Skocz do zawartości
mongothealien

TV z internetu

Rekomendowane odpowiedzi

na allegro znalazłem aukcję

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21248562

...Przedmiotem aukcji są informacje stworzone przeze mnie, dzięki którym bedziesz mógł oglądac kanały telewizji satelitarnych za pośrednictwem internetu na twoim komputerze, bez jakichkolwiek dodatkowych urzadzeń i kosztów. Wykorzystuje się do tego modem i linię telefoniczną (jest to minimum-oczywiście mogą byc inne metody połaczenia z internetem). Używasz zwykłego odtwarzacza multimedialnego lub lepszego (polecanego przeze mnie w aukcji), do oglądania stacji dostepnych jedynie drogą satelitarną. Dostępnych jest ponad 150 kanałów niekodowanych z całego świata (w tym także polskie kanały) ! Nie łamiesz żadnych zasad ani regulaminu, gdyż takie kanały(niekodowane) dotepne są dla każdego. teraz mamy internet i wystarczy go użyć do takich własnie celów. Po co płacić za antenty satelitarne, dekodery i konwentery jeżeli masz internet? Po to stworzono tą globalną sieć aby ułatwiała ona życię. Jest to na prawde nipowtarzalna okazja. kto znas nie lubi oglądać np. programu VIVA czy też innych...

co to za programik?

chętnie bym sobie pooglądał sat na kompie bez zakupu DVB a po stronkach poszczególnych stacji przeskakiwać mi sie poprostu nie chce.

fajnie mieć wszystko w jednym 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi