kielkac Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 a moja jest od slowa bezokolicznika KIEŁKAĆ. tylko nie wiem co to znaczy... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 A ja potrzebowalem czegos do gier no to bylo "Pio" od poczatku mojego imienia. Ale od kiedy mam Sofa potrzebne bylo jeszcze "[PL]" i tak zostalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 secoh to drugorzędna(albo i trzeciorzędna :D ) postać w książce pt."Smok i Jerzy"nie powiem czytałem. Książka bardzo marna. Ciągłe mieszanie się światów. NIe ma to jak prawdziwe fantasy. Jak cię ciekawi fantasy to mogę ci podesłać listę z 40 książek fantasy z moimi ocenami po przeczytaniu... ps. Ten secoh to nie był przypadkiem ten mały słabiutki smoczek??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Tomasir, moim zdaniem "Smok i Jerzy" to bardzo fajna książka, oczywiście troche traci przez pomieszanie światów. Mimo wszystko autor stworzył ciekawe postacie - postać Danielle jest wspaniała 8O Secoh był bagiennym smokiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 dlatego ze "road runner" bylo za dlugie :) chyba sie za duzo strusia pedziwiatra na ogladalem :P komiksowe postacie rulez! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOstek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Moja ksywya zostala mi nadana juz tak dawno ze nawet nie pamietam dlaczego. Bylo to jakies 9 lat temu. Takze uwazam ze "Smok i Jerzy" to fajna ksiazka. Tomasir jesli mozesz to przeslij mi na maila polecane przez siebie ksizaki fantasy gdyz jestem maniakiem tego typu ksiazek a gdy wejde do wypozyczalni lub ksiegarni jest tam tyle badziewia ze nie wiem co wybrac i czy bedzie warto Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Moja ksywa powstała tak: Bardzo bardzo dawno temu w odległej galaktyce....... :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Moje tak (bo mam kilka): BLANTMEN - po obejżeniu Jay & Silent Bob :D TOUDI - sam nie wiem skąd się wzięła :P [666] Apollyon - moja xywka z CS'a :) [666] to klan, a Apollyon to jedno z imion piekielnych :twisted: No i jeszcze NRG (co niektórzy czytają to ENERGIE zamiast ENERDŻI ) ta mi jakoś wpadła do głowy, jak buszowałem po necie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 jedna kumpela tak kiedyś moje imie zdrobniła.. i zostało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ja prosto ale i z historia, na poczatku było Rados CooL, chyba w '98, cos kolo 2001 zostało samo RADOS, ale nie podobalo mi sie to, wiec po krotkim czasie "warezowo";] zmienilem A na 4 i do dzisiaj jest R4DOS. A Rados to od imienia: Radosław. Wszyscy znajomi mówią na mnie R4DOS i koniec, tylko moje kochanie mówi do mnie Raduś i tak ma zostać ;]... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A moja powstała jeszcze jak MOrtal KOmbat był na fali czasy fliperów ZAwsze grałem Cyrax-em (wygrywałem) i tak juz zostało a FX to sam nie wiem skąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Kubasik od imienia Kuba a ksywe wymyslił mi kuzyn :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwietnia 2009 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 bortas... tak jakos od nazwiska, najgorsze jest to ze moi znajomi tak na mnie wolaja, ale znajomi mojego brata wolaja tak na mojego brata, wiec jak jestesmy razem to robi sie maly konflikt :) z drugiej strony jego znajomi to jego znajomi a moi to moi, wiec specjalnie problemow nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Nie będe komentować mojej xsywki. W nie używam jej codzienie, tylko jak gram CS, Quake, na Tweak`u i w ankietach. Dla kumpli Wycior od Witka. Ignus wymyślił Dr. Wiecio - weterynarz, jakoś mi się nie podoba ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Hehhe moja xywa wziela sie z miazdzącej fabułą gry Fallout 2 : D a dokładniej od niemiłych mieszkańcoof pustyni- Death Claw'ow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 pieklo od mojego nazwiska Piekło hehe proste ładne i jak fajnie brzrmi hehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja jestem Dropsik no i tyle :). Ksywka wzięła się nie wiem skąd (pewnie byłem nietrzeźwy :)). Ale wiem kto mi ją nadał :). Spytałem: "czemu Dropsik", a on powiedział że to do mnie pasuje, co potwierdziły znajome laski (Wojtek - czyli ja - jest słodziutki :D). