Skocz do zawartości
007

jaki telefon sagem vs motorola

ktory telefon wedlug was lepszy  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. ktory telefon wedlug was lepszy

• sagem my x6
      3
    • motorola v300
      5
    • motorola e365
      0

Rekomendowane odpowiedzi

w srode jade po komorde do ery i teraz zastanawiam sie nad dwoma moze trzema telefonami , powiedzcie wedlug was ktory z nich lepszy , wszystkie za i przeciw mile widziane :

Sagem my x6

Motorola V300

Motorola E365

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecil bym Ci Sagema jest naperawde swietny, mialem go w rece wyswietlacz 1 klasa razi troche tylko ten klawisz do OMNIXA ;) jest zrobiony chyba specjalnie zeby erze leciala kasa po kazdym przypadkowym wcisnieciu, co do motoroli v300 razi brak podczerwieni (przynajmniej u mnie) co ogranicza jej mozliwosci komunikowania sie pozatym oba telefony sa zbliozne, a o e365 zapomnij naprawde nie warto... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybrał bym Sagem'a my x6... - miałem go na oku, nim zobaczyłem SE t630... :wink: :wink: :wink: Ob-lookaj sobie jeszcze TO, TO i TO ... hmmmmm... 8) 8)..znaj moje dobre serce - jeszcze: TO i TO ]... :lol: :lol: :lol:

PS. Nie żebym bym przedstawicielem Sagema..hehe..mam na oku T630,......, ale poprostu chciałem pomóc, a wydaje mi się, że Sagem będzie odpowiednim wyborem....

Pozdro 4 All...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko ze motorola sie wiesza....... np przy operacjach na mms'ach..... po wgraniu nowego softu podobno problem znika..... no i bateria nie jest najlepsza..... a tak ogolnie to wypas...... chociaz bardziej mi sie widzi v600

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i mam kupilem motorole v300 (nowy soft)

wypas dzwonki bajer nie ma lepszych 

Heloo Moto

On ma racje telefonik jest naprawde swietny bawilem sie jego fonem pon iewaz jestesmy kumplami i mieszkamu kolo siebie, lecz co do tych ze nie ma lepszych too sie mylisz ale to juz idzie na MARGINES :P

Pozdrawiam Harry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i mam kupilem motorole v300 (nowy soft)

wypas dzwonki bajer nie ma lepszych  

Heloo Moto

On ma racje telefonik jest naprawde swietny bawilem sie jego fonem pon iewaz jestesmy kumplami i mieszkamu kolo siebie, lecz co do tych ze nie ma lepszych too sie mylisz ale to juz idzie na MARGINES :P

Pozdrawiam Harry :)

Szybko jakos zdanie zmieniles 8O

Juz nie twierdzisz ze ten goowniany Sagem jest super ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buauhahuahuahuahu porownujecie sagema do motoroli,

w branży telefonów jestem obeznany i sagem to jest telefon dla dzieci wg mnie poniewaz jakosc wykonania telefonow tej marki jest ponizej miernej ;]

motorola to firma solidna lecz takze czasami zdarzaja jej sie wpadki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi