SuChyY Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Mam kolejne juz pytanie dotyczace podkrecania ;) Tym razem dotyczy ono ogniwa peltiera. W jednym ze sklepow w moim miescie znalazlem takowe za 35 zl - facet mowil ze jest male i byly wieksze za 50zl - takie na procka. Ja myslalem ze to profesjonalny sprzet i wiecej kosztuje. Czy moglby mi ktos wujasnic o co tu chodzi ? Jak dobrze ogniwo chlodzi procka ? I ile trzeba wydac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 pewnie bylo slabe jakies 34 waty i dlatego, 172 w kosztooje groobo ponad 200 (chodzi mi o te nie chinskie :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 oki, a co daje takie ogniwo za pol banki ? i ile trzeba jeszce do niego dolozyc - bo chyba trzeba ? wentyl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 oki, a co daje takie ogniwo za pol banki ? i ile trzeba jeszce do niego dolozyc - bo chyba trzeba ? wentyl ?takie za 50 zeta ma jskies 30 nio moze 50 wat :) wiec najlepiej miec WC ale jak chcesh na procka to moze volcano 7+ albo vosw tym stylu da sobie z tym rade.ale do mocniejszych pletierow trzeba miec WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Oj rzeczywiscie poczatkujacy uczestnik ... zadajesz podstawowe pytania ;(((. Nie odpowiem ci jednak ... URZYJ SZUKAJ I USUN TEN TIPIC EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 ogniwo dziala na tej zasadzie ze przenisi energie cieplna z jednej strony na druga, z jednej jest zimne, ale zato z drugiej gorace, wiec itak musisz miec niezle chlodzenie zeby mialo sens mocowanie czegos taskiego, i pamienatj ze jak temperatura na procku spadnie ci ponizej temp otoczenia to zacznie sie skraplac woda musisz jakos zabezpiezyc spodnia czesc ogniwai okolice zimne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 bruce, snap, rs: dzieki za odpowiedz, tak wiec na pewno nie kupie tego czegos. Erio: nie kazdy od razu musi znac sie na kazdym temacie, jakos sie chyba trzeba dowiedziec, czyz nie ? A z tego co wiem to wlasnie do tego sluza fora dyskusyjne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 bruce, snap, rs: dzieki za odpowiedz, tak wiec na pewno nie kupie tego czegos. Erio: nie kazdy od razu musi znac sie na kazdym temacie, jakos sie chyba trzeba dowiedziec, czyz nie ? A z tego co wiem to wlasnie do tego sluza fora dyskusyjne. Jezeli czegos nie wiesz, to najpierw skorzystaj z opcji Szukajjak ci radzi Erio ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...