Zenfist Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Trochę się namęczyłem przy tej stronce i ciekaw jestem, co o niej sądzicie - co mogę poprawić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 No, no... Ładne, mi się podba 8) Bardzo fajny, profesjonalny wygląd 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 lubisz bialy kolor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Bardzo ladna stronka.. Powiedz mi jak masz podzielone dzialy ?? Chodzi mi o katalogi i strony... Ja dopiero zaczynam php... i interesuje mnie jak zrobic zeby ( wszystko w php ) linki byly tak: MENU----->Dzial------>2rzedny dzial ... PS: Czy da sie cos takiego zrobic w php... tjb plywajaca ramke ? Ze mam okienko 500 x 500 i scrollem sobie przewijam tresc ? Wszystko chce uzyc do tego: www.hh.jaw.pl/praca/ PS: Ile pracowales nad ta stronka ( chodzi mi o sam silnik strony ) Pozdro... UPDATE: twoja strona mnie zainspirowala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 No, no... Ładne, mi się podba 8) Bardzo fajny, profesjonalny wygląd 8) heh.. coz mam dodac.. chyba nic ;] gj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Coś mi się menu pod Firefox'em 0.8 rozjeżdza, a kilka dni temu było dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 No no stronka ladnie wyglada,duzo dzialow poprostu kawal dobrej roboty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Stonka ładna nie powiem sam bym na pewno nie zrobił lepiej jedno mnie tylko dręczy dlaczego stonka nie wyświetla się na całej stronie tylko na prawie połowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Stonka ładna nie powiem sam bym na pewno nie zrobił lepiej jedno mnie tylko dręczy dlaczego stonka nie wyświetla się na całej stronie tylko na prawie połowie. Niestety nadal króluje 800x600, a zaraz po nim 1024x768... A menu w DHTML'u + rozpoznawanie rozdzielczości już mnie przerasta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 mi sie stronka bardzo podoba i pod opera chodzi spoko. dobra robota Marcin. jak potrenujesz to i zrobisz stronke z rozpoznawaniem rozdzialki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Pisałeś, że zasiłkaCi nie wyrabia - chcesz do recki hk400-xp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Pisałeś, że zasiłkaCi nie wyrabia - chcesz do recki hk400-xp?ja?? bardzo chetnie. jak bedziesz w Gdansku na zjezdzie to sie dogadamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 W 1600 bardzo ładnie wygląda. Tylko mam dwie sugestie: - całość bym wycentrował. - w odnośnikach z tego co widzę identyfikatorem jest tytuł (http://www.huntkey.pl/index.php?page=f_sprzedawca.php&title=Zosta%F1%20sprzedawc%B1) co nie jest najlepszym rozwiązaniem, szczególnie, że mogą być 2 niusy o tym samym tytule. PK powinien być unikalny, lepiej po prostu dać inta z autonumerowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 - całość bym wycentrował.to samo chcialem napisac :) poza tym stronka wyglada bardzo ladnie i schludnie :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Mi sie podoba - ladna, czysta, bez zbedmnych wodotryskow i rzeczowa :) 8/10 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...