Skocz do zawartości
qliman

ATITool 0.0.17 Wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dojechalem na core po 4 godzinach na 369 Mzh i wylaczyl mi sie obraz w monitorze....niewiem czemu.

Ps Mi sie nie podoba kolor twojego opisu buahahah :D ciach!owej baletnicy nawet rowek przeszkadza hehehhehe bedzie cenzora na bank :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

według mnie programik jest naprawde dobry, kolega ZAVADER twardo twierdzi że przy 500 nie ma artefaktów co jest kompletną bzdurą , zadaje ci się że nie ma, ATI TOOL reaguje na najmniejszy błąd i zjeżdża do poziomu gdzie grafika jest 100% czysta, u mnie na R97P dojeżdża do 430/730 i na takich ustawieniach robiłem testy 3D01-2007/3D03-6505.Programik jest naprawde dobry, dlaczego wielu osobom zdaje się że nie ma błędów-bo nie wyskakują pasy wielkości MOSTU w GTA? heheheheh

Błędy w grafice nie muszą objawiać się odrazu takimi przekłamaniami a ATI TOOL daje 100% pewność pozostawienia karty na ustawieniach bezbłędnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZAVADER twardo twierdzi że przy 500 nie ma artefaktów co jest kompletną bzdurą

Taaa - ty NAJLEPIEJ wiesz kiedy ja mam arty a kiedy ich nie mam... Wiesz - na 500 mam ZERO arefaktow i to nawet po KILKU godzinach grania w BARDZO ZAAWANSOWANE gry 3d [DX 8 oraz DX 9] wiec - hmmm pozolisz ze sam ocenie KIEDY mam, a KIEDY NIE MAM artefaktow, ok?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

500 mhz na gpu to chyba rekord bo 1sze slyze zeby ktos tyle mial , chocby po vmodzie.mozesz zarzucic comparem do 2k3?

mi ati tool pokazal max 418.5 na gpu. mem nei sprawdzalem ale przy 310 nie bylo artow. moj radek mial silencera. w sumie progs calkiem fajny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze was bardzo - nie rzucam nigdy slow na wiatr:) To sa stabilne, bez artowe ustawienia, na ktorych normalnie sobie pogrywam:

» http://service.futuremark.com/compare?2k3=1904211

HAHAHA!!

500 MHz // 764 MHz - RULZ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc . mam pytanka co do tego programu - obojetnie czy najpierw bede podkrecal memory czy core??

np podkrece najpierw core to pozniej dac to na save w utworzonym profilui a pozniej identycznie z podkrecona pamiecia tez na save??

po starcie systemu powinien mi uruchomic program(tzn ten utworzony profil z zapisanymi parametrami core i memory?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc . mam pytanka co do tego programu - obojetnie czy najpierw bede podkrecal memory czy core??

np podkrece najpierw core to pozniej dac to na save w utworzonym profilui a pozniej identycznie z podkrecona pamiecia tez na save??

po starcie systemu powinien mi uruchomic program(tzn ten utworzony profil z zapisanymi parametrami core i memory?

Ja np. tylko sprawdziłem tym progsem do ilu mi sie kreci i po prostu porobilem sobie profile przy pomocy RivaTunera i Powerstripa - Riva Tunerem podkręciłem tyle ile mi ATI tool pokazal, a w Powerstripie porobilem wgodne profile (bo w Powerstripie skala sie konczy na 363 a na szczęście RT nie ma takich ograniczen).

A poza tym mi ATI Tool doszedl do 417/328 (VGA Silencer i OCZ BGA Alu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówisz tak jak by różnica cenowa między tymi kartami była ogromna

nie jest duza, tylko ze teraz NIGDZIE nie sprzedam Mojego radka, poza tym nie chce sie w to bawic - gra nie warta swieczki - gierki chodza znakomicie a ja nie z tych co 3d marki nabija "tylko 4 fun" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi