Skocz do zawartości
yogi186

Czy mogę na to wrzucić XP???

Rekomendowane odpowiedzi

CZy na mój sprzęt jak w podpisie, tyle że dokupie jeszcze 64MB ramu, albo 128 :) - moge instalnąć Win XP??

Aha instalnąć moge nawet tera. Chodzi mi tylko o to czy będzie chodził dobrze, żebym nie musiał czeakć na wszystko nieokreśloną liczbę czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na moim kompie śmiga bezproblemowo!

szczerze mowiąc ja też nie mogę narzekać, jak miałem 384 ramu to była rakieta normalnie...:)

rakieta mowisz? , ja do dzisiaj mialem 768 i ladowalem cale jadro xp do ramu, to byla rakieta dopiero, przy 512 tez spoko jadro sie laduje cale do ramu, ale 128 to malawo jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mam to co w stopce i xp chodzi mi jak zółw, więc nie radze instalować go na twoim configu  :D  :D  :P  :P

No to chyba cos masz zrypane. Skoro innym na ~500MHz chodzi dobrze to u Ciebie powinno wymiatac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CZy na mój sprzęt jak w podpisie, tyle że dokupie jeszcze 64MB ramu, albo 128 :) - moge instalnąć Win XP??

Aha instalnąć moge nawet tera. Chodzi mi tylko o to czy będzie chodził dobrze, żebym nie musiał czeakć na wszystko nieokreśloną liczbę czasu.

wiesz mozna wszystko ale w twoim przypadku mówię DAJ SOBIE SPOKÓJ!!! :) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam odpaliłem XP na K6-2 450@560, 128 Mb ramu i chodzi ładnie  :D Spróbuj u siebie, jak będzie chodził słabo to wywal i tyle, po co spekulować jak można sprawdzić? :-)

ładnie????? do xp moim zdaniem 256 ramu to minimum i procek z 1ghz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam odpaliłem XP na K6-2 450@560, 128 Mb ramu i chodzi ładnie  :D Spróbuj u siebie, jak będzie chodził słabo to wywal i tyle, po co spekulować jak można sprawdzić? :-)

po prostu zrób tak jak mówi kain!!!!

nic nie ryzykujesz, najwyżej wywalisz xp-ka.

ale moim zdaniem do komfortowej pracy 256ramu to by Ci się przydało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ładnie????? do xp moim zdaniem 256 ramu to minimum i procek z 1ghz.

Pewnie, jak się wrzuci standardową konfigurację i nie chce/nie umie pogrzebać w ustawieniach to i 512 może być mało :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi