Skocz do zawartości
Gość

Office Xp i problem :((((

Rekomendowane odpowiedzi

Otoz mam tego offica i nie chce sie on zainstalowac na Win 98 SE :? . Probowalem wszystkiego oprocz reinstalacji, moze ktos ma jakis pomysl??? Podczas instalacji wyskakuje blad .cab cosik takiego. Plyta napewno nie jest uszkodzona bo sprawdzalem w dosie poleceniem e:dir /s i nie bylo zadnych bledow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wydaje mi się ze jak sama nazwa wskazuje jest on tylko pod xp

ale moze się mylę

jak ktoś ma zainstalowanego offica xp pod 98 to mnie ewentualnie uświadomi ale jeszcze o takim przypadku nie słyszałem

tak więc zostaje Ci instalka najnowszego pod 98 czyli offica2000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Offica Xp po Win 98 SE i działa poprawnie. Chociaż ten ma za dużo błędów np. niektóre słowa ze słownika polskiego podkreśla jako błędne albo słowo występuje 2 razy i już jest traktowane jako błąd. Bardziej podobał mi się 2000. A pozatym Xp zajmuje 3 płyty;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Offica Xp po Win 98 SE i działa poprawnie. Chociaż ten ma za dużo błędów np. niektóre słowa ze słownika polskiego podkreśla jako błędne albo słowo występuje 2 razy i już jest traktowane jako błąd. Bardziej podobał mi się 2000. A pozatym Xp zajmuje 3 płyty;)

Hmmm........

Zaskoczyles mnie, mam Ofisa XP pro. na Winszicie '98SE i spoko chodzi,

fakt ze niektorych slowka nie zna, ale mam go na 1 CD !!! 8O

Fakt fakten ze 2k jest lepszy IMHO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otoz mam tego offica i nie chce sie on zainstalowac na Win 98 SE :? . Probowalem wszystkiego oprocz reinstalacji, moze ktos ma jakis pomysl??? Podczas instalacji wyskakuje blad .cab cosik takiego. Plyta napewno nie jest uszkodzona bo sprawdzalem w dosie poleceniem e:dir /s i nie bylo zadnych bledow.

zalatw sobie inną wersje office'a miałem dokładnie ten sam problem błąd wyskakiwał podczas kopiowania plików. Skołowałem sobie nowa wersję office'a i teraz śmiga na wszystkich systemach!!! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przekopiuj pliki na dysk twardy i spróbuj z dysku. Ja tak mam z office2k, że z płyty nie idzie bo błąd cab, a z dysku śmiga :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi