j.h.hudy Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 bo mam durka ktory leci jak w podpise. szedl przez 2 dni na xp ale olowek padl a teraz zmasakrowalem mostki nozykiem i dalej nie mam xp/ czy da sie zrobic xp drut modem albo czym kolwiek innym zyby tylko nie czeba bylo robic nic przy mostkach?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ic3ek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 XP mozesz tylko zrobic przez polaczenie Mostkoew Drut mod nici :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GibONik Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Wszystko da się zrobić tylko nie wiadomo czy odpali - proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Wszystko da się zrobić tylko nie wiadomo czy odpali - proste:?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Wszystko da się zrobić tylko nie wiadomo czy odpali - proste Oświeć nas, please. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Już jakiś czas temu pisałem o drut-modzie na cache procesora. Więcej tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=59712 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...