tomasir Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Jeśli ktoś grywał w muda arkadia.rpg.pl tp z dużo dozą prawdopodobieństwa by mnie tam spotkał. Grywałem tam przez kilak miesięcy i to intensywnie. Byłem już nawet "doświadczony" i kończyłem zadania od klanu Nadr-Hogr. A czemu przestałem? Bo dojrzałem do tego by podjąć taką decyzję... I teraz zamiast tyle graćpostanowiłem coś napisać w stylu fantasy. To co piszę będzie dla dzieci (tak koło 10-12 lat), jestem w trakcie (mam już jakieś 30 stron), ale więcej zdradzę jak skończę (może i wydać się uda). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Wiec moze najpierw sie przedstawie :) Szymon456 to moja ksywka A Szymoon mam tutaj bo nie wiedzialem na jak dlugo tu zagoszcze, wiec tak walnalem, zeby w przyszlosci mnie nikt nie rozpoznal jakbym walnal jakas gafe :) A ksywka sie wziela hmmmm moze dwie wersje: oficjalnie(niedawno wymyslilem): Szymon jak wiadomo to moje imie, a ciag cyfr 456 symbolizuje ciagle dazenie do przodu, z jednoczesnym zapamietywaniem poprzednich zdazem (dlatego jest 456, a nie samo 6) na prawde: jak jakies 7 lat temu pierwszy raz polaczylem sie z internetem i weszlem na irca przez MS Chat wszystko bylo ok, bylem sobei Szymon, Anka_18 itp. :), ale wkoncu przyzslo sciagnac mirca i polaczyc sie z jakims normalnym serwerem tj. warszawa.irc.pl i inne, tam sie okazalo, ze rozne odmiany Szymonow sa prawie caly czas polaczone. Pewnego razu po nieudanym polaczeniu sie z serwerem walnalem w klawiature i sie wystukalo 456, tak juz zostawilem. Najorginalniejszy nick. Chodz mialem troche glupie chwile przez to jak "koledzy" z irca zalozyli sobie 567 i wszyscy z takimi nickami chodzili, okropnie mnie to wkurzalo. Tak wiec pamietajcie dzieci, jedynie ja mam orginalna ksywke z ciagiem cyferek, a reszta to nieudolne podroby i nasladownicy podrabiaczy. Podejrzewam Szymoon ze oszukujesz :P Jezeli isc Twoim tokiem myslenia, to jest duze prawdopodobienstwo ze bylo juz kilku gostkow (3) z podobnymi nickami np : Szymoon 123 Szymoon 234 Szymoon 345 i dopiero Ty : Szymoon 456 :lol: Oszukuje ? w czym ? tylko oficjalne wymyslilem. A co do nickow, to masz po czesci racje, to byly moje poprzednie wcielenia, ale ja tego nie pamietam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Latwo sie domyslic: Tomasz -> Tomas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 A moja xywka wziela sie od nazwiska :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Wiec moze najpierw sie przedstawie :) Szymon456 to moja ksywka A Szymoon mam tutaj bo nie wiedzialem na jak dlugo tu zagoszcze, wiec tak walnalem, zeby w przyszlosci mnie nikt nie rozpoznal jakbym walnal jakas gafe :) A ksywka sie wziela hmmmm moze dwie wersje: oficjalnie(niedawno wymyslilem): Szymon jak wiadomo to moje imie, a ciag cyfr 456 symbolizuje ciagle dazenie do przodu, z jednoczesnym zapamietywaniem poprzednich zdazem (dlatego jest 456, a nie samo 6) na prawde: jak jakies 7 lat temu pierwszy raz polaczylem sie z internetem i weszlem na irca przez MS Chat wszystko bylo ok, bylem sobei Szymon, Anka_18 itp. :), ale wkoncu przyzslo sciagnac mirca i polaczyc sie z jakims normalnym serwerem tj. warszawa.irc.pl i inne, tam sie okazalo, ze rozne odmiany Szymonow sa prawie caly czas polaczone. Pewnego razu po nieudanym polaczeniu sie z serwerem walnalem w klawiature i sie wystukalo 456, tak juz zostawilem. Najorginalniejszy nick. Chodz mialem troche glupie chwile przez to jak "koledzy" z irca zalozyli sobie 567 i wszyscy z takimi nickami chodzili, okropnie mnie to wkurzalo. Tak wiec pamietajcie dzieci, jedynie ja mam orginalna ksywke z ciagiem cyferek, a reszta to nieudolne podroby i nasladownicy podrabiaczy. Podejrzewam Szymoon ze oszukujesz :P Jezeli isc Twoim tokiem myslenia, to jest duze prawdopodobienstwo ze bylo juz kilku gostkow (3) z podobnymi nickami np : Szymoon 123 Szymoon 234 Szymoon 345 i dopiero Ty : Szymoon 456 :lol: Oszukuje ? w czym ? tylko oficjalne wymyslilem. A co do nickow, to masz po czesci racje, to byly moje poprzednie wcielenia, ale ja tego nie pamietam ;) No to spraa wyjasniona, zwracam honor :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 bo lubię żyć intensywnie :) (patrz avatar) a poza tym to jestem zakręconym bikerem, a firma intense kult jakich mało (i mój ulubiny Tazer... mmmmmmmmm...