plobek Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 otoz mam film na dysku, ktory sciagalem z dc ale nie dociagnolem do konca bo po podgladzie avipreview nie spodobal mi sie. chcialem gada usunac, ale za kazdym razem jak proboje wyskakuje mi komunikat taki jak w temacie. dodatkowo pisze mi, ze tan plik uzywany jest przez innny program i nie moze go usunac- ale jaki, przecie mam wszystko powylanczane. jak sie mam tego szajsu pozbyc?? robilem scandisk i nic. wirusow brak wiec gdzie oze byc przyczyna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 otoz mam film na dysku, ktory sciagalem z dc ale nie dociagnolem do konca bo po podgladzie avipreview nie spodobal mi sie. chcialem gada usunac, ale za kazdym razem jak proboje wyskakuje mi komunikat taki jak w temacie. dodatkowo pisze mi, ze tan plik uzywany jest przez innny program i nie moze go usunac- ale jaki, przecie mam wszystko powylanczane. jak sie mam tego szajsu pozbyc?? robilem scandisk i nic. wirusow brak wiec gdzie oze byc przyczyna??Jaki masz system? Jak i 95,98 ME - to wejdź w tryb awaryjny, ewentualnie usuń go spod dosa. Jeżeli system 2000, XP, 2003 to pobaw się uprawnieniami - musi dać się wtedy usunąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku2 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Tez kiedys tak mialem i pomogl reset ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 taa tylko ze restet nie pomaga. uprawnienia mam administratora, z pod awaryjnego nie dziala?? co jest w koncu, przeciez musi dac rade to usunac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 tez mialem taki problem i jedyne co wymyslilem to kasowanie przez wiersz polecenia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 tez mialem taki problem i jedyne co wymyslilem to kasowanie przez wiersz polecenia ...o zesz w mprde na to nie wpadlem :oops: jusz tak sztukowalem i nic a z pod cmd poszlo bezproblemowo :D THX WUNAT ZA RADE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 n/p po to jest to forum nie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znaj Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 A jaką komedę wydać w cmd, aby usunąć plik zaierający spacje. Mam podobny problem jak twórca wątku, tlyle że nie umiem wpisać prawidłowej komendy. Pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) Wystarczy wylaczyc poglad plikow i juz.. Start->Uruchom->regsvr32 /u shmedia.dll Mozna tez uzyc killbox z opcja delete on reboot. Edytowane 19 Września 2005 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znaj Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Wielkie dzięki, plik usunął się w końcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Czesto w takich przypadkach gdy nawet CMD zawodzi polecam super programik KILLBOX. Usuwa wszystkie pliki które stwarzaja problem bez zająkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...