wojtec Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Karta AGP do 180 zł (KyroII,GF256 DDR,Radeon7500) monitor 15 cali (do 200 zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Jeszcze dolisz sobie ukulare z denek po butelce (150 zl). Jak masz kupowac monitor to jakis pozadny, a nie szmelc... a jelsi juz nie stac cie na pozadny monitor, to polecam kupic oslone- gdyby nie oslony, zapewne mialbym zniszczony wzrok. No ale tak w ogole, to jest pytanie czy stwierdzenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtec Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Wszytko to kwestia kasy...gdybym sie z nią nie liczył to kupiłbym sobie 18`LCD dobrej firmy.Będzie przypływ gotówki to będzie i lepszy monitor A filtr na monitor oczywiście posiadam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 mam s3drio3d 4mb agp za 5zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 mam do sprzedania GeForce 2 MX 32 sdram [sasmusng] PixelView za ok. 140 zeta. Jak chcesz możesz się targować :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtec Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Karte już mam ,jakiś GF 256 32 MB SDRAM,wydajność nie jest dla mnie najważniejsza ale do jakiej karty teraz sprzedawanej można ją porównać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...