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 moja od nazwiska Jakacki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Moj znaczy po japonsku nieruchomy duch :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Genghis Khan - Wielki Khan byl to wodz mongolow - hehe kazal sobie usypac piramide z ludzkich glow:))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 hmmmm... u mnie to taka strasznie dluga historia: Hubert wzielo sie stad,ze mam tak na imie 8O :lol: :D :o ale chce zmienic.powiedzcie na jakie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 hmmmm... u mnie to taka strasznie dluga historia: Hubert wzielo sie stad,ze mam tak na imie 8O :lol: :D :o ale chce zmienic.powiedzcie na jakie? Moze na takie malo podobne do tego co juz masz ? Np : Herbert ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 a jakies bardziej egzotyczne? a jak zmienie to mnie poznacie? BEDE INCOGNITO 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 a jakies bardziej egzotyczne? a jak zmienie to mnie poznacie? BEDE INCOGNITO 8) Ostatecznie niech bedzie Rudolf :o Na pewno Cie nie poznamy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 moje to nie nick, to tylko skrot od imienia od nazwiska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 rudolf czerwono nosy,to renifer kazdy wie... ja still waiting na inne propozycje.bo na razie to niektorzy mowia na mnie albert. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ... moja xywka wzieła się od rodzaju muzy jaką słucham :twisted: czyli metalu ogólnie a 01 to nie wiem skąd :D heh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Na mnie tak wolali za czasow polaczen o predkosci ponizej 0,1kb/s (softwareowa kontrola) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Moja przyrosła jeszcze w szkole podstawowej. Dr. to nie wiem Crash- dlatego, że w erze królowania poczciwej trumienki (C-64) na psote łamałem wszelkie zabezpieczenia gier i programów, po to by poczciwe grono kółka kompóterowego głowiło się dlaczego nic im nie gra. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 u mnie sprawa jest prosta przyjaciele mi dali ksywke(pewnie dlatego ze tak wygladam.... :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 u mnie sprawa jest prosta przyjaciele mi dali ksywke(pewnie dlatego ze tak wygladam.... :? ) Eeee Macho, chyba nie, na fotce wygladasz raczej "mizernie" Taka chudzine nie nazwali by macho, ze wzgledu na wyglad. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 A moja ksywka wziela sie stad : Kiedys z kolegami sobie gadalismy jak nazwac psa(btw>ciekawy temat co ? ;]) no i ja powiedzialem ze bym nazwal psa Kaloryfer :D, heh wyobrazcie sobie "Kaloryfer noga !" :PP. No ale niedawno uswiadomilem sobie ze nie bede mial psa bo tylko z poczatku sa ladne a potem smierdza szczaja sa duze i gryza ludzi i wogule do [gluteus maximus], wiec jak weszedlem pierwszy raz na lanchata to na szybkosci przypomnialem sobie o Kaloryferze wiec w oknie nick wpisalem zamiast Guest.85 Kaloryfer ! Heh i tak wlasnie powstal Chocapic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Macho: duzo mieszanek sterydowych sie najadles :?: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 MACHO- a takiego STARA-wywrotkę uniesiesz ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 mongo - kretyn, jebnięty ( z fracoozkiego, chyba ) alien - kolooniao nie z tej ziemi :wink: mongothealien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 sportowe modele samochodow marki Honda/Acura sa oznaczane Type R, wiec postanowilem sie tez troche "usportowic" ;) (CW Integra Type R jest miloscia mojego zycia ;)) www.coolrides.prv.pl to jak ktos sie interesuje sportowymi autkami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 U mnie to wszystko zaczelo sie od uzaleznienia od Monty Pythona. Na maturze ktos z naniecka zapytal mnie "a ty kto jestes" a ja ze nazywam sie Serafin to odpowiedzialem z mala przerwa i zostal sir afeen z camelot :). ...i f taki oto sposob drogie dzieci dorobilem sie tytulu szlacheckigo... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 MACHO- a takiego STARA-wywrotkę uniesiesz ?? :) buehehehehe jak to przeczytalem to oplulem monitor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 secoh to drugorzędna(albo i trzeciorzędna :D ) postać w książce pt."Smok i Jerzy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 U mnie to wszystko zaczelo sie od uzaleznienia od Monty Pythona. Na maturze ktos z naniecka zapytal mnie "a ty kto jestes" a ja ze nazywam sie Serafin to odpowiedzialem z mala przerwa i zostal sir afeen z camelot :). ...i f taki oto sposob drogie dzieci dorobilem sie tytulu szlacheckigo... :) ciekawe. kto jeszcze lubi monthy pythona - dla mnie są no.1 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 ciekawe. kto jeszcze lubi monthy pythona - dla mnie są no.1 8) Ja. Kto mi przyniesie zywoplot? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...