Grinch Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Witam. Czy istnieje wogole mozliwosc uruchomienia tej gierki z wiecej niz 60Hz ? BO bym sobie pogral w te stare tytuly SimCity2000, SimFarm ;), Settlers2 no ale przy 60Hz to za dlugo sie nei da wytrzymac. Pozdrowionka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 do ge forca jest taki program REFRESH TOOL który zwiększa odświerzanie w grach , moze jego uzyjesz ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 hmmm ... a ja mam pytanko czy ktos wie jak odpalić to cudo na Windowsie 2000 ? najlepiej z dzwiekiem, ale i bez by bylo lux ... na emulatorze DOSa DOSBox 0.61 gierka niemiłosiernie chrupie już przy jednym domku :lol: za wszeklka pomoc thx pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 tezbym se popykal w stare gry ale na nowym sprzecie nie chca lazic rozwiazaniem bylo by chyba kupno jakiego p166mmx i zapuscic sobie tam dosa :) w master of orion pograc np. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Dobra ponawiam pytanie :D Moze ktos bedzie wiedzial. :/ W Settlersach 2 jest opcja gry przy 1024x768, ale jak wlaczam mapke to odrazu gasnie monitor z komunikatem ze nie opbsluguje takiego odswiezania... 17Hz :o Ktos wie jak to przejsc ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 jaką masz grafę i system? przecież możesz zablokować pod windosem za pomocą odpowiedniego softu odświerzania dla danych rozdzielczości. Ustawisz 100Hz i gra ani żadna inna aplikacja nie ma prawa wrzucić niższej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Ma prawo bo settlersi2 chodza w protected vesa mode pamietam ze sie meczylem z tym samym problemem i gdzies na necie znalazlem moda to tego, ale gdzie to nie pamietam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 pit mowisz, ze da rade obejsc :> zobacze poszperam poszukam :> ale w dalszym ciagu czekam na jakies dodatkowe ciekawostki [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 sorry ze odkopuje ale mam tez problem z odswierzaniem. znalazlem taka stronke http://www.jonsguides.com/dosgames/settler2.html, sciagnelem ten patch na odswierzanie i gdy naciskam yes to wyskakuje mi did not apply the patch on your request. O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volt700 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Witam wszystkich którzy zainteresowali się tematem Mam problem z odpaleniem Settlers'ów 2 na moim kompie i laptopie po 2 latach nawróciło mnie aby sobie pograć i chyba nic z tego :( nie idzie ... mam orginała - co najlepsze PROSZĘ O POMOC PS. Jeśli chodzi o Dos Boxa proszę o jakiś opis jak go skonfigurować a jeśli widzicie inne rozwiącania PROSZĘ O POMOC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 vmware ;] poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_Kr Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam. Ostatnio odpaliłem moją kiedyś ulubioną gre Settlers2 na dwóch graczy. Graliśmy godzine sejwnołem dzień puźniej 2 godziny i sejf. Dzisiaj odpalany a tu gracz drugi (brat) niemoże nic robić, naciska na swoje budynki i jest jakby niebyły jego na jakieś wojskowe to jest że niemoże atakować i widzi całą mape. Czy ktoś niewie co jest i jak to naprawić? Może jakoś save sie zepsuł i sie go da jakoś naprawić (edit). Prosze o pomoc z góry dziękuje. Pozdrawiam i przepraszam że wcześniej założyłem osobny temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Odgrzewam ten temat, bo oto na DS'a wychodzi konwersja tego wspanialego tytulu: http://www.gameonly.pl/newsy/9342 Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Apropos .. nie wie ktoś czy istnieje jakiś projekt fanów dążący do "uaktualnienia" gry, żeby lepiej chodziła i korzystała z nowych kompów ?? Coś a'la OpenTTD czy projekty HIRES dla DeusEx i System Shock 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artizpol Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Podejrzewam, że niekt nie wytmyślił jak pograć w S2 po necie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 jesli mozna grac przez lan to i przez neta. pogugluj za "hamachi" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 jak mozna grac przez lan ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 hamachi i możesz grać przez lan ;] Jak ktoś napisał wyżej poogogluj ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 z tego co "wygooglowalem" to sie nie da grac w s2, ale moge sie mylic, poprawcie mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 cóż lekko odgrzeje temat ale jak odpalić S2 na win xp? Bo mam złotą edycje i przy włączaniu wywala się błąd :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1234 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 cóż lekko odgrzeje temat ale jak odpalić S2 na win xp? Bo mam złotą edycje i przy włączaniu wywala się błąd :/ Bo masz błąd myszki Wejdz na właściwości mojego komputera/sprzet/menadzer urzadzen Porty(COM i LPT)/Port Komunikacyjny COM1 zakładka ustawienia portów/zaawansowane/ numer portu com zmien z 1 na 2 I bedzie chodzilo, pozdro 600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...