yogi186 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 CZy na mój sprzęt jak w podpisie, tyle że dokupie jeszcze 64MB ramu, albo 128 :) - moge instalnąć Win XP?? Aha instalnąć moge nawet tera. Chodzi mi tylko o to czy będzie chodził dobrze, żebym nie musiał czeakć na wszystko nieokreśloną liczbę czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 mam to co w stopce. odpowiedz: NIE RADZE ! za slaby procek i ata 33... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Ja też mam to co w stopce i xp chodzi mi jak zółw, więc nie radze instalować go na twoim configu :D :D :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 ...sądzę, że mój konfig to już absolutne minimum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo84 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 A na moim kompie śmiga bezproblemowo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 A na moim kompie śmiga bezproblemowo! szczerze mowiąc ja też nie mogę narzekać, jak miałem 384 ramu to była rakieta normalnie...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Pod XP proponuję kompa z cpu ok. 800 i więcej MHz, 128 ramu to absolutne minimum. Mam na myśli komfortową pracę (zabawę?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 A na moim kompie śmiga bezproblemowo! szczerze mowiąc ja też nie mogę narzekać, jak miałem 384 ramu to była rakieta normalnie...:) rakieta mowisz? , ja do dzisiaj mialem 768 i ladowalem cale jadro xp do ramu, to byla rakieta dopiero, przy 512 tez spoko jadro sie laduje cale do ramu, ale 128 to malawo jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 A ja wczoraj odpaliłem XP na Duron'ie 850MHz, 64MB Ram i Intel740. Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Jakiego ustawiłeś Swapa dla XP przy 64mb ramu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Ja też mam to co w stopce i xp chodzi mi jak zółw, więc nie radze instalować go na twoim configu :D :D :P :PNo to chyba cos masz zrypane. Skoro innym na ~500MHz chodzi dobrze to u Ciebie powinno wymiatac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 CZy na mój sprzęt jak w podpisie, tyle że dokupie jeszcze 64MB ramu, albo 128 :) - moge instalnąć Win XP?? Aha instalnąć moge nawet tera. Chodzi mi tylko o to czy będzie chodził dobrze, żebym nie musiał czeakć na wszystko nieokreśloną liczbę czasu. wiesz mozna wszystko ale w twoim przypadku mówię DAJ SOBIE SPOKÓJ!!! :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Ja tam odpaliłem XP na K6-2 450@560, 128 Mb ramu i chodzi ładnie :D Spróbuj u siebie, jak będzie chodził słabo to wywal i tyle, po co spekulować jak można sprawdzić? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Ja tam odpaliłem XP na K6-2 450@560, 128 Mb ramu i chodzi ładnie :D Spróbuj u siebie, jak będzie chodził słabo to wywal i tyle, po co spekulować jak można sprawdzić? :-)ładnie????? do xp moim zdaniem 256 ramu to minimum i procek z 1ghz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Ja tam odpaliłem XP na K6-2 450@560, 128 Mb ramu i chodzi ładnie :D Spróbuj u siebie, jak będzie chodził słabo to wywal i tyle, po co spekulować jak można sprawdzić? :-) po prostu zrób tak jak mówi kain!!!! nic nie ryzykujesz, najwyżej wywalisz xp-ka. ale moim zdaniem do komfortowej pracy 256ramu to by Ci się przydało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zamiast XP (kolorowego , z pieskami i bajerami) radzę win 2000 , stabilnośc super , mniej kolorów , mniejsze wymagania ... Ja teraz wrzuciłem xp (bo akurat mialem instalkę ) ale teraz wracam z powrotem do win 2000... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 pewnie ze mozesz ale jak bedzie to chodzic to juz inna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Ja tam odpaliłem XP na K6-2 450@560, 128 Mb ramu i chodzi ładnie :D Spróbuj u siebie, jak będzie chodził słabo to wywal i tyle, po co spekulować jak można sprawdzić? :-)ładnie????? do xp moim zdaniem 256 ramu to minimum i procek z 1ghz. Pewnie, jak się wrzuci standardową konfigurację i nie chce/nie umie pogrzebać w ustawieniach to i 512 może być mało :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...