakt ze niektorych slowka nie zna, ale mam go na 1 CD !!! 8O Fakt fakten ze 2k jest lepszy IMHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Otoz mam tego offica i nie chce sie on zainstalowac na Win 98 SE :? . Probowalem wszystkiego oprocz reinstalacji, moze ktos ma jakis pomysl??? Podczas instalacji wyskakuje blad .cab cosik takiego. Plyta napewno nie jest uszkodzona bo sprawdzalem w dosie poleceniem e:dir /s i nie bylo zadnych bledow. zalatw sobie inną wersje office'a miałem dokładnie ten sam problem błąd wyskakiwał podczas kopiowania plików. Skołowałem sobie nowa wersję office'a i teraz śmiga na wszystkich systemach!!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Otoz mam tego offica i nie chce sie on zainstalowac na Win 98 SE :? . Probowalem wszystkiego oprocz reinstalacji, moze ktos ma jakis pomysl??? Podczas instalacji wyskakuje blad .cab cosik takiego. Plyta napewno nie jest uszkodzona bo sprawdzalem w dosie poleceniem e:dir /s i nie bylo zadnych bledow.Przekopiuj pliki na dysk twardy i spróbuj z dysku. Ja tak mam z office2k, że z płyty nie idzie bo błąd cab, a z dysku śmiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Na jednej płycie są clip arty i takie tam bajery! Jedna płyta zawiera programy druga clip arty a 3 to jakieś dodatki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...