sielak Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Wiem ze moge poszukac na forum, poczytac odpowiednie posty itede. lecz czytam zwiazane z tym posty od dlugiego czasu i dalej mam dylemat ktora plyte wybrac... nie da sie podjac tej decyzji po przeczytaniu postow bo zarowna jedna jak i druga plyta ma swoje wady i zalety... najmilej by bylo gdyby znalezli sie uzytkownicy majacy bezposredni kontakt z obiema plytami... blagam pomozcie... podajcie za i przeciw obu plytom... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ja je skladam codziennie wiec moze wymienie wady: EPoX - bywa, ze wlacza sie syrenka po restarcie Soltek - potrafi umrzec przy zabawie w FSB z powodu tego, ze EPoX to wieksze doswiadczenie i solidnosc, a Soltek ostatnio postanowil robic gorsze w podkrecaniu FRNy polecam wybor EPoXa. A moze RDA3G? (chyba w dziale gielda widzialem..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku2 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Epox ;) Nie ma opcji teraz robi chyba najlepsze plyty pod AMD. No i jest solidniejszy od Solteka ;) To moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 No ja mam tego Epoxa i jest niezły. FSB podkręciłem do 220 i dalej mi się nie chciało. Ma tylko 1 feler od czasu do czasu (dość rzadko np raz na 2 tygodnie) przy włączaniu wyświetli komunikat overclock fail or cpu changed. Wtedy trzeba wejść do biosu dać zapisz i wszystko ok. Ale jak czytałem wątek o tym Soltku to miał czasami podobne schizy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 jest jeszcze abit.... ale troszke drozszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sielak Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 wiem ze jest jeszcze abit ale interesuje mnie raczej epox lub soltek... za epoxem przemawia lepsza karta dzwiakowa i praktyczny wyswietlacz... za soltekiem... hmmm... nie wiem... choc wiem... abs II... naprawde ciezki wybor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...