HQ12 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 HQ wcale nie oznacza High Quality ;P chodz zgadza sie :D jest od slowa HUK kiedys bylem piromanem interesowalem sie chemia i robilem solidne porcje trotylu salmiaku nitro itd.. im wieksz <span style="color:red;">[ciach!]</span>lniecie tym lepiej ;P na onecie jestem jako HQ_alias_Wielkie_<span style="color:red;">[ciach!]</span>lniecie :D ps. niema to jak wiadro salmiaku z zapalnikiem z piorunianu rteci :twisted: niezauwazylem ze jetemna forum jako HQ12@ tlumacze wic bo mam takiego e-meila :D a mam takiego e_meila bo HQ jest zajety ale ju mam tez e_meila HQ@ :P wkazdymbadzrazie ta 12 to od stoktona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 MOJA od imienia :D cala HISTORIA :D hymmm co prawda nazywaja mnie jeszcze KACZY od nazwiska :D TYSON ale to kiedys po K.O na jednym gosciu :D i hymm cos tam jeszcze bylo ale nie pamietam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 zawsze mowili na mnie bobuś, a na necie to tak samo z siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Ja tam nie pamiętam skąd moja ksywka, ale chyba już w podstawówce zaczęli na mnie tak mówić i tak zostało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Sam se jakoś wymyśliłem. A niedawno na necie znalazłem to: http://www.kagyu-medialab.org/wogmin/khunu.html Okazało się, że był kiedyś koleś z taką ksywką i był buddyjskim mnichem! (???) P.S. Wam też radzę się poszukać na necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Wczesniej uzywalem Luke co po angielsku znaczy moje imie. Niestety ale byly juz pozajmowane skrzynki wiec spojzalem na uklad okresowy i padlo na Fe - zelazo ;) No i teraz juz tego wszedzie uzywam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 podoba mi sie to imie mam jeszcze nicka ENda wymoa fonetyczna - and a .... ,,if i could fix myself and a .... ,, NIN The Fragile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...