Misyo Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Witam. Kilkanascie postow temu był podobny temat ale niestety w treści nic wspólnego z tematem. Planuje zrezygnować z dotychczasowego ISP i zalozyc NEostrade. No i teraz nie wiem ktory router ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. Nie mysle raczej o zadnym z gotowych zestawow TPSA. Moje wymagania są raczej typowe. Mam w domu 3 komputery. Chciałbym podłączyć 2 sąsiadów i mieć jeszcze jeden port na laptopa. W związku z tym wydaje mi się najsensowniejsze kupienie routeromodema ;-) plus swicha 8 postowego 10/100. ktore urządzenie byłoby najsensowniejsze? Chciałbym mieć duże możliwość konfiguracji. W cenie około 400PLN jest kilka pozycji.. Cy ktos moglby sie podzielić swoimi doświadczeniami? Ogólnie chyba sporo osób myśli o dzieleniu neo.. wiec temat moze okazac sie calkiem ciekawy ;-)) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45167 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 moze napisz jakie masz na oku!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 na sprzet sieciowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...