Mikuś Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 pytanie jak w temacie. "przez przypadek" coś tam zmieniłem w jednych z wartości i teraz zawsze jak włączam CPUFSB to wiesza się komp. czy formatowanie dysków pomoże? PS jak by ktoś też mógł mi dokładnie wytłumaczyć jak zmienić wartości kompa za pomocą tego programiku moje P3 to też będe wdzięczny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Ehh , tak to jest jak lama sie bierze za podkrecanie , tyle razy bylo pisane ze podkreca sie przez bios , w twojej sytuacji pomoze tryb awaryjny , pozniej start->uruchom->msconfig->zakladka uruchamianie , oraz odznaczenie tego badziewnego programu pozdr Pietia(lania) :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ewentualnie w rejestrze tam, gdzie są wpisane programy do myszki, systray'e itp można wywalić wpis cpufsb. formatowanie pomoże ale można sięobejsć bez tego. pietia : nie zakłądaj że każdy ma XP, tym bardziej na P3 i 256MB ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ewentualnie w rejestrze tam, gdzie są wpisane programy do myszki, systray'e itp można wywalić wpis cpufsb. formatowanie pomoże ale można sięobejsć bez tego. pietia : nie zakłądaj że każdy ma XP, tym bardziej na P3 i 256MB ramu. a gdzie ja zakladam ze ma xp , przeciez msconfig jest dostepny tez w win98 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Przecież autor postu nigdzie nie napisał że program uruchamia mu się przy starcie kompa, więc po co wyjeżdżacie z tymi msconfigami? Pośpiech to jest wskazany ale przy łapaniu pcheł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Ehh , tak to jest jak lama sie bierze za podkrecanie , tyle razy bylo pisane ze podkreca sie przez bios , w twojej sytuacji pomoze tryb awaryjny , pozniej start->uruchom->msconfig->zakladka uruchamianie , oraz odznaczenie tego badziewnego programu pozdr Pietia(lania) :] cz Ty w ogole znasz znaczenie slowa lamer ? jezeli juz to autor postu jest newbie ... zastanow sie zanim zaczniesz sie rzucac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 poszukaj w rejestrze ewentualknie w plikach programu - gdzieś to musi być zapisane Pietia(lania) - chyba żeczywiście przesadziłeś/aś z tą lamą :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ehh no w sumie troszke :oops: :oops: , ale i tak sadze ze ludzie ktorzy nie znaja sie na kreceniu , nie powinni sie zabierac za taki program :? , i tylko tego dotyczylo moje stwierdzenie , jezeli urazilo piszacego temat to sorki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikuś Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Pietia(lania): no ja myślę. a tak pozatym to co już podkręciłem to właśnie jest w biosie... dzięki że taki "expert" odpowiedział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...