Mr.Martin Posted February 16, 2004 Report post Posted February 16, 2004 Witam Czy mozeie podac jaka wersje wentylatora otrzymaliscie w kaplecie ? chodzi mi o napiecie i prad oraz producenta (sanyo , Fuji kura, Nidec) BO ja dostalem jakis slaby Sanyo Denky 12V 0,21A Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Stan Posted February 16, 2004 Report post Posted February 16, 2004 Nie rozumiem pytania. Każdy wentylator ma 12V, które można ewentualnie zmniejszać za pomocą regulatora. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Martin Posted February 16, 2004 Report post Posted February 16, 2004 Nie rozumiem pytania. Każdy wentylator ma 12V, które można ewentualnie zmniejszać za pomocą regulatora. WEntylatory intela Boxowe roznia sie producentem( nidec , sanyo, Fuji) oraz natezeniem [A] Czym wieksze natezenie tym mocniej wiatrak wieje - dlatego tez chcem sie dowiedziec jak to u innych uzytkownikow tego modelu procesora jest - czy tez dostali taki wentyl czy moze mocniejszy lub slabszy Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
uSh! Posted February 16, 2004 Report post Posted February 16, 2004 Sanyo Denki 12V 0,17A ale i tak go nie uzywam :). Mozesz mi powiedziec jakie masz napiecie na procesorze przy @3.6 GHz i jaka serie procka? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
uSh! Posted February 16, 2004 Report post Posted February 16, 2004 ...aha no i czy jest "Prime95 stable"? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Martin Posted February 17, 2004 Report post Posted February 17, 2004 napiecie mam 1.65V , seria procka to DSL6Z Powiedz mi tylko czy ksztalt tego radiatora wyglada tak za sam spod jest dosc gruby a potem cieniutkie listki od niego odchodza ? ( bo w wiekszosci jest tak ze spod jest normalny i dosc grube zeberka) Co uzywasz do swego chlodzenia i jak to ma sie z glosnoscia? i ile dalo ci sie z niego wycisnac? Moze sie orientujesz jakie max napiecie moze byc dla tego procka podane ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelen Posted February 17, 2004 Report post Posted February 17, 2004 napiecie mam 1.65V , seria procka to DSL6Z Powiedz mi tylko czy ksztalt tego radiatora wyglada tak za sam spod jest dosc gruby a potem cieniutkie listki od niego odchodza ? ( bo w wiekszosci jest tak ze spod jest normalny i dosc grube zeberka) Co uzywasz do swego chlodzenia i jak to ma sie z glosnoscia? i ile dalo ci sie z niego wycisnac? Moze sie orientujesz jakie max napiecie moze byc dla tego procka podane ? po pierszwsze zle przepisałeś serie :P ,po drugie jesteś straszny farciarz. Trafiłeś najprawdopodobniej steeping M0 na którym pierwotnie są robione EE (pozniej odcina sie im casche). Te proce na M0 (Z3 i Z5) kręcą sie znakomicie!. Tenm steeping miał być niedostępny w polsce więc miales duze szczescie :D ps. gdzie go kupiles?? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Aragorn Posted February 17, 2004 Report post Posted February 17, 2004 Mr. Martin te 3,6 masz na boxowym colerku :?: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Martin Posted February 17, 2004 Report post Posted February 17, 2004 Mr. Martin te 3,6 masz na boxowym colerku :?: Tak na boxowym z grubym spodem i cienkimi zeberkami - 12V 0,21A Sanyo Denky - lopatki mocno zagiete wiec dobrze wieje na zeberka , dwa boczne zeberka sa takze pociete w poprzeg - jest dosc cichy Steping moj konczy sie na Z5 ( dalej nie pamietam bo pisze z pracy) Kupilem go u siebie w sklepie ( salon.zetobi.com.pl) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Raptor Posted February 17, 2004 Report post Posted February 17, 2004 Mr. Martin te 3,6 masz na boxowym colerku :?:Aragorn pytanko do ciebie - twój IC7 poszedł na FSB300 bez problemów czy były problemy i go moddowałeś :?: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Aragorn Posted February 17, 2004 Report post Posted February 17, 2004 Mr. Martin te 3,6 masz na boxowym colerku :?:Aragorn pytanko do ciebie - twój IC7 poszedł na FSB300 bez problemów czy były problemy i go moddowałeś :?: Nie mam vmoda na płycie jeśli o to ci chodzi. Na 300 biega bez problemu ale już na 316 coś się wali (pamięci 3/2) choć nie wiem czy to nie wina proca. Szukam kogoś kto mi zrobi vmoda na pamięci :idea: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kwiecień Posted February 17, 2004 Report post Posted February 17, 2004 A wiecie może gdzie w USA dostane PIV 2.8C stepping M0 ?? Może w www.newegg.com ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...