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Najpierw bylo Qba od imienia, a potem pod wplywem Kolektywu (ST) doszedl Borg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Napoczatku bylo Viper,ale pozniej kumpel "zdrobniale" zawolal Vip no i tak juz zostalo :) i dobrze mi z tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Wydaje mi się, że potrzebowałem wymyślić imię do jakiego RPGa, a że z jakiegoś powodu lubię literę "V", a w innym znowu RPGu był gostek co nazywał się podobnie - kończyło się na rrol, albo rron... No i zostało Varrol - teraz wszędzie tego używam. Najlepsze jest to, że jakiś czas temu spodkałem gościa, który ma tak na nazwisko (nie z PL oczywiście). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mod:3d Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Podoba mi się nazwa "moding komputerów ;) stąd sobie tak wziąłem moded ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 kiedys potrzebowalem na szybkiego xywki (qmpel na scene PC chcial mnie wrzucic, ale musie nie udalo :P).... otworzylismy slownik, i na chybil trafil. wypadlo NOOSE i tak juz zostalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 u mnie to bedzie mala historyjka :)) Wiec... dawno dawno temu... siedze sobie w Kielcach kolo akademikow i pije zacny browarek... [narrator: on ma dlugie wlosy i czasem nie chce mu sie ogolic] podchodzi zulek i tak do mnie mowi: -Daj 5 zloty... wygladasz jak Chrystus... badz milosierny... I tak sie oto pomysl zrodzil... a ze lubie "X" to wymyslilem: Chrystus -> XsrystuX :) Potem jednak zbyt sie to dlugie i glupie wydawalo wiec poszlo w ruch kabinowanie :) pozostalo XsrX :) a zeby nie bylo za wiele duzych literek zostalo xsrx. Suma sumarrum :) Chrystus -> XsrystuX -> XsrX -> xsrx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Dobra, to teraz ja :) MeHow czytajac to z angielska dostaniemy odpowiedz na pytanie jaka jest geneza xyvki Me ---> MI How ---> CHAŁ MICHAŁ 8) tak mam na imie ;) z reszta mysle, ze wielu sie juz domyslilo mojej xyvki lol... nie lubie natomiast jak ktos mowi do mnie po polsku MEHOW czytajac to nie MICHAŁ tylko MEHOF ( :evil: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja jestem Dropsik no i tyle :). Ksywka wzięła się nie wiem skąd (pewnie byłem nietrzeźwy :)). Ale wiem kto mi ją nadał :). Spytałem: "czemu Dropsik", a on powiedział że to do mnie pasuje, co potwierdziły znajome laski (Wojtek - czyli ja - jest słodziutki :D).Słodziutki jak miód :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Moje inicjały to KB.Wiec pewnej bez sennej nocy jakos tak mi sie ubzduralo i zostalo kilobajt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a ja to mam w głowie jednego wielkiego randomajza i podejżewam, że gdymym zakładał konto w tej chwili to by wyniknęło zupełnie cuś inszego... (ksywek ci u mnie dostatek - nawet poza netem mam z 8 spokojnie :)) tawariszcz wyjszło z sentymentu do podstawówki (dzięki mojej rusycystce utargowałem niejedną zniżkę na straganie =), a gonciarsky to tak jakooś od nazwiska wyjszło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a moja ksywka to od inicjalow - Artur Jaworski :P a tak to mowia na mnie babcia :lol: - stara story.... i morderca lub mordaka.... czasami artens itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 jacek od imienia i 198 od daty urodzenia ale jakos drugiej ósekni nie godaje :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...