panbobek44 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Podczas uruchamiania programu "AIDA32 - Enterprise System Information 3.90" zawiesza mi sie system XP podczas wykrywania urzadzen PCI. Mam zainstalowany SP1 i wszystkie dostepne patche. Spotkal sie ktos z podobnym problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 mialem kiedys podobna sytuacje i moze pomoge choc nie sadze ... :P mi zwieszal system Wcpuid przyczyna byla taka ze zgrywany byl jako calosc z plyty na nowy system - masz instalke aidy czy zorbiles moze tak jak ja ;) ?? jezeli masz instalke - to moze poprostu wadliwa - sprobuj z inna ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Mi wszystki sandry nowsze niż 2002 zawieszają kompa przy teście pamięci, nie wiem czemu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...